Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι εχετε προβλημα με την εφαρμογη ewpe και σας βγαζει new device found Και παει να κατεβασει κατι και δεν κανει τπτ η το συνδεεται και δεν κανει τπτ.

με τους ιδιους κωδικους κανετε Login στις gree την εφαρμογη ακριβως τα ιδια ειναι και χρησιμοποιει τους ιδιους κωδικους σας.

εχω φαει τοση ωρα χωρις λόγο.

μέχρι και στο ρουτερ μεσα μπηκα να διαγραψω την mac που ειχα settarismeni μεχρι και το AP εκανα reset και τιποτα.

κατι παιζει με την νεα εκδοση της ewpe και δεν παιζει.

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους σας. Μέχρι πρότινος, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή της GREE+ με κάποια θεματάκια αποσύνδεσης, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Αλλαξα το ρούτερ στο σπίτι και από τότε δε μπορώ να κάνω την σύνδεση. Χρησιμοποίησα και την εφαρμογή της ewpe αλλά μάταια. Βρίσκει το wifi του κλιματισμού, αλλά δε μπορεί να συνδεθεί με το ρούτερ (Φτάνει στο 70% της προσπάθειας και μετά δίνει error). Εικάζω ότι φταίει κάποια ρύθμιση στο ρουτερ.

Εχετε ιδέα?

ΥΓ Τελικά κατάφερα να το συνδέσω μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά η χαρά μου δε κράτησε για πολύ. Μετά από 5' μου το δείχνει  offline...

Επεξ/σία από billymos
Δημοσ.

Καλησπέρα ! εχω αγορασει ενα toyotomi umi eco 9αρι , παω να συνδεθω στο ewpe  και τιποτα , μου βγαζει συνεχεια ερρορ.. εκανα ρεσετ το wifi με το Mode Κλπ, τι κλειστο , τι ανοιχτο τπτ ... και με το GREE+ δεν συνδεεται , ενω βρισκει ενα κλιματιστικο  GR--- και κατι νουμερα με γραμματα , παει 100% και κανει failed to connect to device Error code LY04  , καποια βοηθεια? 😔

Δημοσ.
Στις 12/6/2024 στις 10:00 ΜΜ, rical είπε

Καλησπέρα ! εχω αγορασει ενα toyotomi umi eco 9αρι , παω να συνδεθω στο ewpe  και τιποτα , μου βγαζει συνεχεια ερρορ.. εκανα ρεσετ το wifi με το Mode Κλπ, τι κλειστο , τι ανοιχτο τπτ ... και με το GREE+ δεν συνδεεται , ενω βρισκει ενα κλιματιστικο  GR--- και κατι νουμερα με γραμματα , παει 100% και κανει failed to connect to device Error code LY04  , καποια βοηθεια? 😔

Κι εγώ το ίδιο έχω!! Ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά μετά από πολύυυυ ψάξιμο και 100 προσπάθειες με εναλλαγές μεθόδων (ανεπαρκείς είναι οι οδηγίες) κατέληξα στα εξής:

Από τις ρυθμίσεις του ρούτερ το κύριο wifi πρέπει να είναι 2.4 GHz Συνήθως έχει και τα δύο σε μία σύνδεση αλλά εσύ πρέπει να το διαχωρίσεις γιατί αλλιώς δεν το "διαβάζει" η εφαρμογή. Αφού το κάνεις αυτό θα πρέπει να δώσεις ένα σύντομο όνομα (πρέπει να είναι μέχρι 32 χαρακτήρες μαζί με το password)  στο δίκτυο που να περιλαμβάνει και το -2.4GHz π.χ. Peter-2.4GHz

Αφού το κάνεις αυτό και ξανά reset με το mode + wifi  θα συνδεθείς πολύ εύκολα.... Πατάς στο κλιμαστικό GR.... και συνδέεσαι στο δίκτυο με το μικρό όνομα που δημιούργησες και τέλος.

Εύχομαι να βοήθησα.

Καλή επιτυχία

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/6/2024 στις 1:50 ΜΜ, NatKar είπε

Κι εγώ το ίδιο έχω!! Ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά μετά από πολύυυυ ψάξιμο και 100 προσπάθειες με εναλλαγές μεθόδων (ανεπαρκείς είναι οι οδηγίες) κατέληξα στα εξής:

Από τις ρυθμίσεις του ρούτερ το κύριο wifi πρέπει να είναι 2.4 GHz Συνήθως έχει και τα δύο σε μία σύνδεση αλλά εσύ πρέπει να το διαχωρίσεις γιατί αλλιώς δεν το "διαβάζει" η εφαρμογή. Αφού το κάνεις αυτό θα πρέπει να δώσεις ένα σύντομο όνομα (πρέπει να είναι μέχρι 32 χαρακτήρες μαζί με το password)  στο δίκτυο που να περιλαμβάνει και το -2.4GHz π.χ. Peter-2.4GHz

Αφού το κάνεις αυτό και ξανά reset με το mode + wifi  θα συνδεθείς πολύ εύκολα.... Πατάς στο κλιμαστικό GR.... και συνδέεσαι στο δίκτυο με το μικρό όνομα που δημιούργησες και τέλος.

Εύχομαι να βοήθησα.

Καλή επιτυχία

Σε ευχαριστώ!! Πώς το διαχωρίζω? Μέσα από το admin του ρούτερ;

Δημοσ.
Στις 17/6/2024 στις 1:50 ΜΜ, NatKar είπε

Εύχομαι να βοήθησα.

Καλή επιτυχία

Δεν το κατάφερα , έχω ένα ζτε μπήκα με τον αντμιν, wlan band steering off , πήγα μετα ssid, configuration άλλαξα το όνομα στο 2.4 και στο 5 και παλι δεν συνδέεται  και στο κινητό βλέπω 2 ονόματα στο WiFi  οπότε το έχω αλλάξει λογικα

Δημοσ.

Έστησα 3 Izuru μόλις σε 5 λεπτά και τα 3. Αμέσως συνδέθηκαν.  Εφαρμογή την Gree+ σε Wifi 2.4 Ghz . Μάλλον το φτιάξανε... 

Δημοσ.
Στις 21/6/2024 στις 6:46 ΜΜ, rical είπε

Δεν το κατάφερα , έχω ένα ζτε μπήκα με τον αντμιν, wlan band steering off , πήγα μετα ssid, configuration άλλαξα το όνομα στο 2.4 και στο 5 και παλι δεν συνδέεται  και στο κινητό βλέπω 2 ονόματα στο WiFi  οπότε το έχω αλλάξει λογικα

Πήγαινε πολύ κοντά και μπες με το GREE+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2024 στις 11:50 ΠΜ, NatKar είπε

Εύχομαι να βοήθησα.

Καλή επιτυχία

Δεν εχω λογια αδερφε... Ειναι ξεκαθαρα προβλημα συγχρονων ρουτερ με τεραστιους κωδικους. Αφου εφαγα ευκολα 2-3 ωρες να προσπαθω να ξανασεταρω τα παντα μετα απο αλλαγη παροχου, επεσα στο απο πανω και με εσωσες. Αφου αλλαξα το SSID and the Wifi Password σε ποιο λιγους χαρακτηρες, μετα δεν ειχε σημασια με τι εφαρμογη τα σεταρα, και οι δυο δουλευαν σε 5 δευτερολεπτα απο το κλικ. 

Ευχαριστω και παλι! 

Επεξ/σία από Baremeno
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 2/7/2023 στις 1:33 ΠΜ, DreamAxe είπε

Βρήκα ποια εφαρμογή χρειάζεται χάρη στο ποστ σου οπότε είπα να ανταποδώσω τη βοήθεια όπως μπορώ γιατί τα κατάφερα να το συνδέσω.

1) Κλείνεις το κλιματιστικό

2) Πατάς μαζί το κουμπί mode και WiFi στο τηλεκοντρόλ. Θα κάνει έναν ήχο, δεν θα δείξει τίποτα όμως.

3) Στην εφαρμογή πατάς το + πάνω δεξιά και διαλέγεις AC σαν συσκευή. Έχεις οπωσδήποτε ανοιχτά τοποθεσία, WiFi, Bluetooth γιατί είναι λίγο δύστροπη η εφαρμογή.

4) Πατάς το μεγάλο μπλε κουμπί I have confirmed the above operation. Και confirm στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται.

5) Περιμένεις να περάσουν δύο λεπτά, λογικά δεν θα το βρει, σε εμένα δεν το έβρισκε (από εδώ και κάτω τα βήματα είναι από μνήμης γιατί έχω ήδη κάνει τη σύζευξη)

6) Πατάς ξανά το μπλε κουμπί που τώρα έχει γίνει Next

7) Σε βάζει να διαλέξεις το WiFi. Εδώ διαλέγεις το GR-AC και κάτι αριθμούς και πατάς next.

😎Σου βγάζει να βάλεις τον κωδικό από το δικό σου WiFi. Διαλέγεις το ssid του router σου και γράφεις το κλειδί του WiFi.

9) Σου ζητάει να συνδεθείς στο Hotspot του κλιματιστικού (το GR-AC με τους αριθμούς που είχαμε πριν). Από το κινητό σου πάτα να συνδεθείς σε αυτό το δίκτυο και όταν σου ζητήσει κωδικό δίνεις 12345678

10) Πατάς επόμενο και περιμένεις να συνδεθεί. Αν δεν πετύχει γύρισε πίσω στο κανονικό σου δίκτυο, μετά ξανά στο GR-AC και πάτα να προσπαθήσει ξανά. Προσοχή γιατί μπορεί να χρειαστεί 2-3 φορές για να πετύχει. Σε μια συσκευή μου δούλεψε γρήγορα αλλά στην άλλη χρειάστηκε να το κάνω δύο φορές μέχρι να το δει. Επίσης αυτό το βήμα παίρνει κάπου 15 δευτερόλεπτα πριν πετύχει οπότε μην θεωρήσεις ότι απέτυχε αν δεις ότι αργεί λίγο

Εκτός απροόπτου κάπου εδώ θα έχει δουλέψει και θα το περάσει στην εφαρμογή. Έχει και integration με Google Home που πέρασα αλλά δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει.

επιτελους μετα απο 3-4 προσπαθειες αυτο δουλεψε.
Απο κει το περασα και στο Google Home app αλλα μονο να το ανοιγοκλεισεις μπορεις και να ελεγξεις το Fan Speed, για θερμοκρασια πρεπει να πας στο EWPE app. Δοκιμασα και με το Gree app, μια απτα ιδια.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω μια ερώτηση.

Μπορώ  να κάνω στο κλιματιστικό απομακρυσμένο έλεγχο χωρίς να είμαι στο σπίτι? μέσο του προγράμματος?

Δημοσ.
11 hours ago, Soulisk said:

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω μια ερώτηση.

Μπορώ  να κάνω στο κλιματιστικό απομακρυσμένο έλεγχο χωρίς να είμαι στο σπίτι? μέσο του προγράμματος?

Ναι μπορείς. 

Δημοσ.
Στις 13/7/2024 στις 10:27 ΠΜ, Tsino είπε

Ναι μπορείς. 

Πώς γίνεται?

Εντός του σπιτιού με αφήνει να το ελέγξω από το κινητό.

Αλλά όταν αποσυνδεθεί από το wifi τελος

Δημοσ.

Αγορασαμε πριν 2 μερες το toyotomi umi 21 σε5 λεπτα συνδεθηκε με την εφαρμογη ολα τελεια.Τωρα ψαχνω πωσμπορω νατο ελεγχω απομακρυσμενα αν ξερεις κανεις κατι.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, demetr είπε

Αγορασαμε πριν 2 μερες το toyotomi umi 21 σε5 λεπτα συνδεθηκε με την εφαρμογη ολα τελεια.Τωρα ψαχνω πωσμπορω νατο ελεγχω απομακρυσμενα αν ξερεις κανεις κατι.

Αν μάθεις πώς μου λες κάτι εμένα αυτό ψάχνω και εγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...