Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Kαλή τιμή, αλλά πιστεύω οτι Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, θα πέσει περισσότερο, όπως έγινε με το αντίστοιχο μοντέλο πέρσι, οπότε όσοι δεν βιάζονται να αλλάξουν κινητό, ας περιμένουν λίγο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Υπάρχει η επιλογή για τιμολόγιο και απαλλαγή ΦΠΑ τώρα χωρίς φυσικά καταστήματα;

Αυτο το έχω και γω σαν απορία αν ξερει κάποιος.

Από την άλλη, το να αγοραζεις ξατι φθηνα και να το πουλας για κέρδος δεν μου φαίνεται κατακριτέο.

Ειναι στην κρίση του αγοραστη αν θελει να το παρει ή όχι (Δεν έχω δυνατότητα τιμολολίου για να το κάνω, πριν πέσετε απάνω μου).Απλά καντε μια βολτα στις αγγελίες με το ps5/ rtx 3000.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Η εγγυηση ισχυει για 2 χρονια ειτε τιμολογιο ειτε αποδειξη λογω ποινικου κωδικα,συγγνωμη που ειμαι ενα + στο off topic αλλα ειναι κατι που αξιζει να το γνωριζουν ολοι.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pavlos2002 είπε

Η εγγυηση ισχυει για 2 χρονια ειτε τιμολογιο ειτε αποδειξη λογω ποινικου κωδικα,συγγνωμη που ειμαι ενα + στο off topic αλλα ειναι κατι που αξιζει να το γνωριζουν ολοι.

Λόγω ποινικού κώδικα;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Aν μάθετε πως μπορούμε να πάρουμε με τιμολόγιο ονλινε γράψτε το εδώ γτ με ενδιαφέρει το μικρό νοτε. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

1. Απαγορεύεται ο άμεσος ή έμμεσος σχολιασμός των αγγελιών.

2. Αν εντοπίσετε αγγελία που θεωρείτε πως παραβαίνει τους όρους χρήσης, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό.

3. Μην χρησιμοποιείτε τις αγγελίες για να σχολιάσετε έμμεσα ή "χιουμοριστικά" άλλες αγγελίες, ισχύει στο ακέραιο το σημείο (1). Το αυτό ισχύει και για τις υπογραφές σας.

4. Για τις όποιες απορίες ή ενστάσεις, αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα. Αν δεν ξέρετε ποιος συντονιστής πήρε μια απόφαση με την οποία διαφωνείτε, απευθυνθείτε σε ένα γενικό συντονιστή και αυτός θα σας κατευθύνει ανάλογα. Εναλλακτικά, απευθείας με email στο [email protected]

Είναι ιδιαίτερα μεγάλος ο φόρτος λόγω εκπτώσεων, μη μας επιβαρρύνετε και άλλο. Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, greekbusters είπε

Aν μάθετε πως μπορούμε να πάρουμε με τιμολόγιο ονλινε γράψτε το εδώ γτ με ενδιαφέρει το μικρό νοτε. 

17 ώρες πριν, Pavlos2002 είπε

Πήρα χθες να κανω τηλεφωνικά την παραγγελία στα PUBLIC και να με ενημερώσουν για την διαδικασία και τελικά δεν το παρήγγειλα... θα αναφέρω ότι μου είπε η υπάλληλος στο τηλέφωνο.

Λόγω της παρούσας κατάστασης κάνετε την παραγγελία με επιλογή κανονικού τιμολογίου και πληρώνετε όλο το ποσό της παραγγελίας.

Μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας μας στέλνετε μέσω email την σελίδα του taxisnet που αναφέρει ότι η επιχείρηση καλύπτεται από το αρθρο 39α και ένα iban της επιχείρησης.

Στην πορεία κάνουμε τον έλεγχο και σας κάνουμε κατάθεση του ποσού ΦΠΑ στον λογαριασμο σας

ΑΛΛΑ πριν προχωρήσω ευτυχώς ρώτησα σε πόσο διάστημα θα γίνει η κατάθεση του ΦΠΑ στον λογαριασμό μου... και η απάντηση ήταν δεν γνωρίζουμε αλλά λογω της αυξημένης κίνησης

μπορεί να καθυστερήσει παραπάνω από το φυσιολογικό... όταν της ζήτησα να μου δώσει έναν χρονικό ορίζοντα μου είπε από 1 μήνα που είναι το φυσιολογικό μέχρι και  πάνω από 2 μήνες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...