Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι σε ανάζητηση τηλεόρασης προς αντικατάσταση μιας παλιάς sony plasma που μας έβγαλε κάτι παραπάνω από δεκαετία.

Όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα αντίστοιχη διάρκεια και γι'αυτό θα προτιμούσα να κινηθώ στα γνωστά brands (lg, samsung, κτλ).

Η τηλεόραση προορίζεται για μέση χρήση σε σαλόνι με αρκετό φως. Ενώ δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ποτέ για gaming ή τίποτα παραπάνω.

Τί θα μου προτείνατε σε αυτό το budget; Αυτη τη στιγμη κοιτάω την Q60T αλλά με προβληματίζουν τα σχόλια που την θεωρούν υποβάθμιση του περσινού μοντέλου.

Επίσης 'εχει νόημα να αρχίσω να κοιτάω και απλές led ή είναι όντως τόσο σημαντική η τεχνολογία qled της samsung;

Επεξ/σία από mech35
Δημοσ.

Καλησπερα ,   εφοσον ειναι σε σαλονι  για πιο λογο πας σε 43   και οχι σε 50    η ακομα και 55 ?    ποση αποσταση θεασης  εχεις απο την tv ?

εγω ημουν  λιγο πολυ LGακιας    , ειχα IPS 49 LG ( δεν εμεινα ευχαριστημενος )   μετα πηγα σε 50αρα LG με VA Panel   ,    και  τωρα   την εχω δωσει την LG και σημερα  παραγγειλα  την Samsung  Qled  Q60T   50"    γιατι την ειχα δει  οταν   ειχα παρει την LG  και η  Qled τα σπαει  ,  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ! !  

Δεν ξερω αν ειναι υποβαθμιση  του περσινου μοντελου 2019  ,  αλλα εστω  και να ειναι  ΔΕΝ εχει καμια σχεση σε εικονα με οτι TV  κυκλοφορει  ( αναφερομαι πιο πολυ σε 49 , 50 ")    σε τιμη ΚΑΤΩ  απο 500  ευρω.  Δεν μπορεις να συγκρινεις  το qLed panel με τις κανονικες αλλες TV  (  ειτε ειναι  LG , Samsung , Sony  ,  η οτι αλλο ) .   Ακομα και με τις NanoCell   της  LG  ειναι ανωτερη ,  ασε που οι nanocell εχουν θεματα σε bleading  ( φωτισμους περιμετρικα της οθονης )

Εφοσον  πια η  50αρα qled  εχει πεσει κατω απο 500 ευρω  ειναι μονοδρομος  σε σχεση να παρεις  οποιαδηποτε αλλη με κοστος πανω απο 400  ευρω  , εκτος και το μπατζετ σου ειναι περιορισμενο και θες κατι απο 400 ευρω και κατω ... οπου κει υπαρχουν πολλες επιλογες.

πριν κανα 20ημερο  η qled  ηταν αρχικη τιμη καπου αν θυμαμε στα 599 ευρω και ανω,   τωρα με τη μειωση που εχει  .... μην το σκεφτεσαι καν ! ! 

εγω την περιμενω πως και πως .....  λογικα  Τριτη ισως την εχω  ,  θα σου πω εντυπωσεις ! ! 

Δημοσ.

Δεν πάμε σε 50'' κυρίως λόγω της θέσης που είναι να τοποθετηθεί. Να καταλάβεις η τωρινή ειναι μόλις 32''.

Όταν είδες την qled πρόσεξες διαφορά στη ποιότητα ανάμεσα στις 43'' και τις 50''; Έχω διαβάσει ότι σε κάποιες περιπτώσεις η ποιότητα βελτιώνεται με το μέγεθος του πάνελ.

Θα περιμένω εντυπώσεις!

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα  την Qled 50" Q60T   ,    λιγο που την επεξεργαστηκα προχειρα   ... εχω να πω  το εξης  :    αντε γεια ! ! ! ! 

Η τηλεωραση απλα ΔΕΝ υπαρχει ,    εχουν περασει πολλες TV  απο τα χερια  μου (  γιατι συνηθως τις βαριεμε και τις αλλαζω )  ,   αλλα  αυτο που βλεπω στην Qled δεν ξερω αν θα την αλλαξω ποτε  ( εκτος και αν πιασω κανα χιλιαρικο στοιχημα  και παρω Oled  😄

Εικονα  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ   ,  και δεν εχω ασχοληθει ακομα  με ρυθμισεις εικονας , ειδα και πολυ καλη  εικονα και στα καναλια Digea  ( σε σχεση με LG που χα παλια ) ,  για το μενου της και οτι πατας   ολα γινονται αστραπιαια ! ! !     Περιμενα οτι θα ειναι ενα τικ  πιο αργη απο LG , αλλα  καμια σχεση ... πολυ πιο γρηγορη η samsung ,  και στα καναλια  αλλαζουν σφαιρα ! ! 

Ακουγονται πολλα  και λενε αρνητικα ως προς τον ηχο ,  απορω....  μια χαρα ειναι ο ηχος ,  οχι κατι το τρομερο ... αλλα εχει πολυ καλη ενταση  , απο  0  εως  100  αν  το βαλεις στο 50 στη μεση  ξεκουφενεσαι ! ! 

αυτα  ειναι τα θετικα ...  και παμε στα ΥΠΕΡθετικα  .....  :   το remote ! ! ! ! ! !    δεν σου γεμιζει το ματι γιατι εχει λιγα πληκτρα  ,  αλλα ολα τα βρισκεις αστραπιαια μεσα απο το home  ,  και το μεγαλο +    οι φωνητικες εντολες ! !   πατας το μικροφωνο  , λες οτι θες και ανοιγουν μπαμ και κατω ...  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! !      ( π.χ.  λες   "open  settings"   και ανοιγουν ρυθμισεις ,  volume up η down , channels  up  η down , η αριθμος καναλιου ,  οτι και να πεις πιανει αμεσως  , τα παντα   ολα ! ! )

Ποιοτητα κατασκευης ..... απιστευτη ! ! 

Γενικος για να κλεισω  .. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ! !     Απορω γιατι αυτη η TV εχει κατω απο 500  ευρω αυτη τη στιγμη ! !  Κλεβεις εκκλησία ! !   προλαβετε ! !

Υποψιν μεσα εχει μονο το smart remote ,   δεν εχει το απλο remote με τα πολλα πληκτρα  , ειχα δει σε unboxing στο youtube οτι εχει δυο remote ,  εμενα εχει ενα  μονο το smart . Ισως και τα δυο να τα εχει για καμια  Αμερικη ?   δεν ξερω , αλλα θα μιλησω με Samsung να μαθω  .

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...