Tsino Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 8 hours ago, demetr said: Αγορασαμε πριν 2 μερες το toyotomi umi 21 σε5 λεπτα συνδεθηκε με την εφαρμογη ολα τελεια.Τωρα ψαχνω πωσμπορω νατο ελεγχω απομακρυσμενα αν ξερεις κανεις κατι. Κατέβασε την εφαρμογή Gree+
Soulisk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 12 ώρες πριν, Tsino είπε Κατέβασε την εφαρμογή Gree+ Την έχω κατεβάσει την εφαρμογή αλλά μπορώ να το ελέγξω μόνο όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό στο wifi του σπιτιού. Αν από συνδεθώ και προσπαθήσω με δεδομένα δεν συνδέεται. Καλημέρα δοκίμασα και ewepe
billymos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 πμ Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.. Τελικά έχετε καταφέρει να συνδέσετε τα κλιματιστικά με την εφαρμογή? Εγώ, όχι, παρόλες τις αλλαγές σε wifi κτλ. Κάποια νέα ιδέα?
Tsino Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 πμ 17 minutes ago, billymos said: Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.. Τελικά έχετε καταφέρει να συνδέσετε τα κλιματιστικά με την εφαρμογή? Εγώ, όχι, παρόλες τις αλλαγές σε wifi κτλ. Κάποια νέα ιδέα? Εγώ τα έχω συνδέσει με την εφαρμογή της Gree+ και δουλεύουν απρόσκοπτα
Luciddream Δημοσ. Τετάρτη στις 10:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:56 πμ Και εγώ μια χαρά τα 2 Toyotomi κλιματιστικά, αλλά ο αφυγραντήρας που είναι Toyotomi δεν βλέπει το δίκτυο με τίποτα. Αλλά δεν νομίζω να ασχοληθώ παραπάνω.
billymos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tsino είπε Εγώ τα έχω συνδέσει με την εφαρμογή της Gree+ και δουλεύουν απρόσκοπτα Υπάρχει κάποιο μυστικό, κάποιο κόλπο για τη σύνδεση? γιατί εγώ, όπως και οι προηγούμενοι σε αυτό το topic δεν... Αν και θεωρώ ότι είναι θέμα router και κάποιας ρύθμισής του Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:03 μμ από billymos
billymos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ 1 ώρα πριν, Tsino είπε Συνδέεται μονο σε 2.4 Ghz ναι, το γνωρίζω. όπως και ότι πρέπει να κάνεις ρισέτ πρώτα, μετά να περάσεις το wifi του κλιματιστικού, μετά εκείνο του ρούτερ, αλλά κολλάει στο 69% και... στοπ...
Tsino Δημοσ. Παρασκευή στις 01:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:04 μμ 17 hours ago, billymos said: ναι, το γνωρίζω. όπως και ότι πρέπει να κάνεις ρισέτ πρώτα, μετά να περάσεις το wifi του κλιματιστικού, μετά εκείνο του ρούτερ, αλλά κολλάει στο 69% και... στοπ... Τι να σου πω. Εμένα δουλεψε με τη μία. Μήπως να πάρεις τηλ την αντιπροσωπεία; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα