koyan Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Καλησπέρα, Ένας φίλος μου έχει δώσει κάποια DVD (όχι εμπορίου), τα οποία προσπαθώ να αντιγράψω. Δοκίμασα με το Nero, αλλά στο τέλος του διαβάσματος (πριν αρχίσει το καψιμο) η διαδικασία σταματάει με μύνημα "DVD read failed". Δοκίμασα να κάνω image απο τα dvd αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα να τα αντιγράψω με το dvd2shrink (χωρίς να χρειάζεται να τα κάνει πράγματι shrink), αλλά πάλι ένα παρόμοιο μύνημα (κάτι με cylinder...δεν το σημείωσα). Δοκίμασα να τα διαβάσω με δύο διαφορετικά μηχανήματα: το toshiba dvd-rom και το pioneer DVD-RW. Επίσης, επειδή δεν είναι όλα η ίδια μάρκα, δοκίμασα διαφορετικά δισκάκια (άλλης μάρκας). Τα dvd παίζουν μιά χαρα και στον υπολογίστή και στο dvd player. Καμιά ιδέα κανένας? Ευχαριστώ, Koyan
cig4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 δοκίμασε με το dvddecrypter να τα κάνεισ iso και αν αποτύχει πες μου τι μύνημα σου βγάζει!! Το ίδιο πρόβλημα έιχα πάθει και εγω απο ένα φιλαράκι,και το αστείο ήταν πως τα δισκάκια δεν γράφοταν σωστά λόγω κακή ποιότητας τους,,,,
polaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 kaki poiotita, afto vasika einai.. Alla mou fainetai parakseno pou paizoun kanonika alla otan ta antigrafeis griniazoun...
kallair Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 afou einai grammena apo ton filo sou tote den tha einai kai encrypted... gia dokimase to isobuster.
koyan Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Λοιπόν, (παρόλο που δεν είναι encrypted) δοκίμασα το dvddecrypter και δούλεψε μιά χαρά. Σε ένα από αυτά μου έβγαλε στο 99% ένα μύνημα "read error: cancel, retry, ignore". Επέλεξα ignore, λέγοντας "το πολύ πολύ να χάσω ένα δισκάκι". Τελείωσε την δημιουργία του iso, και αφού μετά το έγραψα σε δισκάκι, το έβαλα στο dvd player και έπαιζε μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. (αν κανένας από εσάς βρίσκεται στην καλαμάτα, μπορεί να τους ρίξει μια ματία για να τα αντιγράψει εάν τον ενδιαφέρουν. Στείλτε pm). Koyan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.