Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηγα να βαλω custom ringtone στο xiaomi redmi note 9 pro...Περασα ενα τραγουδι που μ αρεσει και οταν πηγα να το επιλεξω για ηχο κλησης και ξυπνητηρι εκανα λαθος και το περασα δυο φορες με αποτελεσμα να φαινεται διπλο... για παραδειγμα ringtone και ringtone_1....Δηλαδη στην λιστα ειναι περασμενο δυο φορες...Διεγραψα το αρχειο ομως παραμενουν στην λιστα και ενω το mp3 εχει διαγραφει απο τις ληψεις και την μουσικη συνεχιζει να εμφανιζεται διπλο στην λιστα των ringtones και μαλιστα αν κανω κλικ πανω παιζει κανονικα η μουσικη ενω μπορω και να το βαλω ως ηχο κλησης...

Γνωριζει κανεις πως να τα αφαιρεσω απο την λιστα των ηχων κλησεως;

Δημοσ.

Εκανα επανεκκινηση και τιποτα δεν εγινε..επισης εχει ενα application που λεει εκκαθαριση το εκανα και παλι τιποτα..στο μενου των ηχων κλησεων παραμενουν τα δυο στο μενου και μαλιστα αν κανω κλικ πανω τους παιζει η μουσικη κανονικα παρολο που στις ληψεις και στην μουσικη εχουν διαγραφει..

Δημοσ.

Για να το εχεις διαγραψει απο εκει που λες και να συνεχιζει ακομα να φαινεται στα μενου του κινητου, μαλλον το λειτουργικο κρατησε ενα "αντιγραφο" αυτου που εβαλες για ringtone σε καποιο φακελο του συστηματος. Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα οτι ο φακελος μπορει να εινια αυτος που λενε εδω
https://android.stackexchange.com/questions/190991/how-to-remove-added-ringtone

Στο δικο μου κινητο δεν υπαρχει τετοιος φακελος για να σε βοηθησω παραπανω, αλλα εγω δεν εχω και κανενα ringtone περα απο τα στοκ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AlizavraCY είπε

Εκανα επανεκκινηση και τιποτα δεν εγινε..επισης εχει ενα application που λεει εκκαθαριση το εκανα και παλι τιποτα..στο μενου των ηχων κλησεων παραμενουν τα δυο στο μενου και μαλιστα αν κανω κλικ πανω τους παιζει η μουσικη κανονικα παρολο που στις ληψεις και στην μουσικη εχουν διαγραφει..

Λογικά εφόσον το έβαλες σαν ring tone το κινητό το αποθηκευσε σε κάποιο άλλο φάκελο στη μνήμη του κινητού. 

Ψάξε για κανένα φάκελο με όνομα ring tones η κάτι τέτοιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χιλια ευχαριστω το ελυσα..εκανα αναζητηση και πανω δεξια ειχε ενα μενου με επιλογη να εμφανισω τα κρυφα αρχεια..το εκανα και εμφανιστηκε ο φακελος ringtones οπου ηταν εκειμεσα...

Εψαχνα 2 μερες να βρω λυση...Στο κινητο υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται εκκαθαριση και την χρησιμοποιησα..Μου ειπε πως εβγαλε κατι σκουπιδια...Εκανα βλακεια; ή ειναι safe η συγκεκριμενη εφαρμογη; ή την χρησιμοποιας μονο οταν εχει θεμα το κινητο;..Απ οτι ειδα δεν μου διεγραψε ουτε καποια εφαρμογη ουτε αρχειο...

Επεξ/σία από AlizavraCY
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AlizavraCY είπε

Χιλια ευχαριστω το ελυσα..εκανα αναζητηση και πανω δεξια ειχε ενα μενου με επιλογη να εμφανισω τα κρυφα αρχεια..το εκανα και εμφανιστηκε ο φακελος ringtones οπου ηταν εκειμεσα...

Εψαχνα 2 μερες να βρω λυση...Στο κινητο υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται εκκαθαριση και την χρησιμοποιησα..Μου ειπε πως εβγαλε κατι σκουπιδια...Εκανα βλακεια; ή ειναι safe η συγκεκριμενη εφαρμογη; ή την χρησιμοποιας μονο οταν εχει θεμα το κινητο;..Απ οτι ειδα δεν μου διεγραψε ουτε καποια εφαρμογη ουτε αρχειο...

Είναι ασφαλής και τη χρησιμοποιείς για να σβήσεις άχρηστα αρχεία από το κινητό. Δεν σβήνει κάτι που χρειάζεσαι. Εγώ στο samsung της γυναίκας μου το πατάω κάθε μέρα..

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...