Das182028g Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Αγορασα το παραπάνω κλιματιστικό αλλά έχω δυο μέρες παλεύω να το συνδέσω με wifi αλλά τπτ... κατέβασα την εφαρμογή έκανα εγγραφή δοκίμασα τα πάντα.. έχω κινητό iOS ... καμία λύσης έχει να προτείνει κάποιος.. ευχαρσιτω
Hypnovatis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Η σωστη εφαρμογη ειναι η EWPE Smart και οχι η Toyotomi ! Ωστοσο απο δικη μου εμπειρια η εφαρμογη της Gree+ λειτουργει πολυ καλυτερα απο την native app
bgeron Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα Hypnovatis. Εννοείς ότι το κλιματιστικό το Toyotomi λειτουργεί και με άλλη εφαρμογή, πέρα από αυτήν που προτείνει η ίδια η Toyotomi;
Hypnovatis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Λειτουργούσε μέχρι πρότινος και με την εφαρμογή της Gree (η οποία είναι η μαμά εταιρεία). Το user interface είναι ίδιο (τα updates πιο συχνά) Εδώ και κάποιο διάστημα έχω επιστρέψει στην EWPE την οποία δουλεύω μέσω server Egypt και έχω ακόμη καλύτερα αποτελέσματα Δυστυχώς, τόσο η μία όσο και η άλλη είναι για κλάματα ως apps και μειώνουν τραγικά την εμπειρία χρήσης των κλιματιστικών Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από Hypnovatis 1
Diamantis_Konstantinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα.εχω το toyotomi izuru . Είχα συνδέση με την εφαρμογή ewpe smart το aircodition μου και δούλευε κανονικά . Αναγκάστηκα να διαγράψω την εφαρμογή λόγο χώρου. Ξανά έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά δεν συνδέεται. Φτάνει μέχρι το σημείο που μου αναγνωρίζει την συσκευή . Δηλαδή φτάνει στο να το κάνει hot spot την συσκευή , μετά ζητάει τον κωδικό του router και προχωράει στην αναζήτηση(δεν ακούγεται το μπιπ στο aircodition όπως λέει το manual). Μετά μου βγάζει το μύνημα ότι απέτυχε . Τα έχω ψάξει όλες τις παραμέτρους . Η ερώτηση είναι μήπως η εφαρμογές δεν κάνουν ή δεν εχουν κάνει κάποια ενημέρωση για αυτό το μοντέλο(έχω δοκιμάσει και με το gree).
DreamAxe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Στις 28/6/2023 στις 10:59 ΜΜ, Diamantis_Konstantinos είπε Καλησπέρα.εχω το toyotomi izuru . Είχα συνδέση με την εφαρμογή ewpe smart το aircodition μου και δούλευε κανονικά . Αναγκάστηκα να διαγράψω την εφαρμογή λόγο χώρου. Ξανά έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή αλλά δεν συνδέεται. Φτάνει μέχρι το σημείο που μου αναγνωρίζει την συσκευή . Δηλαδή φτάνει στο να το κάνει hot spot την συσκευή , μετά ζητάει τον κωδικό του router και προχωράει στην αναζήτηση(δεν ακούγεται το μπιπ στο aircodition όπως λέει το manual). Μετά μου βγάζει το μύνημα ότι απέτυχε . Τα έχω ψάξει όλες τις παραμέτρους . Η ερώτηση είναι μήπως η εφαρμογές δεν κάνουν ή δεν εχουν κάνει κάποια ενημέρωση για αυτό το μοντέλο(έχω δοκιμάσει και με το gree). Βρήκα ποια εφαρμογή χρειάζεται χάρη στο ποστ σου οπότε είπα να ανταποδώσω τη βοήθεια όπως μπορώ γιατί τα κατάφερα να το συνδέσω. 1) Κλείνεις το κλιματιστικό 2) Πατάς μαζί το κουμπί mode και WiFi στο τηλεκοντρόλ. Θα κάνει έναν ήχο, δεν θα δείξει τίποτα όμως. 3) Στην εφαρμογή πατάς το + πάνω δεξιά και διαλέγεις AC σαν συσκευή. Έχεις οπωσδήποτε ανοιχτά τοποθεσία, WiFi, Bluetooth γιατί είναι λίγο δύστροπη η εφαρμογή. 4) Πατάς το μεγάλο μπλε κουμπί I have confirmed the above operation. Και confirm στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται. 5) Περιμένεις να περάσουν δύο λεπτά, λογικά δεν θα το βρει, σε εμένα δεν το έβρισκε (από εδώ και κάτω τα βήματα είναι από μνήμης γιατί έχω ήδη κάνει τη σύζευξη) 6) Πατάς ξανά το μπλε κουμπί που τώρα έχει γίνει Next 7) Σε βάζει να διαλέξεις το WiFi. Εδώ διαλέγεις το GR-AC και κάτι αριθμούς και πατάς next. 😎Σου βγάζει να βάλεις τον κωδικό από το δικό σου WiFi. Διαλέγεις το ssid του router σου και γράφεις το κλειδί του WiFi. 9) Σου ζητάει να συνδεθείς στο Hotspot του κλιματιστικού (το GR-AC με τους αριθμούς που είχαμε πριν). Από το κινητό σου πάτα να συνδεθείς σε αυτό το δίκτυο και όταν σου ζητήσει κωδικό δίνεις 12345678 10) Πατάς επόμενο και περιμένεις να συνδεθεί. Αν δεν πετύχει γύρισε πίσω στο κανονικό σου δίκτυο, μετά ξανά στο GR-AC και πάτα να προσπαθήσει ξανά. Προσοχή γιατί μπορεί να χρειαστεί 2-3 φορές για να πετύχει. Σε μια συσκευή μου δούλεψε γρήγορα αλλά στην άλλη χρειάστηκε να το κάνω δύο φορές μέχρι να το δει. Επίσης αυτό το βήμα παίρνει κάπου 15 δευτερόλεπτα πριν πετύχει οπότε μην θεωρήσεις ότι απέτυχε αν δεις ότι αργεί λίγο Εκτός απροόπτου κάπου εδώ θα έχει δουλέψει και θα το περάσει στην εφαρμογή. Έχει και integration με Google Home που πέρασα αλλά δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει.
Diamantis_Konstantinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 1:33 ΠΜ, DreamAxe είπε Βρήκα ποια εφαρμογή χρειάζεται χάρη στο ποστ σου οπότε είπα να ανταποδώσω τη βοήθεια όπως μπορώ γιατί τα κατάφερα να το συνδέσω. 1) Κλείνεις το κλιματιστικό 2) Πατάς μαζί το κουμπί mode και WiFi στο τηλεκοντρόλ. Θα κάνει έναν ήχο, δεν θα δείξει τίποτα όμως. 3) Στην εφαρμογή πατάς το + πάνω δεξιά και διαλέγεις AC σαν συσκευή. Έχεις οπωσδήποτε ανοιχτά τοποθεσία, WiFi, Bluetooth γιατί είναι λίγο δύστροπη η εφαρμογή. 4) Πατάς το μεγάλο μπλε κουμπί I have confirmed the above operation. Και confirm στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται. 5) Περιμένεις να περάσουν δύο λεπτά, λογικά δεν θα το βρει, σε εμένα δεν το έβρισκε (από εδώ και κάτω τα βήματα είναι από μνήμης γιατί έχω ήδη κάνει τη σύζευξη) 6) Πατάς ξανά το μπλε κουμπί που τώρα έχει γίνει Next 7) Σε βάζει να διαλέξεις το WiFi. Εδώ διαλέγεις το GR-AC και κάτι αριθμούς και πατάς next. 😎Σου βγάζει να βάλεις τον κωδικό από το δικό σου WiFi. Διαλέγεις το ssid του router σου και γράφεις το κλειδί του WiFi. 9) Σου ζητάει να συνδεθείς στο Hotspot του κλιματιστικού (το GR-AC με τους αριθμούς που είχαμε πριν). Από το κινητό σου πάτα να συνδεθείς σε αυτό το δίκτυο και όταν σου ζητήσει κωδικό δίνεις 12345678 10) Πατάς επόμενο και περιμένεις να συνδεθεί. Αν δεν πετύχει γύρισε πίσω στο κανονικό σου δίκτυο, μετά ξανά στο GR-AC και πάτα να προσπαθήσει ξανά. Προσοχή γιατί μπορεί να χρειαστεί 2-3 φορές για να πετύχει. Σε μια συσκευή μου δούλεψε γρήγορα αλλά στην άλλη χρειάστηκε να το κάνω δύο φορές μέχρι να το δει. Επίσης αυτό το βήμα παίρνει κάπου 15 δευτερόλεπτα πριν πετύχει οπότε μην θεωρήσεις ότι απέτυχε αν δεις ότι αργεί λίγο Εκτός απροόπτου κάπου εδώ θα έχει δουλέψει και θα το περάσει στην εφαρμογή. Έχει και integration με Google Home που πέρασα αλλά δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει. Δεν έκανα το στάδιο που γράφεις στο 9. Σ ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου.
Thermomangr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Εγώ θα τρελαθώ ρε παιδιά.... Συνδέομαι κανονικά στο Hotspot του κλιματιστικού όταν έρχεται η ώρα... Συνδέει ναι μεν το κλιματιστικό στο wifi (το βλέπω μεσα απο το ρουτερ οτι μπηκε σαν συσκευη)... μου βγάζει μήνυμα απέτυχε και δεν το περνάει στην εφαρμογή.!!! Με το Θεό... παίζει να είναι ότι χειρότερο ως app...
Niki76 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μια από τα ίδια, δυο χρόνια που χρησιμοποιώ την εφαρμογή αποσυνδεότανε συνεχώς αλλά κατάφερνα να την συνδέσω. Εδώ και μερικές μέρες έχει μουλαρωσει και με πετάει παρόλο που κάνω όλα τα βήματα 🤬😡
lazlo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Παίδες και εμένα έπαιζε κομπλέ και εδώ και κανα μήνα δεν έχει καταφέρει με τίποτα. Φτάνει κάποιες φορές μέχρι και το σημείο να βρει το AC και να ακουστει και beep και να φαίνεται στο App, μόλις παω να δώσω όμως κάποιο command δεν συμβαίνει τίποτα και κάνει time-out
tsolias1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στις 23/7/2023 στις 5:10 ΠΜ, Thermomangr είπε Εγώ θα τρελαθώ ρε παιδιά.... Συνδέομαι κανονικά στο Hotspot του κλιματιστικού όταν έρχεται η ώρα... Συνδέει ναι μεν το κλιματιστικό στο wifi (το βλέπω μεσα απο το ρουτερ οτι μπηκε σαν συσκευη)... μου βγάζει μήνυμα απέτυχε και δεν το περνάει στην εφαρμογή.!!! Με το Θεό... παίζει να είναι ότι χειρότερο ως app... Αδερφέ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ . Βρήκα σε μια αξιολόγηση του κλιματιστικού στο skroutz ένα τύπο που το έκανε μέσω του υπολογιστή και κάποιον εντολών αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω Υπάρχει μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο θα ήθελα να θίξω, και αυτό είναι η δυνατότητα WiFi. Μέχρι σήμερα έχω σπαταλήσει ώρες ατελείωτες από τη ζωή μου προσπαθώντας να το συνδέσω στο δίκτυο μου χρησιμοποιώντας την Android εφαρμογή δίχως αποτέλεσμα. Χτες όμως, επιτέλους τα κατάφερα, όχι από το κινητό μου αλλά από το laptop μου το οποίο τρέχει Linux. Τα βήματα που ακολούθησα ήταν τα εξής, 1. Συνδέθηκα στο AP της συσκευής από το laptop μου. Το SSID αποτελείτε από αριθμούς και γράμματα, π.χ. "5f2514ad". Και ο κωδικός ήταν "12345678". 2. Άνοιξα ένα τερματικό και έτρεξα την ακόλουθη εντολή για να του στείλω το κωδικό και το SSID του WiFi του σπιτιού μου. echo -n "{\"psw\": \"WIFI_PASSWORD\",\"ssid\": \"WIFI_SSID\",\"t\": \"wlan\"}" | nc -Cu 192.168.1.1 7000 3. Εγκατέστησα το "Gree Climate" integration στο Home Assistant και η συσκευή εντοπίστηκε αυτόματα κατά το configuration. Στις 20/11/2020 στις 4:56 ΜΜ, Das182028g είπε Καλησπέρα σας. Αγορασα το παραπάνω κλιματιστικό αλλά έχω δυο μέρες παλεύω να το συνδέσω με wifi αλλά τπτ... κατέβασα την εφαρμογή έκανα εγγραφή δοκίμασα τα πάντα.. έχω κινητό iOS ... καμία λύσης έχει να προτείνει κάποιος.. ευχαρσιτω Αδερφέ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ . Βρήκα σε μια αξιολόγηση του κλιματιστικού στο skroutz ένα τύπο που το έκανε μέσω του υπολογιστή και κάποιον εντολών αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω Υπάρχει μόνο ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο θα ήθελα να θίξω, και αυτό είναι η δυνατότητα WiFi. Μέχρι σήμερα έχω σπαταλήσει ώρες ατελείωτες από τη ζωή μου προσπαθώντας να το συνδέσω στο δίκτυο μου χρησιμοποιώντας την Android εφαρμογή δίχως αποτέλεσμα. Χτες όμως, επιτέλους τα κατάφερα, όχι από το κινητό μου αλλά από το laptop μου το οποίο τρέχει Linux. Τα βήματα που ακολούθησα ήταν τα εξής, 1. Συνδέθηκα στο AP της συσκευής από το laptop μου. Το SSID αποτελείτε από αριθμούς και γράμματα, π.χ. "5f2514ad". Και ο κωδικός ήταν "12345678". 2. Άνοιξα ένα τερματικό και έτρεξα την ακόλουθη εντολή για να του στείλω το κωδικό και το SSID του WiFi του σπιτιού μου. echo -n "{\"psw\": \"WIFI_PASSWORD\",\"ssid\": \"WIFI_SSID\",\"t\": \"wlan\"}" | nc -Cu 192.168.1.1 7000 3. Εγκατέστησα το "Gree Climate" integration στο Home Assistant και η συσκευή εντοπίστηκε αυτόματα κατά το configuration.
thomas15121976 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Από android, έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν μπαίνει με τίποτα! Παλιά το είχα βάλει με Αίγυπτο, τώρα δοκίμασα όλα την Γη. 1
OrestisRock Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα, γράφω τι έκανα και εγώ από μεριάς μου στο κλιματιστικό του αδερφού μου για να δουλέψει με το EWPE Smart: Η λεπτομέρεια είναι πως αφού κάνεις reset και περιμένεις δύο λεπτά, όταν στην εφαρμογή βρίσκει το Hotspot και πατάς connect, εμφανίζει ένα πρώτο pop-up με τα δίκτυα wifi στο κινητό, εκεί πρέπει να συνδεθείς στο hotspot του κλιματιστικού (με κωδικό 12345678) και σχεδόν δύο δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται δεύτερο popup με τα δίκτυα wifi, όπου εκεί πρέπει να συνδεθείς στο router. Το λάθος μου ήταν ότι και στο δεύτερο popup συνδεόμουν πάλι στο hotspot του κλιματιστικού. Μόλις συνδεθεί επιτυχώς ακούγεται ένα μπιπ. Οσο για το integration στο Google Assistant: Στο πλάι της εφαρμογής, επιλέγουμε third party services, επιλέγουμε Google Assistant και προχωράμε. Αφού γίνει το link με τον λογαριασμό μας, πάμε στο google home, πατάμε προσθήκη συσκευής, works with google, και στις υπηρεσίες επιλέγουμε το GREE Smart Home, και όχι το EWPE Smart Home. Παράδοξο γιατί ούτε με αυτήν την εφαρμογή το σύνδεσα, ούτε GREE είναι το κλιματιστικό. Edit: προϋπόθεση για να δουλέψει το Google Assistant είναι επίσης ο λογαριασμός στο EWPE να έχει γίνει στον server της Ευρώπης, αν για κάποιον λόγο έχετε σε άλλο region σβήστε τον λογαριασμό και ξεκινήστε από την αρχή. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από OrestisRock
Chisnick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 κατοχος κλιματιστικου toyotomi erai και στην εφαρμογη δεν μου βρισκει με ΤΙΠΟΤΑ το wifi module(GR_AC...) της μοναδας μου, καμια ιδεα γιατι δεν μου το εμφανιζει?
Hypnovatis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 8:35 ΜΜ, Chisnick είπε κατοχος κλιματιστικου toyotomi erai και στην εφαρμογη δεν μου βρισκει με ΤΙΠΟΤΑ το wifi module(GR_AC...) της μοναδας μου, καμια ιδεα γιατι δεν μου το εμφανιζει? Γραφω μερικες σκεψεις μηπως και βοηθησουν: 1) Δοκιμασε και την εφαρμογη της Gree 2) Εαν το router σου εκπεμπει μονο σε 5Ghz τοτε δεν μπορει να συνδεθει και θα χρειαστει να ανοιξεις δικτυο στα 2.4Ghz 3) Προσφατα αντιμετωπισα προβλημα με συνδεση smart θερμοστατη σε δικτυο επειδη ηταν τυπου Mesh και τελικα το συνδεσα στο συμβατικο router της Cosmote (παντα σε 2.4 Ghz WiFi)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα