Par1s* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Είπα να χαζέψω λίγο τι παίζει από προσφορές μιας και βγαίνουν λόγω black friday. Γενικά ψάχνω μήπως βρω κάποια πραγματική ευκαιρία το διάστημα των προσφορών. Γνωρίζω τι γνώμες επικρατούν για τα Turbo X θα ζητήσω όμως μία γνώμη για αυτό και αν αξίζει τα χρήματα του. Ποσό μάξιμουμ 700€ (Το ιδανικό κάτω από 600€) Δουλεύω Illustrator, After Effects, Photoshop και θα ήθελα να μπορώ να βάλω ένα HDMI στην tv να παίξω κανένα Fifa ίσως. Οθόνη έχω μία της πλάκας αυτή την στιγμή, θα αγοράσω αργότερα κάποια ποιοτική. Χωρίς περιφερειακά Δεν έχω συναρμολογήσει ποτέ, έχω ανοίξει αρκετά όμως και γενικότερα έχω αντίληψη, θα προτιμούσα συναρμολογημένο/έτοιμο Χωρίς λειτουργικό
radiohead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δεν αξιζει φυσικά. Θα κοιτάξεις για 2700x 3600X 3700x 32gb μνήμη και μια Nvidia κάρτα 1660 super πχ. Αυτή τη στιγμή τι δίσκους εχεις; 1
Par1s* Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, radiohead είπε Αυτή τη στιγμή τι δίσκους εχεις; Δεν έχω desktop, ένα laptop απλό έχω. Στου γραφείου δουλεύω περισσότερο τις παραπάνω εφαρμογές. Τρέχουν και στο laptop μου αλλά παίρνει φωτιά! Προσπάθησα να κάνω μία σύνθεση, αλλά δεν βγάζω άκρη!
radiohead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Par1s* είπε Δεν έχω desktop, ένα laptop απλό έχω. Στου γραφείου δουλεύω περισσότερο τις παραπάνω εφαρμογές. Τρέχουν και στο laptop μου αλλά παίρνει φωτιά! Προσπάθησα να κάνω μία σύνθεση, αλλά δεν βγάζω άκρη! Αν το καταφέρεις Αν δεν μπορείς βαλε τον 3600. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα