Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάρισαν τα παρακάτω δύο access points:

Cisco Aironet 1142

Cisco Aironet 1252

Αν γνωρίζει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα σε δίκτυα ας μου πει πρώτον αν αξίζει να τα χρησιμοποιήσω στο σπίτι (για κάλυψη κατά βάση εξωτερικών χώρων που έχω κάμερες πχ, κήπου, parking, κλπ) και δεύτερον αν μπορώ να τα μετατρέψω σε autonomous mode (απ' όσο γνωρίζω ελέγχονταν μέσω ξεχωριστού controller στο μέρος που ήταν installed).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ναι μπορείς να τα μετατρέψεις σε autonomous mode με διαδικασία που υπάρχει σε cisco guides και internet αρκεί να βρεις ένα αντίστοιχο ios image για τα αντίστοιχα μοντέλα. Τώρα το κομμάτι της κάλυψης είναι σχετικό. Επίσης να υποθέσω σου έχει δώσει και POE adaptors ή μετασχηματιστές ρεύματος ?

Επεξ/σία από cger
Δημοσ.

Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. POE adaptor όχι. Έχω τροφοδοτικά όμως που μπορώ να χρησιμοποιήσω στα 48v που θέλουν. Έχεις κάποιο link για το IOS image;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. POE adaptor όχι. Έχω τροφοδοτικά όμως που μπορώ να χρησιμοποιήσω στα 48v που θέλουν. Έχεις κάποιο link για το IOS image;

Για να κατεβάσεις το συγκεκριμένο ios image πρέπει να έχει service contract.

Επεξ/σία από cger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχουν πάντως στο download dbase της cisco και τα δύο .. !! Είναι κάπως παλιά η αλήθεια είναι.

Επεξ/σία από gerokost
.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...