Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για εντος σπιτιου οντως δεν εχει τοσο νοημα εκτος και αν την βλεπει καποιος 24/7.

Αλλωστε και αλερτ να σου ερθει στις 04:00 σιγα μην το ακουσεις. Αν επιμενεις εγω εχω nedis, Με τα συν και τα πλην. γενικα καλη ειναι, οπωσδηποτε θα παρεις και wifi μπριζα για να μπορεις να κανεις reset αν κολήσει και φυσικα καμερα που να κανει upload σε cloud με SD card ειανι σαν να μην εχεις. Και αν βρεις και με sound detection, χρήσιμο μπορει να πιασει σπασιμο παραθυρου κτλ. (εχει levels οποτε δεν πιανει κουβεντες και χαμηλα db)

Εξωτερικες απο εταιρεια security μονο hikvision, αφηστε τα "να μην βλεπουν δημοσιο χωρο" και προχωρηστε ενα βημα πιο μπροστα απο τους μαθουσαλες της ΑΠΠΔ.

Εχω και ενα doorbell , nedis και αυτο, δεν θα συνιστουσα το συγκεκριμενο. εαν μπορεις να βρεις RING με τα μπουνια!

Επεξ/σία από great
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Στα 5Ghz όχι, αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος με αυτή: https://eu.eufylife.com/products/t8410 σταθερότατη λειτουργία, άμεσες ειδοποιήσεις με εικόνες και short videos, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και πλήρως συμβατή με HomeKit, Google home, κλπ! Για τα χρήματά της είναι νομίζω μια από τις top επιλογές! 

Ενθερμος υποστηρικτης της eufy και εγω. Απίστευτα σταθερες, με πολυ καλη ποιοτητα εικονας, ευρυγωνιες κλπ κλπ. Εχω και ενα σετακι 2C pro για εξωτερικο χωρο χωρις παροχη ρευματος και ειναι το ιδιο εντυπωσιακες. Σταδιακα αλλαζω ολες τις καμερες σε eufy, αξιζουν τα χρηματα που ζητανε και με το παραπανω (αγορα απο εξωτερικο συνηθως).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Στα 5Ghz όχι, αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος με αυτή: https://eu.eufylife.com/products/t8410 σταθερότατη λειτουργία, άμεσες ειδοποιήσεις με εικόνες και short videos, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και πλήρως συμβατή με HomeKit, Google home, κλπ! Για τα χρήματά της είναι νομίζω μια από τις top επιλογές! 

Βασίλη έχεις ιδέα πώς τα πάει με γάτες; Τις αναγνωρίζει ή θα στέλνει κάθε 2 λεπτά funny cat video;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Βασίλη έχεις ιδέα πώς τα πάει με γάτες; Τις αναγνωρίζει ή θα στέλνει κάθε 2 λεπτά funny cat video;

στο site λεει οτι ειναι pet friendly. (smart detection)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Lucifer said:

Σε γενικές γραμμές τα πάει καλά και ξεχωρίζει εύκολα τι είναι αυτό που κινείται, εκτός κι αν η γάτα σταθεί μπροστά στην κάμερα και αρχίσει να τη γλύφει (:p)  ή είναι ανοιχτές οι υπέρυθρες και κινηθεί κάτι γρήγορα στο βάθος! 

IMG_4327.PNG

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Με σκυλους παντως τα παει περιφημα! Ακομα και η λειτουργια Pet Command λειτουργει!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη που εχει και 2,4 και 5ghz τι λεει ?

https://www.skroutz.gr/s/27545312/Sricam-SH038-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία.html

Λενε για οχι ευχρηστη καταγραφη στην καρτα αλλα δε με ενδιαφερει αυτο 

Θελω ειδοποιηση κινησης στο email με φωτο και να μπαινω να βλεπω τι γινεται

Επεξ/σία από adi32
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/7/2022 στις 3:23 ΜΜ, dazed είπε

Ενθερμος υποστηρικτης της eufy και εγω. Απίστευτα σταθερες, με πολυ καλη ποιοτητα εικονας, ευρυγωνιες κλπ κλπ. Εχω και ενα σετακι 2C pro για εξωτερικο χωρο χωρις παροχη ρευματος και ειναι το ιδιο εντυπωσιακες. Σταδιακα αλλαζω ολες τις καμερες σε eufy, αξιζουν τα χρηματα που ζητανε και με το παραπανω (αγορα απο εξωτερικο συνηθως).

Όταν λες από έξω, έχεις κάτι να προτείνεις? Τελευταία έχω σπάσει το κεφάλι μου για την σωστή επιλογή. Μονοκατοικία, μας διέρρηξαν μια φορά, δύο μικρά παιδιά, θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς. Έψαξα πάμπολλες, imou cruiser, ezniv c3w και c3x, την imilab ec4... Αυτό που θέλω πέρα από την καλή εικόνα, είναι οι όσο πιο άμεσες ειδοποιήσεις και το human detection που έχουν πολλές πλέον, με σκοπό να δέχομαι το δυνατόν λιγότερο false alarms. Πολλές έχουν μαγκεψει και ζητάνε συνδρομή για να σου τα παρέχουν όλα. Σε αντίθεση με τις eufy, που τις πληρώνεις χοντρά στην αρχή αλλά μετά είσαι free. Ζαχαρωσα πολύ την καινούργια τους s330 αλλά 500 - 550 ευρώ για 2 κάμερες δε δίνω. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Πολλές έχουν μαγκεψει και ζητάνε συνδρομή για να σου τα παρέχουν όλα

βασικά όλες νομιζω, αλλα οπως λες θελεις να νιωσεις ασφαλεις. 40€ τον χρόνο δεν κοστιζει η ασφάλεια σου ? εγω εχω 4 στο σπιτι και οι 4 με συνδρομη. δεν το διαπραγματευομαι το να μην εχω cloud upload. Το να εχεις μονο SD ειναι σαν να μην εχεις καμερα. Οπως και το face detection οπως λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Όταν λες από έξω, έχεις κάτι να προτείνεις? Τελευταία έχω σπάσει το κεφάλι μου για την σωστή επιλογή. Μονοκατοικία, μας διέρρηξαν μια φορά, δύο μικρά παιδιά, θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς. Έψαξα πάμπολλες, imou cruiser, ezniv c3w και c3x, την imilab ec4... Αυτό που θέλω πέρα από την καλή εικόνα, είναι οι όσο πιο άμεσες ειδοποιήσεις και το human detection που έχουν πολλές πλέον, με σκοπό να δέχομαι το δυνατόν λιγότερο false alarms. Πολλές έχουν μαγκεψει και ζητάνε συνδρομή για να σου τα παρέχουν όλα. Σε αντίθεση με τις eufy, που τις πληρώνεις χοντρά στην αρχή αλλά μετά είσαι free. Ζαχαρωσα πολύ την καινούργια τους s330 αλλά 500 - 550 ευρώ για 2 κάμερες δε δίνω. 

Για να νιώθεις ασφαλείς η καλύτερη επιλογή είναι να βάλεις συναγερμό.

Παγιδεύεις όλα τα παράθυρα εξωτερικά με αποτέλεσμα οποίος πλησιάσει θα χτυπήσει ο συναγερμός.

Οι κάμερες για εμένα είναι σε δεύτερο στάδιο για την ασφάλεια μας. Τι να την κάνω την κάμερα αν έχουν μπει μέσα, μου τα έχουν σηκώσει όλα και φύγουν. Απλά θα τους δω μετά στο βίντεο.. μέσα στο σπίτι αν βάλεις κάμερες για να σου έρθει ειδοποιήσει θα πρέπει να έχουν μπει μέσα... Οπότε πιο το όφελος της κάμερας σε αυτή την περίπτωση. 

Ακόμη και εξωτερικα να βάλεις μπορεί να σου έρχεται ψευδής ειδοποιήσει και κάποια στιγμή δεν θα δίνεις σημασία στις ειδοποιήσεις. Μερικες αργούν να στείλουν την ειδοποίηση οπότε έτσι χάνεις χρόνο ώστε να αντιδράσεις. Ενώ ο συναγερμός από την στιγμή που να χτυπήσει σε ειδοποιεί αμέσως μέσω τηλ. Γραμμής, gsm ή μέσω της εφαρμογής του συναγερμού..

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, great είπε

οπωσδηποτε θα παρεις και wifi μπριζα για να μπορεις να κανεις reset αν κολήσει

Kαλησπέρα, αυτό πως δουλεύει που λες με την wifi μπριζα  ; χειρίζεσαι την wifi πρίζα που ειναι συνδεδεμένη στο δίκτυο   απομακρυσμένα  για να κλείνει το ρευμα  όταν τρώει κώλυμα η κάμερα;

Επεξ/σία από Mlenko
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mlenko είπε

Kαλησπέρα, αυτό πως δουλεύει που λες με την wifi μπριζα  ; χειρίζεσαι την wifi πρίζα που ειναι συνδεδεμένη στο δίκτυο   απομακρυσμένα  για να κλείνει το ρευμα  όταν τρώει κώλυμα η κάμερα;

Ακριβώς! Αν λείπεις από το σπίτι και φάει κάποιο "σκάλωμα" η κάμερα, ανοιγοκλείνεις την μπρίζα στην οποία είναι συνδεδεμένη και έτσι κάνει reboot και η κάμερα! Επιπλέον αυτός είναι και ένας πολύ καλός τρόπος να χειρίζεσαι την κάμερα μέσα από google home κλπ στην περίπτωση που δεν το υποστηρίζει η κάμερα που θα πάρεις! Αγοράζεις δηλαδή με 15 ευρώ μια ασύρματη μπρίζα συμβατή με google home, συνδέσεις πάνω της την κάμερα, ονομάζεις την μπρίζα "camera πχ" και έτσι μπορείς να την ανοιγοκλείνεις όποτε θέλεις ή να ενεργοποιήσεις και άλλες αυτοματοποιημένες λειτουργίες όπως το να κλείνει όταν μπαίνεις σπίτι και να ανάβει αντίστοιχα όταν απομακρύνεσαι κλπ.

Όλα αυτά βέβαια αν δεν τα υποστηρίζει απευθείας η ίδια η κάμερα που θα πάρεις! :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Απο amazon.de αν μπορεις να το τσεκαρεις καθημερινα (αλλα και στα υπολοιπα amazon της ευρωπης) μπορεις να βρεις πολυ καλες τιμες στις eufy. Ενδεικτικα το σετ homebase και 2 καμερες 2C pro το ειχα παρει 230€, το panel 39€ και τις pan & tilt εσωτερικου χωρου 42€. 

Επειδη αναφερθηκε απο καποιον, να τονισω οτι οι καμερες εχουν και ενσωματωμένη σειρηνα (οχι πολυ δυνατη ομως) η οποια, αναλογα το επιπεδο που εχεις επιλεξει στο security, μπορει να ενεργοποιηθεί οταν ανιχνευσει ανθρωπο, και οι 2C pro εχουν και ενα led φωτισμο που ενεργοποιείται απο το app οποτε θελεις.

Οι ειδοποιήσεις τους ειναι πολυ αμεσες, και το human detection λειτουργει ικανοποιητικά με προϋπόθεση οτι θα την τοποθετησεις συμφωνα με τις οδηγιες (παίζει ρόλο το υψος και η γωνια θεασης). Προφανως και δεν ειναι τελειο συστημα, αλλα για τα λεφτα τους ειναι οτι καλυτερο. Επισης, εγω εχω αποφασισει να πληρωνω και το cloud τους 10€/μηνα για (μεχρι) 10 καμερες επειδη δεν νιωθω ασφαλης με το local storage σε οποιαδηποτε μορφη του. 

Επεξ/σία από dazed
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pavloa είπε
Spoiler

Για να νιώθεις ασφαλείς η καλύτερη επιλογή είναι να βάλεις συναγερμό.

Παγιδεύεις όλα τα παράθυρα εξωτερικά με αποτέλεσμα οποίος πλησιάσει θα χτυπήσει ο συναγερμός.

Οι κάμερες για εμένα είναι σε δεύτερο στάδιο για την ασφάλεια μας. Τι να την κάνω την κάμερα αν έχουν μπει μέσα, μου τα έχουν σηκώσει όλα και φύγουν. Απλά θα τους δω μετά στο βίντεο.. μέσα στο σπίτι αν βάλεις κάμερες για να σου έρθει ειδοποιήσει θα πρέπει να έχουν μπει μέσα... Οπότε πιο το όφελος της κάμερας σε αυτή την περίπτωση. 

Ακόμη και εξωτερικα να βάλεις μπορεί να σου έρχεται ψευδής ειδοποιήσει και κάποια στιγμή δεν θα δίνεις σημασία στις ειδοποιήσεις. Μερικες αργούν να στείλουν την ειδοποίηση οπότε έτσι χάνεις χρόνο ώστε να αντιδράσεις. Ενώ ο συναγερμός από την στιγμή που να χτυπήσει σε ειδοποιεί αμέσως μέσω τηλ. Γραμμής, gsm ή μέσω της εφαρμογής του συναγερμού..

Έβαλα και συναγερμό φίλε μου και θέλω επικουρικά να βάλω και τις κάμερες. Εντομεταξελι να μιλήσω ανοιχτά για να με καταλάβετε, τις προάλλες είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου και χτυπούσα την πόρτα να ανοίξει η γυναίκα μου, λίγο η καλή μόνωσω, λίγο η φασαρια τα παιδιά, δεν με άκουγε και κατααγχόθηκε μέχρι να καταλάβει ΄΄οτι είμαι εγώ. Ε, λέω μια κάμερα με καλό human detection και άμεση ειδοπόιηση, θα βοηθήσει πολύ και σε αυτό το κομμάτι.

43 λεπτά πριν, dazed είπε
Spoiler

Απο amazon.de αν μπορεις να το τσεκαρεις καθημερινα (αλλα και στα υπολοιπα amazon της ευρωπης) μπορεις να βρεις πολυ καλες τιμες στις eufy. Ενδεικτικα το σετ homebase και 2 καμερες 2C pro το ειχα παρει 230€, το panel 39€ και τις pan & tilt εσωτερικου χωρου 42€. 

Επειδη αναφερθηκε απο καποιον, να τονισω οτι οι καμερες εχουν και ενσωματωμένη σειρηνα (οχι πολυ δυνατη ομως) η οποια, αναλογα το επιπεδο που εχεις επιλεξει στο security, μπορει να ενεργοποιηθεί οταν ανιχνευσει ανθρωπο, και οι 2C pro εχουν και ενα led φωτισμο που ενεργοποιείται απο το app οποτε θελεις.

Οι ειδοποιήσεις τους ειναι πολυ αμεσες, και το human detection λειτουργει ικανοποιητικά με προϋπόθεση οτι θα την τοποθετησεις συμφωνα με τις οδηγιες (παίζει ρόλο το υψος και η γωνια θεασης). Προφανως και δεν ειναι τελειο συστημα, αλλα για τα λεφτα τους ειναι οτι καλυτερο. Επισης, εγω εχω αποφασισει να πληρωνω και το cloud τους 10€/μηνα για (μεχρι) 10 καμερες επειδη δεν νιωθω ασφαλης με το local storage σε οποιαδηποτε μορφη του

Τέλεια φίλε μου. Βάζω τις κάμερες στα amazon και θα ελέγψω καθημερινά μέχρι την Black friday. Ελπίζω κάτι να παίξει. Εντομεταξύ, νομίζω ότι τελικά κατέληξα στην ezniv c3x. Ο διπλός φακός δίνει πολύ καλά αποτελέσματα που είδα στα reviews, ;exei spotlight και συρίνα, άμεσες ειδοποιήσεις και human detection χωρίς συνδρομή. Νομίζω πως με καλύπτει πλήρως. Αν παίξει καμία προσφορά, θα τις πάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα μοντέλα xiaomi και tplink, όσο ποιο καινούριο και ποιο ακριβό τόσο καλύτερα δουλέυει, περισσοτερες επιλογές και καλυτερες ειδοποιήσεις.Τις tplink Μπορεις να τις βλεπεις και online σε οθονη PC.
Στα xiaomi υπάρχει ελληνικός server εδω και χρόνια που δεν εχει καθυστερηση, οι ειδοποιήσεις έρχονται σε δευτερόλεπτα.Ομως ειναι κλειδωμενο το σημα.

Οι κάμερες ειναι απλά για να δεις τι ακριβως εγινε πλεον δεν αποτρεπουν ληστες.

Εννοείται ειναι καλύτερα να καταγραφονται τα βιντεο σε NAS οχι μονο σε SD
Εννοείται πρεπει να υπάρχει συναγερμός και κλειδαριά ασφαλείας defender, καγκελα στα παράθυρα  κλπ

Εχω γνωστους που τα εχουν ολα αυτα και οι κλεφτες βρηκαν καποιο ευαισθητο σημειο και μπηκαν αγνοόντας τα ολα αυτα.

Το καλό με αυτες τις μάρκες ειναι οτι ειναι πολυ οικονομικές, δουλευουν πολυ καλά, δεν χρειαζεται εγκατασταση με καλωδια εχουν wifi. Εχουν Mobile app,ηχεία μικρόφωνα.Στελνουν ειδιποιήσεις. Ειναι DIY Νομιζω ειναι VFM.

Υπάρχει κάποιο ip καταγραφικό που να συνδεεται μεσω wifi με τις καμερες?

Επεξ/σία από lalalaxi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...