Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι παικτης και ουτε θελω να ασχοληθω με αυτο το νεο προιον. Ωστοσο απο επιστημονικη αποψη (μαθηματικα) και μονο, πως μπορει ενας παικτης να στοιχηματισει σε καποια ομαδα/σκορ/παικτη κτλ οταν δεν εχει ιδεα για δυναμικοτητα και οταν οι στοιχηματικες εταιριες αναφερουν οτι τα παντα προερχονται απο γεννητριες τυχαιων γεγονοτων/συνθηκων;

Στην ουσια ποιο πολυ μου κανει για προιον που απευθυνεται σε εθισμενους στο τζογο με ελαχιστες πιθανοτητες επιτυχιας (δεν αναφερω καν κερδος)

Εχει παιξει καποιος να αναφερει αν κανω λαθος και υπαρχει πιθανοτητα να κερδισεις;

Δημοσ.

Τι εννοείς πως μπορεί να στοιχηματίσει ενω είναι τελείως random? Το ιδιο δεν γίνεται και με τα φρουτάκια; Απλά να αντί να σπαμάρεις το spin button βλέπεις ανθρωπάκια στην οθόνη να παίζουν μπάλα με γραφικά video game. Γούστα του κάθε τζογαδόρου είναι αυτά :P

Δημοσ.

απλως μερικες στοιχηματικες εταιριες (μαρκετινιστικα)το προβαλουν σαν αθλητικο στοιχημα αλλα δεν εχει καμμια σχεση οπως τα εγραψες στην ουσια ειναι σα φρουτακια

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε τελείως παπατζιλίκι.. Απλά οι εταιρείες βγάζουν καθε τρεις και λίγο τέτοιες παραλλαγές για να τραβανε τον κόσμο να παίζει

Δημοσ.

Ως δεινός "παίκτης" του Virtual (τότε που οι ναοί...χμμ ΟΠΑΠ ήταν ακόμη ανοικτά) μπορώ να πω ότι δεν μπορείς να έχεις καμία απολύτως ιδέα για τίποτα. Εγώ πήγαινα με τα κολλητάρια και παίζαμε τελείως φορ φαν.

Αλλά ως μαθηματικός έχω να πω δύο πραγματάκια που ίσως χρησιμεύσουν σε κάτι και σίγουρα μπήκαν και στο δικό μου το μυαλό καθώς έπαιζα.

• Η διακύμανση των αποδόσεων είναι σχεδόν μηδενική. Σε όλα τα παιχνίδια πχ. να βγεί άσσος (γηπεδούχος) ο νικητής είναι σταθερή στο 1.90 με 2.20, σχεδόν μηδενική διακύμανση άσχετα με τις φανέλες και άσχετα με τους παίκτες. Μάλιστα, τις ομάδες το σύστημα τις έχει για μόστρα ξεκάθαρα (έχω δει να παίζει το αντίστοιχο της Μπαρτσελόνα με το αντίστοιχο του Ολυμπιακού μέσα στην "Μπαρτσελόνα" και ο "γαύρος" να νικάει 0-3), οπότε μπορούμε να μιλάμε ότι στοιχηματίζουμε κατά ξεκάθαρο τρόπο σε πιθανότητες και μόνο.
  • Δεν υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να ορίζει τα ποσά των γκολ. Μπορείς να δεις 8 σερί over ή 10 σερί under, ή κάποιες μίξεις αυτών. Οπότε μπορούμε να μιλάμε για αυτό που λέμε πιθανοθεωρητική αμεροληψία του παιχνιδιού (δηλαδή ότι δεν υπάρχει κάποιος παρεμβατικός τρόπος εκτός μηχανής να διαφθαρεί το τελικό αποτέλεσμα).
  • Από τα παραπάνω μπορώ να συμπεράνω ότι η κατανομή των κερδοφόρων αγώνων στο παιχνίδι ακολουθεί κανονική κατανομή, που πρακτικά σημαίνει ότι τα πιο πιθανά σενάρια (άρα και τα πιο δυνητικά σταθερά κερδοφόρα) είναι τα πιο τετριμμένα (το over είναι πιο πιθανό από το x για παράδειγμα) κάτι που συμβαίνει με αξιοσημείωτη ακρίβεια και στο αληθινό ποδόσφαιρο (η πιο δυνατή ομάδα κατά 90% κερδίζει).

Από όλα τα παραπάνω θέλω να καταλήξω ότι συμφέρει κανείς, ενόψει της εντελώς σίγουρης τυχαιότητας, να διαλέξει ένα αποτέλεσμα που του "αρέσει" και να το παίζει είτε μέχρι να το πιάσει είτε μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά που θα έπαιζε σε αυτό. Τα εντελώς τυχαία πειράματα είναι αδιάβλητα ως προς την τυχαιότητα τους (αυτό προσπάθησα με απλούς όρους να πω επάνω) συνεπώς η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μια επιλογή, όσο απειροελάχιστα μικρή και αν είναι, παραμένει σταθερή.

Αυτά τα λίγα από εμένα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι τζόγος, και ότι ποτέ κανένας δεν μπορεί να κερδίσει το house. Ας παίζουμε για την πλακίτσα και για την τέρψη μας. Αν κερδίσουμε κάτι καλώς, αν όχι δεν έγινε τίποτα. :)

Δημοσ.

Εγω παντως απο e-basket εβγαλα πολλα αυτες τις μερες.

Υποθετω οτι για αυτα μιλαμε,ετσι;

Απλα παρακολουθουσα τα μεταξυ τους παιχνιδια,εβλεπα σε τι μερα ηταν ο gamer,περιμενα να βρεθει λιγο πισω στο σκορ για να ανεβει η αποδοση,

και μετα επαιζα πανω στην ανατροπη.  

Αν παρακολουθησεις  βραδυ,παιζουν τα ιδια ονοματα πανω κατω.

Δημοσ.

νομιζω αναφερεσαι στα e-games που τους αντιπαλους τους χειριζονται ανθρωποι. Μιλαμε για τη νεα μοδα εδω και λιγο καιρο τα virtual sports που στοιχηματιζεις αλλα εκει δε τα χειριζεται καποιος/α απλως καθεσαι και βλεπεις (σα χανος)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω αναφερεσαι στα e-games που τους αντιπαλους τους χειριζονται ανθρωποι. Μιλαμε για τη νεα μοδα εδω και λιγο καιρο τα virtual sports που στοιχηματιζεις αλλα εκει δε τα χειριζεται καποιος/α απλως καθεσαι και βλεπεις (σα χανος)

Για ποιο λογο να κατσεις να πονταρεις σε κατι τοσο ακυρο;

Υπαρχει τετοιο πραμα;

Βεβαια και στα αλλα σα χανοι καθομαστε και κοιταμε,αν το σκεφτεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...