Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά έχω τεράστιο πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια γι αυτο σας παρακαλω πολύ βοηθήστε με Από σήμερα το πρωί πάω να ανοίξω ένα αρχείο word που δουλεύω και μου βγαζει ενα πορτοκαλί μήνυμα που λεει OFFICE , Γινεται ενημερωση του Office, περιμενετε λιγο Μετα απο 30 δευτερολεπτα μηνυμα με Χ ΚΟΚΚΙΝΟ που λεει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗς ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ( ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ). ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Δεν μπορω να βρω λυση. Ολο εκει αυτο μου βγαζει Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ, να με βοηθήστε?
Επιλεγμένo σχόλιο asmilon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Πηγαινε στην προσθαφαιρεση προγραμματων, επελεξε το MS Office και επελεξε να κανεις επιδιορθωση εγκαταστασης.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, asmilon είπε Πηγαινε στην προσθαφαιρεση προγραμματων, επελεξε το MS Office και επελεξε να κανεις επιδιορθωση εγκαταστασης. Σ ευχαριστω πολυ κατευθειαν το εφτιαξα. Που οφειλεται αυτο το προβλημα και μου το εβγαλε?
asmilon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Καμια φορα γινονται corrupt τα αρχεια της εγκατατασης, πιθανον απο καποιο update που δεν εκατσε καλα. Ευτυχως υπαρχει η δυνατοτητα επιδιορθωσης που τα λυνει αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, asmilon είπε Καμια φορα γινονται corrupt τα αρχεια της εγκατατασης, πιθανον απο καποιο update που δεν εκατσε καλα. Ευτυχως υπαρχει η δυνατοτητα επιδιορθωσης που τα λυνει αυτα. Σ ευχαριστω πολυ . Οταν το εκανα ολο αυτο μου εβγαλε οτι η δυνατοτητα επιδιορθωσης για να γινει πρεπει να γινει restart. το εκανα και μετα ανοιξε κανονικα ολα μου τα αρχεια word
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από asmilon,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα