Fotia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Mετα θα παρει ; 2 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν ισχύει αυτό που λες.. miui 12 πήρε πριν το 9 pro ..
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Nova 5t γιατί σαν συνολο ειναι το καλύτερο σε αυτή την τιμη. Ο επεξεργαστής είναι μια κατηγορία πάνω οπότε θα σε βγάλει περισσότερα χρονια χωρίς να χρειαστεί αλλαγή και οι κάμερες είναι πολυ καλές όλες. Μέτα θα επέλεγα το Mi Note 10 lite απλά διότι είναι μακράν το πιο όμορφο και έχει καλύτερη οθόνη. Το Χ3 απλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά ούτως ή άλλως. Δεν μιλάμε για τεράστιες διάφορες οπότε θα έλεγα να επιλέξεις ότι σου αρέσει εσένα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA
redhotstef Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fotia είπε Mετα θα παρει ; Αν τον ενδιαφέρει το "μετά" ας πάρει ένα 5g κινητό να τελειώνουμε. Θα έλεγα να πάρει το redmi note 9 pro που είναι καλύτερο από το πόλο στο κομμάτι ότι παίρνει και δύο σιμ και κάρτα μνήμης ταυτόχρονα, έλεγα να το πάρω και εγώ μέχρι που διάβασα για προβλήματα στεγανότητας της κάμερας. Εγώ πάντως πλέον περιμένω το redmi note 9 5g /redmi note 10 που θα έρθει τον Δεκέμβριο. Και αυτό γύρω στη τιμή του ποκο θα έρθει φαντάζομαι.
Fotia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Tο redmi note 9 pro ειναι νεωτερο μοντελο .Οποτε αναβαθμίσεις security λογικα θα εχει για 2 ετη .Τα 5G του σημερα, αγνωστο αν θα δουλευουν σωστα . Εδω δεν εχει δημοπρατηθει στους παροχους,μόνο σχέδια με στοχο καποια καλυψη την επομενη 3 ετια κλπ . Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Fotia
vargas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Fotia είπε Tο redmi note 9 pro ειναι νεωτερο μοντελο .Οποτε αναβαθμίσεις security λογικα θα εχει για 2 ετη .Τα 5G του σημερα, αγνωστο αν θα δουλευουν σωστα . Εδω δεν εχει δημοπρατηθει στους παροχους,μόνο σχέδια με στοχο καποια καλυψη την επομενη 3 ετια κλπ . Για αλλά δύο χρόνια θα πάρει σίγουρα .
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 δες κι αυτο https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-pro-128gb-8gb-dual-sim-mirror-blue-p-TEL.092991
Neural_handshake Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Nova 5t γιατί σαν συνολο ειναι το καλύτερο σε αυτή την τιμη. Ο επεξεργαστής είναι μια κατηγορία πάνω οπότε θα σε βγάλει περισσότερα χρονια χωρίς να χρειαστεί αλλαγή και οι κάμερες είναι πολυ καλές όλες. Μέτα θα επέλεγα το Mi Note 10 lite απλά διότι είναι μακράν το πιο όμορφο και έχει καλύτερη οθόνη. Το Χ3 απλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά ούτως ή άλλως. Δεν μιλάμε για τεράστιες διάφορες οπότε θα έλεγα να επιλέξεις ότι σου αρέσει εσένα εχοντας ζησει με το nova 5t 6 μηνες πριν το δωσω στην κορη μου θα συμφωνησω ,απροβληματιστο ,αποτελεσματικο κ ποιοτικο σε ολα του με μεγαλη εμφαση στο λειτουργικο του που ειναι σχεδον υποδειγματικο για android με lag free εμπειρια κ σχεδον καθολου bugs παρα μονο επουσιωδη που διορθωνονται σχετικα γρηγορα κιολας ,μονο μειον το επιθετικο ram management κ η ομιχλωδης κατασταση για το αν θα παρει νεωτερες εκδοσεις android για μενα η πιο ολοκληρωμενη επιλογη ειναι το mi 10 lite το οποιο εχει καλυτερη οθονη απο το note 10 lite k παραδοξως καλυτερο sot παρολο την μικροτερη μπαταρια, επισης εχει καλυτερο soc με πολυ καλυτερη gpu ενω η διαφορα στην φωτογραφια κ βιντεο δεν ειναι τραγικη 1 ώρα πριν, adi32 είπε δες κι αυτο https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-pro-128gb-8gb-dual-sim-mirror-blue-p-TEL.092991 k αυτο πολυ καλη επιλογη Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από Neural_handshake
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα