Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο σωστό και ασφαλές.

Βάζεις μια καλή πόρτα ασφαλείας, αν μπορείς βάζει σίδερα στα παράθυρα, βάζεις συναγερμό και παγιδεύεις κάθε άνοιγμα με εξωτερικό ραντάρ ή αν είσαι σε μονοκατοικία μπορείς παγιδεύσεις τον εξωτερικό χώρο ώστε με το που θα περάσει απο την περίφραξη να χτυπήσει ο συναγερμός, ο συναγερμός συνδεμένος με κέντρο λήψης σημάτων ώστε να έχει συνέχεια επικοινωνία ο συναγερμός και τέλος βάζεις κάμερες σίγουρα έξω και αν θες και μέσα και σε περίπτωση που χτυπήσει ο συναγερμός να μπεις να δεις τι γίνετε.

Έτσι έχεις μια πολύ καλή ασφάλεια.. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, pavloa είπε

Το πιο σωστό και ασφαλές.

Βάζεις μια καλή πόρτα ασφαλείας, αν μπορείς βάζει σίδερα στα παράθυρα, βάζεις συναγερμό και παγιδεύεις κάθε άνοιγμα με εξωτερικό ραντάρ ή αν είσαι σε μονοκατοικία μπορείς παγιδεύσεις τον εξωτερικό χώρο ώστε με το που θα περάσει απο την περίφραξη να χτυπήσει ο συναγερμός, ο συναγερμός συνδεμένος με κέντρο λήψης σημάτων ώστε να έχει συνέχεια επικοινωνία ο συναγερμός και τέλος βάζεις κάμερες σίγουρα έξω και αν θες και μέσα και σε περίπτωση που χτυπήσει ο συναγερμός να μπεις να δεις τι γίνετε.

Έτσι έχεις μια πολύ καλή ασφάλεια.. 

Ακριβώς αυτο 👍👍

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποια κάμερα ip όταν ανιχνεύει κίνηση μεζί με την ειδοποίση σου στέλνει και φωτογραφίες από τον χώρο κατά την διάρκεια της ανίχνευσης κίνησης ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1  φθηνό Wi-Fi repeater σε usb stick πήρα της Xiaomi και δεν μπόρεσα ποτέ να το συνδέσω με το modem.Ισως γιατί είναι China version και ήθελε απο την αρχή να δηλώσω China location, έβαλα Greece.

Μετά μόνο το region άλλαζε και η γλώσσα.

Μετά πως να εμπιστευτώ συσκευή της Xiaomi;Να μου μείνει στο ράφι;Απογοητεύτηκα.

Κάποιοι έγραφαν πως μπόρεσαν να συνδεθούν, άλλος έγραφε πχ μεTaiwan region, άλλος με China.

Αλλαξα διάφορα region κλπ αλλά τίποτα, συνδεόταν με το κινητό, αλλά στο τελευταία βήμα έβγαζε σφάλμα πως τελείωσε ο χρόνος σύνδεσης.

Μόλις πήρα 1 Tp-Link και συνδέθηκε, όμως δυστυχώς στα 15 μέτρα απο το modem και δεν έδινε full σήμα, έχει απώλεια και ας έχω VDSL 100άρα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 19/7/2021 στις 12:59 ΠΜ, kastoria74 είπε

Ποια κάμερα ip όταν ανιχνεύει κίνηση μεζί με την ειδοποίση σου στέλνει και φωτογραφίες από τον χώρο κατά την διάρκεια της ανίχνευσης κίνησης ; 

Η foscam το κάνει αλλά δεν είναι φθηνή.

• 11 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, adi32 said:

καποια προταση για οικονομικη καμερα που να συνδεεται στο wifi και στα 5ghz?

Στα 5Ghz όχι, αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος με αυτή: https://eu.eufylife.com/products/t8410 σταθερότατη λειτουργία, άμεσες ειδοποιήσεις με εικόνες και short videos, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και πλήρως συμβατή με HomeKit, Google home, κλπ! Για τα χρήματά της είναι νομίζω μια από τις top επιλογές! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/11/2020 στις 1:50 ΜΜ, stelios18120 είπε

Οι κάμερες δεν λειτουργούν αποτρεπτικά, απλα αφήνουν να δεις τον χώρο, επίβλεψη δηλαδή. 

Αποτροπή είναι μια καλή πόρτα ασφαλείας, περίφραξη, κάγκελα στα παράθυρα, ένας καλός συναγερμός με σειρήνα ώστε να τον αναγκάσει να φύγει αν βαρεσει κτλπ 

Οι κάμερες δεν σας φυλάνε από τους κλέφτες, απλα κάνεις εποπτεια του χώρου. 

Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση που στη λένε και όλοι οι σοβαροί εγκαταστατες συναγερμού. Οι κάμερες προορίζονται για επαγγελματίες που παρακολουθούν χώρους.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στα 5Ghz όχι, αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος με αυτή: https://eu.eufylife.com/products/t8410 σταθερότατη λειτουργία, άμεσες ειδοποιήσεις με εικόνες και short videos, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και πλήρως συμβατή με HomeKit, Google home, κλπ! Για τα χρήματά της είναι νομίζω μια από τις top επιλογές! 

Είναι και rstp;

Στις 19/7/2021 στις 12:59 ΠΜ, kastoria74 είπε

Με homeassistant το κάνεις με οποιαδήποτε rstp κάμερα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, liakjim said:

Είναι και rstp;

Με homeassistant το κάνεις με οποιαδήποτε rstp κάμερα. 

http://community.anker.com/t/how-to-setup-rtsp-on-eufycam-to-stream-video-to-your-compatible-nas/64833

εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω. 

Εγώ την έχω συνδέσει με το homekit και χρησιμοποιεί το online storage για να κρατάει όλα τα στιγμιότυπα κατά τα οποία ανίχνευσε κίνηση για τις τελευταίες 5 ημέρες. Αντίστοιχα έχει και δική της συνδρομητική cloud υπηρεσία ή χρησιμοποιείς και την SD κάρτα της (απλά σε αυτή την περίπτωση δεν ειναι και η πιο ασφαλής μέθοδος).

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την παρακάτω της DAHUA:

https://www.skroutz.gr/s/30853295/Dahua-Ranger-2C-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-Full-HD-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-3-6mm.html

Κάνει τα πάντα και εκτός από το smartphone διαθέτει εφαρμογή που τρέχει και σε windows.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Χρησιμοποιώ 6 από αυτές τα τελευταία 3 χρόνια. Πολύ καλή εικόνα, απεριόριστη και ταυτόχρονη εγγραφή σε icloud και sd κάρτα, πολύ γρήγορες ειδοποιήσεις. Πολύ σημαντικό η σταθερότατη λειτουργία και σύνδεση με το δίκτυο. Έλειπα 2 χρόνια στο εξωτερικό και ποτέ δε βρέθηκαν off line. Βέβαια είναι συνδεδεμένες με wifi πρίζες και έχει καλυφθεί και η ανάγκη απομακρυσμένης επανεκκίνησης...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, flyer said:

Χρησιμοποιώ 6 από αυτές τα τελευταία 3 χρόνια. Πολύ καλή εικόνα, απεριόριστη και ταυτόχρονη εγγραφή σε icloud και sd κάρτα, πολύ γρήγορες ειδοποιήσεις. Πολύ σημαντικό η σταθερότατη λειτουργία και σύνδεση με το δίκτυο. Έλειπα 2 χρόνια στο εξωτερικό και ποτέ δε βρέθηκαν off line. Βέβαια είναι συνδεδεμένες με wifi πρίζες και έχει καλυφθεί και η ανάγκη απομακρυσμένης επανεκκίνησης...

Κι εγώ πάνω σε wifi πρίζα την έχω καλου/κακου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Καμία εμπειρία για κάμερα εξωτερικού χώρου μήπως παίζει;

https://www.skroutz.gr/s/27527961/Dahua-S22FP-Cruiser-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-1080p-Αδιάβροχη-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-3-6mm.html

Review στα ελληνικά:

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...