Προς το περιεχόμενο

[Smart TV] Philips 43PUS7805 43" 319 ευρώ @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 299 που την αγοράσαμε αρκετοί πριν 2-3 βδομάδες ήταν οκ τιμή. Καλά χρώματα, εντυπωσιακό το Ambilight σε περιεχόμενο όπως ταινίες κλπ. 

Πάνω από 300> 319 προς 350 θα επέλεγα Samsung αν δεν με ένοιαζε το ambilight. 

Σε μένα έτυχε λίγο θεματακι με το πανελ είχε μια σαν κάθετη γραμμή στην αριστερή γωνία όπως και δεξιά μια χοντρή κουκίδα σαν σκόνη. Επειδή είναι συγγενικού ατόμου όπου δεν ήθελε να μείνει στη καραντίνα χωρίς τηλεόραση μέχρι να επισκευαστεί δε το κυνηγήσαμε για αντικατάσταση αλλά σε ακόμη έναν που παρουσιάστηκε του την επιδιορθωσε η Phillips. @barimagas

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά, σχετικα με το bleeding σαν va panel που ειναι, ειναι ελαχιστο και διακρινεται εντονοτερα μονο εαν κοιτας πλαγια. Θα σταθω στον ηχο, δεν ξερω πως εχουν βαλει τα ηχεια μεσα, αλλα τετοιο αποτελεσμα δεν εχω ξαναδει, γεμιζει ολο το υπνοδωματιο, ακομα και πισω μου, τοσο πολυ που νομιζω οτι ακουγεται η τηλεοραση  του γειτονα και κανω mute για να επιβεβαιωσω οτι τελικα η δικια μου ακουγεται. Ειδικα στο netflix αυτο. Για μενα παρολο που μου εκατσε η στραβη και στα 320 παλι την θεωρω πολυ τιμια tv. Αν ειχα αλλα φραγκα θα επαιρνα και μια για τον πατερα μου στο χωριο. 

Επεξ/σία από barimagas
  • Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει αναλυτικο thread συγκεκριμενα μονο για αυτην την τηλεοραση. https://www.insomnia.gr/forums/topic/753271-philips-43pus7805-43/

5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

καλα φετος ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....4κ πηρα περυσι στα 199 ...φετος στα υψη ακομα και οι τουρκικες!!!

Δειξε μου τι τηλεοραση 4κ πηρες με 199, και θα σου πω αν η προσφορα στα 299 για την τηλεοραση του thread ειναι μουφα. Αν πηρες 4κ 43' με ambilight hdr+10 dolby vision&atmos va panel και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης οθονης παω πασο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, PredatorOfLiberty είπε

Υπαρχει αναλυτικο thread συγκεκριμενα μονο για αυτην την τηλεοραση. https://www.insomnia.gr/forums/topic/753271-philips-43pus7805-43/

Δειξε μου τι τηλεοραση 4κ πηρες με 199, και θα σου πω αν η προσφορα στα 299 για την τηλεοραση του thread ειναι μουφα. Αν πηρες 4κ 43' με ambilight hdr+10 dolby vision&atmos va panel και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης οθονης παω πασο.

Ρέ φίλε κατάλαβες τι έγραψα; 

Hitachi 43HK5100 πήρα και έχει hdr. 

Το θεμα ειναι οτι δεν βγήκαν σε προσφορά ούτε οι τουρκικές 4κ αυτό λέμε. 

Δεν είπα ότι πήρα κορυφή τβ σε καμία περίπτωση αλλά την πήρα φθηνά. 

Καμια σύγκριση δεν έκανα με προσφορά τους θέματος όμως. 

Αν είναι να δώσω 299 πάω σε LG OR SAMSUNG στις Original tvs. 

Philips ήταν καλή την δεκαετία του 80 αλλά πάλι πίσω από Sony που ήταν κορυφή. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Philips δεν έχουν σχέση με Τουρκία, από εξαιρετικό πολωνικό εργοστάσιο είναι και για τους γνωρίζοντες οι Πολωνοί είναι οι Γερμανοί του μέλλοντος σε θέματα τεχνολογίας..

Εννοείτε ότι στη ίδια τιμή με lg, samsung, πας σε philips.  Καμμιά σχέση σε χρώματα, μαύρα, μόνο μείον το δύσχρηστο πληκτρολόγιο και το λειτουργικό. Απλώς κάποιοι ξέρουν να φτιάχνουν τηλεοράσεις και κάποιοι άλλοι φτιάχνουν οθόνες .

Επεξ/σία από nak1nak
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...