Προς το περιεχόμενο

Samsung Monitor 49" Odyssey G9 Gaming 1099€ @Πλαίσιο.

madboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/samsung-monitor-49-odyssey-g9-gaming_3515001

Σε προσφορά το 49αρι μόνιτορ Samsung G9.

Skroutz απο 1358 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/24106435/Samsung-Odyssey-G9-49-Curved-Gaming-Monitor.html?from=catspan

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο monitor,

όμως ένας μερακλής, φτωχός και γρήγορος μπορούσε με 598€ να τσιμπήσει σήμερα 2 x Xiaomi 34 monitors και να έχει με -501€ ένα dual monitor setup 6880x1440 με τις όποιες φυσικά παραχωρήσεις στα υπόλοιπα specs. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

όμως ένας μερακλής, φτωχός και γρήγορος μπορούσε με 598€ να τσιμπήσει σήμερα 2 x Xiaomi 34 monitors και να έχει με -501€ ένα dual monitor setup 6880x1440 με τις όποιες παραχωρήσεις στα υπόλοιπα. ;) 

Και να θέλεις μετά Χ8 κάρτες γραφικών αξίας 400000 ευρώ για να παίξουν στο τέρμα και 50τμ χώρο για να τα στήσεις όλα μαζι 😂😂

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

όμως ένας μερακλής, φτωχός και γρήγορος μπορούσε με 598€ να τσιμπήσει σήμερα 2 x Xiaomi 34 monitors και να έχει με -501€ ένα dual monitor setup 6880x1440 με τις όποιες φυσικά παραχωρήσεις στα υπόλοιπα specs. ;) 

Και γραφειο αεροδρομιο σαν του γιου μου εχει το ικεα κρεβατι και γραφειο απο κατω.

• Like 1

Επιλογές υπάρχουν αρκετές για όλους μας και σίγουρα όλα τα προιόντα δεν είναι για όλους. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό κομμάτι.

Για κάποιον που γλυκοκοίταζε το συγκεκριμμένο μόνιτορ, ειναι μια καλή στιγμή να το αποκτήσει αρκετά φθηνότερα.

• Like 1

6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Και γραφειο αεροδρομιο σαν του γιου μου εχει το ικεα κρεβατι και γραφειο απο κατω.

Ένα γραφείο 140x70 αρκεί, πίστεψέ με. 

9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και να θέλεις μετά Χ8 κάρτες γραφικών αξίας 400000 ευρώ για να παίξουν στο τέρμα και 50τμ χώρο για να τα στήσεις όλα μαζι 😂😂

Στέλιο υπερβολές. :) 

4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ναι; γιατι διαβασα οτι 81 ειναι η μια οθονη μονο αρα 162 και αυτο χωρις την μοναδα πανω στο γραφειο.

Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Ναι; γιατι διαβασα οτι 81 ειναι η μια οθονη μονο αρα 162 και αυτο χωρις την μοναδα πανω στο γραφειο.

Είναι curved οι οθόνες. Έχω παρόμοιο setup και ξέρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Στέλιο υπερβολές. :) 

Ναι μωρέ πλακιτσα κάνουμε, αλλά να ξέρεις ότι το 1.40 γραφείο δεν αρκεί απ ότι υπολογίζω 😉 (εκτός και αν επειδή είναι curved χωράνε) 

Βέβαια αν πάρεις τέτοιο μόνιτορ ποσώς σε νοιάζει η διάσταση του γραφείου, παίρνεις και ένα καινούργιο γραφείο 😁

Επεξ/σία από stelios18120

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μια καλή 4Κ ips στα 75hz υπάρχει;

Επειδή έχω ήδη μια 4Κ,δεν καταλαβαίνω γιατί θυσιάζετε την ανάλυση για τα Hz. Εγώ αρνούμαι να δω χαμηλότερη ανάλυση κι ας είμαι στα 60Hz. Θέλω να την αλλάξω γιατί μου εμφάνισε red corners (LG).

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
  • Like 1

Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ναι μωρέ πλακιτσα κάνουμε, αλλά να ξέρεις ότι το 1.40 γραφείο δεν αρκεί απ ότι υπολογίζω 😉 (εκτός και αν επειδή είναι curved χωράνε) 

Βέβαια αν πάρεις τέτοιο μόνιτορ ποσώς σε νοιάζει η διάσταση του γραφείου, παίρνεις και ένα καινούργιο γραφείο 😁

Χωράνε οριακά αλλά χωράνε. Είναι curved και κάνουν καμπύλη. Για πιο άνετα 160x80.

• Moderators
2 ώρες πριν, madboy είπε

Ολοκληρη κουβεντα διαβασα , τιμη ακομα δεν εμαθα. Clickbaits δεν θελουμε. Βαλτε τιμη στον τιτλο παρακαλω.

• Like 4

Επειδη εχω 32:9 49αρα θα πω απλα πως περα απο εντυπωσιακη ειναι παρα πολυ λεπτη και δεν καθεται καλα στο ματι.

Τωρα αυτα περι πολλαπλων οθονων ποτε δεν μου αρεσαν, και μονο που εχεις bezel αναμεσα (και παραπανω απο 1 αν δεν εχεις μονο 2) εμενα με ξενερωνει αφανταστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...