Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας Θέλω να πάρω κάμερα ασφαλείας ( καταγραφής εσωτερικού χώρου) για το σπίτι , καθώς τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου 8 μήνες το χρόνο λείπουμε σε άλλη πόλη της Ελλάδος και θέλουμε το σπίτι όσο να ναι, να έχει μια ασφάλεια. Σκέφτομαι να πάρω κάμερα καταγραφής του χώρου του σπιτιού. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω δύο. Δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα καθώς από ότι είδα υπάρχουν value for money επιλογές και θεωρω οτι και με 25 ευρω, βρισκεις κατι καλο που να ξεχωριζει. Θα σας παραθέσω κάποια μοντέλα να μου πειτε τη γνώμη σας και αν εχετε καποια αλλη καμερα να μου προτεινετε θα εκτιμουσα την αποψη σας. Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p με Φακό 2.8mm Mi Home Security Camera 360° (1080p) https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-με-Φακό-2-8mm-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html#specs Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p Mijia Imilab https://www.skroutz.gr/s/20789728/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-Mijia-Imilab.html#description Γενικα ποιες φημιζονται ως καλες καμερες ασφαλειας για οικια?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Πως ακριβώς σκεφτεσαι οτι θα σε προστατεύσουν αυτες οι καμερες αν ο κλεφτης μπει στο σπιτι σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Πως ακριβώς σκεφτεσαι οτι θα σε προστατεύσουν αυτες οι καμερες αν ο κλεφτης μπει στο σπιτι σου; Καταρχας ειναι ρομποτικες γυρνανε γυρω γυρω, εχουν συστημα καταγραφης και θα μπορω να δω απο το smartphone μου
Menelaos83 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, m.gial είπε Καταρχας ειναι ρομποτικες γυρνανε γυρω γυρω, εχουν συστημα καταγραφης και θα μπορω να δω απο το smartphone μου Δεν απαντησες σαυτο που σε ρωτησε ο φιλος.Το οτι εχουν χιλιες δυο λειτουργιες ναι ειναι καλο ,αλλα προστασια απο το να μπει κλεφτης δεν σου προσφερουν.Ακομα και να τον δεις απο την καμερα μεχρι να ειδοποιησεις αστυνομιες κλπ θα εχουν ηδη φυγει. Και γω ηθελα να βαλω καποτε, αλλα σκεφτηκα οτι δεν εχει ιδιαιτερο νοημα, οποτε επενδυσα σε πορτα, συναγερμο κλπ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Το πρόβλημα με τις xiaomi είναι οι ειδοποιήσεις που φτανουν με αρκετά λεπτά καθυστέρηση από τη στιγμή που η κάμερα εντοπίσει κάποια κίνηση... Σε αντίθεση με αλλά μοντέλα που έχω δοκιμάσει (dlink) που έρχονται μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα και μάλιστα σου έρχονται στο email σου κάποια καρέ σαν εικόνες λίγο πριν και λίγο μετά την ανίχνευση κίνησης καθώς και ένα μικρό βίντεο περίπου στο 1.5mb. 1 1
Giorgos9004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, m.gial είπε Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p με Φακό 2.8mm Mi Home Security Camera 360° (1080p) https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-με-Φακό-2-8mm-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html#specs Xiaomi IP Wi-Fi Κάμερα 1080p Mijia Imilab https://www.skroutz.gr/s/20789728/Xiaomi-IP-Wi-Fi-Κάμερα-1080p-Mijia-Imilab.html#description Γενικα ποιες φημιζονται ως καλες καμερες ασφαλειας για οικια? Την 1η την έχω, δεν στην προτείνω, δεν αξίζει. Δεν στέλνει ποτέ ειδοποιήσεις και βγαίνει αρκετά συχνά offline. Η 2η αν και δεν την έχω δοκιμάσει, από reviews που έχω δει πρέπει να είναι καλύτερη.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, billdanos είπε Το πρόβλημα με τις xiaomi είναι οι ειδοποιήσεις που φτανουν με αρκετά λεπτά καθυστέρηση από τη στιγμή που η κάμερα εντοπίσει κάποια κίνηση... Σε αντίθεση με αλλά μοντέλα που έχω δοκιμάσει (dlink) που έρχονται μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα και μάλιστα σου έρχονται στο email σου κάποια καρέ σαν εικόνες λίγο πριν και λίγο μετά την ανίχνευση κίνησης καθώς και ένα μικρό βίντεο περίπου στο 1.5mb. ωραία άρα να παω σε καμερα dlink? Μπορεις να μου στείλεις καποια της δικης σου επιλογής? 6 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Δεν απαντησες σαυτο που σε ρωτησε ο φιλος.Το οτι εχουν χιλιες δυο λειτουργιες ναι ειναι καλο ,αλλα προστασια απο το να μπει κλεφτης δεν σου προσφερουν.Ακομα και να τον δεις απο την καμερα μεχρι να ειδοποιησεις αστυνομιες κλπ θα εχουν ηδη φυγει. Και γω ηθελα να βαλω καποτε, αλλα σκεφτηκα οτι δεν εχει ιδιαιτερο νοημα, οποτε επενδυσα σε πορτα, συναγερμο κλπ. πορτα εκανα και εγω. Θες να μου προτεινεις και συναγερμο?
SabotazNic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Στην xiaomi ερχεται η ειδοποιηση μετα απο 2-3 λεπτα. Γενικα ομως παρα πολυ καλη εικονα, και το βραδυ σε πληρη σκοταδι
Menelaos83 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, m.gial είπε πορτα εκανα και εγω. Θες να μου προτεινεις και συναγερμο? Συναγερμο εγω εχω εναν Αjax που θεωρουνται πολυ δυνατοι. Παρολα αυτα ριξε μια ματια και εδω και θα βρεις αρκετες πληροφοριες
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι κάμερες δεν λειτουργούν αποτρεπτικά, απλα αφήνουν να δεις τον χώρο, επίβλεψη δηλαδή. Αποτροπή είναι μια καλή πόρτα ασφαλείας, περίφραξη, κάγκελα στα παράθυρα, ένας καλός συναγερμός με σειρήνα ώστε να τον αναγκάσει να φύγει αν βαρεσει κτλπ Οι κάμερες δεν σας φυλάνε από τους κλέφτες, απλα κάνεις εποπτεια του χώρου. Με dlink θα είσαι οκ. Αυτές οι xiaomi καθυστερούν στην ενημέρωση όπως προείπαν. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από stelios18120
Salvation81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μονο καμερα ΕΞΩ απο την πορτα θα δρασει αποτρεπτικα, οπως ειπαν και αλλοι μεσα στο σπιτι απλα σε ειδοποιουν και μεχρι να ερθει η αστυνομια παπαλα.
airtrelomike13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Η καμερα απεξω απο τη πορτα οταν μενεις σε πολυκατοικια ειναι παρανομη 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, m.gial είπε Καταρχας ειναι ρομποτικες γυρνανε γυρω γυρω, εχουν συστημα καταγραφης και θα μπορω να δω απο το smartphone μου Φιλε μου η προστασία του σπιτιου σου σταματάει εκει που ο κλέφτης μπαίνει μεσα Αν μπει απέτυχε πλήρως, ειτε λείπεις ειτε ακομα χειρότερα αν είσαι μέσα. Για αυτο βρες κάποιες άλλες λύσεις
SabotazNic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Η καμερα απεξω απο τη πορτα οταν μενεις σε πολυκατοικια ειναι παρανομη Οχι αν βλεπει μονο την πορτα. Επισης νομιζω οτι ο Op αναφερεται για καποια μονοκατοικια στην επαρχια 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 13 minutes ago, NikosKallithea said: Φιλε μου η προστασία του σπιτιου σου σταματάει εκει που ο κλέφτης μπαίνει μεσα Αν μπει απέτυχε πλήρως, ειτε λείπεις ειτε ακομα χειρότερα αν είσαι μέσα. Για αυτο βρες κάποιες άλλες λύσεις Οι κάμερες ειναι χρήσιμες όσο δεν είσαι στο χώρο. Λαμβάνεις απλά μια ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο πως κατι δεν πάει καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα