Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όποιο βοηθήσει τα presonus eris 3.5 δεν είναι ανταγωνιστής των 1700 αλλά ίσως ανταγωνιστής των 1280.
Αντίστοιχος ανταγωνιστής των Edifier 1700 ίσως είναι τα eris 4.0 είτε ποιο ακριβό μοντέλο αλλά ανεβαίνει το κόστος.

Σε αυτή την τιμή προσωπικά δε βλέπω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο, είναι μονόδρομος για μουσική κλπ γιαυτό τα παράγγειλα και εγώ και τα ζαχαρώνω 2 χρόνια τώρα.

Για ταινίες δεν είναι η κατάλληλη επιλογή γιατί δεν έχει τόσο καλό μπάσο.
Σε ηχομπάρες φτηνές λύσεις για 40 τμ πχ δεν υπάρχουν σε αυτήν την οικονομική περιοχή. Έχωντας περάσει και από πολύ οικονομική ηχομπάρα της samsung στο σαλόνι, εν τέλη δε τη χρησιμοποιούσα ποτέ μου γιατί δεν κάλυπτε τον χώρο μου και δεν έβλεπα διαφορά με της τηλεόρασης. 
Για το σαλόνι μου που είναι 40τμ πήγα σε άλλη λύση που ακόμα το χτίζω βέβαια αλλά κοστίζει πολλαπλάσια λεφτά.

Αν κάποιος τα θέλει για το σαλόνι απλά να ξέρεις ότι πιθανών είναι καλύτερα από τα ηχεία της τηλεόρασης αλλά δε θεωρώ ότι θα τον καλύψουν και μακροχρόνια θα κοιτάξει για άλλες λύσεις. Θα πρότεινα κράτα τα λεφτά αυτά και μάζεψε πάρε μια ηχομπάρα home cinema.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SwAToNeR είπε

Για ταινίες δεν είναι η κατάλληλη επιλογή γιατί δεν έχει τόσο καλό μπάσο.

Κι εγώ τα παρήγγειλα αλλά σκέφτομαι μήπως κάποιο από αυτά είναι καλύτερη all around επιλογή.

Microlab SOLO6C - Skroutz.gr

Alesis Elevate 5 MKII - Skroutz.gr

Behringer Studio 50USB - Skroutz.gr

Δημοσ.

Τα έχω κοντά 2 χρόνια νομίζω.

Ότι καλύτερο στα λεφτά για bookshelf, τα αντίστοιχα φτηνά βαφτισμενα μόνιτορς στα λεφτά αυτά είναι όλα κατώτερα.

Στα 90 ευρώ δεν το συζητώ καν.

Εκτός... Εάν τα θέλετε για ταινίες και γκειμς, δλδ εντυπωσιακό ήχο χωρίς να σας νοιάζει τόσο η ανάλυση/ποιότητα, αν θέλετε για τέτοια χρήση οπωσδήποτε 2.1 αλλιώς θα ξενερωσετε

Πραγματικά ίσως η καλύτερη vfm αγορά που έχω κάνει εδώ και χρόνια, παρόλο που τα πήρα τότε 117€

Απλά τα αγαπώ. Ειδικά για μέταλ.

Αν ακούτε μόνο ηλεκτρονική μουσική και θέλετε μπάσα, καντε τη χάρη στον εαυτό σας μια πάρτε 2.1

Εγώ πάλι αυτά θα έπαιρνα πάντως 😁😁😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

Κι εγώ τα παρήγγειλα αλλά σκέφτομαι μήπως κάποιο από αυτά είναι καλύτερη all around επιλογή.

Microlab SOLO6C - Skroutz.gr

Alesis Elevate 5 MKII - Skroutz.gr

Behringer Studio 50USB - Skroutz.gr

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι audiophile.

Προσοχή τα περισσότερα που έκανες link είναι Monitor.

Behringer Studio vs Edifier 1700 ( Προσωπικά προτιμώ Edifier, ποιο ωραίες μεσαίες και χαμηλές. Τα Behringer έχουν ποιο καλές ψηλές ενώ το μπάσο είναι υποτιπώδες)

Πήγαινε στο 6:00 και άκου την ηλεκτρική κιθάρα.
Μόλις έπαθα σοκ από τον ήχο που δε βγάζουν καν τα edifier. Και πάλι όμως προτιμώ τα edifier για το σύνολο.

Τα δε Alesis δεν έχει άμεσα συγκριτικό αλλά

Μέχρι στιγμής προτιμώ τα edifier για γενική χρήση.

Για μουσική θα πήγαινα σε άλλη λύση γενικά.

Επεξ/σία από SwAToNeR
  • Thanks 1
Δημοσ.

λοιπον εκανα δοκιμες με το το πιο αγαπημενο αλλα συναμα με πολυ ιδιαιτερη παραγωγη δισκο του 2020

Κατηγορια extreme metal - εντος σποιλερ-

και τα ηχεια εδειξαν τα δοντια τους για τα € που πληρωσα. πολυ tight μπασο.

Ωραια αγορα. θα γινει και τοποθετηση τους σωστη συντομα οποτε θα δωσει ακομα περισσοτερα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

λοιπον εκανα δοκιμες με το το πιο αγαπημενο αλλα συναμα με πολυ ιδιαιτερη παραγωγη δισκο του 2020

Κατηγορια extreme metal - εντος σποιλερ-

Απόκρυψη περιεχομένων

και τα ηχεια εδειξαν τα δοντια τους για τα € που πληρωσα. πολυ tight μπασο.

Ωραια αγορα. θα γινει και τοποθετηση τους σωστη συντομα οποτε θα δωσει ακομα περισσοτερα.

Α ναι, αρκετά σημαντικό, επειδή είναι ογκώδη, όπως προανεφερε κάποιος, πάνω στο γραφείο δεν θα το πρότεινα.

Βρηκ κάτι βάσεις τοίχου για ηχεία με 12€. Μεγάλη διαφορά στην απόδοση, όντως.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Voliminal είπε

Α ναι, αρκετά σημαντικό, επειδή είναι ογκώδη, όπως προανεφερε κάποιος, πάνω στο γραφείο δεν θα το πρότεινα.

Βρηκ κάτι βάσεις τοίχου για ηχεία με 12€. Μεγάλη διαφορά στην απόδοση, όντως.

Για δώσε link να έχουμε υπόψιν

Δημοσ.

Όταν λέτε καλό 2.1 σαν καλό all around, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτα6τα λεφτά? 

Κάποτε ειχα πάρει Logitech 2.1, είχαν κοστίσει όντως ένα 90αρι,ευχαριστημένος για χρόνια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανει δοκιμες οποιος μπορει με  audio enhanchments ON και OFF καρτας ηχου και πειτε γνωμουλες αν θελετε :P

Spoiler

64271516_Screenshot2020-11-30160324.png.e7224c348b37444f38d4498d1fe80f8f.png

Επεξ/σία από xoldboyx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SwAToNeR είπε

Για δώσε link να έχουμε υπόψιν

https://www.skroutz.gr/s/25216891/Tele-SP-015-BL-9790.html

Αυτές.

Απλά θα χρειαστεί η κάθε μία ένα κομμάτι ξύλου για να κάτσουν επάνω, και προτείνω ένα μικρό αφρόδες υλικό πάνω απο το ξύλο.

Αν είναι θα ανεβάσω φωτοζ

1 ώρα πριν, lockheed_sr71 είπε

Όταν λέτε καλό 2.1 σαν καλό all around, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτα6τα λεφτά? 

Κάποτε ειχα πάρει Logitech 2.1, είχαν κοστίσει όντως ένα 90αρι,ευχαριστημένος για χρόνια 

Πριν από αυτά και εγώ 2.1 Logitech είχα για χρόνια. Μου άρεσαν πολύ για ταινίες και παιχνίδια. Οπότε σε 2.1 Logitech με πάνω απο 70€ πιστεύω θα είναι οκ.

edit: οι φώτοζ:

128577517_3554173098006125_5175844777092081038_n.jpg

128593104_693799041270159_1919110561850058422_n.jpg

128752558_392274135425284_100182118280033329_n.jpg

Αυτό που έχω κάνει εγώ γυρνόντας τις βάσεις ώστε να έρθουν τα ηχεία κοντά στον τοίχο δεν το προτείνω. Δεν είναι σωστό. Απλά εγώ το έκανα λόγω χώρου. Αν μπορείτε αφήστε κενό ώστε να μην είναι τόσο κοντά στον τοίχο.

3 ώρες πριν, xoldboyx είπε

οχι και στα 2. Επειδη η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη, κοιταξε κατι σε m-audio/ yamaha/ KRK η καποιο MONITOR που σε καλυπτει.

Τα pre sonus ειναι τελειως basic...εαν παιρνεις τη παραγωγη λιγο πιο σοβαρα θα σε "κρεμασει" συντομα. 

Σύμφωνοι, απλά εδώ μιλάμε για ένα σετ ηχείων που έχει 90 ευρώ σε προσφορά.
KRK 140 το τεμάχιο στην καλύτερη...

Αν και νομίζω πως τα 1700 παίζουν καλύτερα από τα Rokit τα 5άρια. Φίλος παραγωγός μου το έχει επιβεβαιώσει.

1 ώρα πριν, xoldboyx είπε

κανει δοκιμες οποιος μπορει με  audio enhanchments ON και OFF καρτας ηχου και πειτε γνωμουλες αν θελετε :P

Έχω scarlett 2i2 δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο σαν επιλογή, δεν ξέρω καν τι κάνει.

Επεξ/σία από Voliminal
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επειδη τα εχω και μερικες φορες οντως το woofer δεν ειναι αισθητο, πως τα συνδευουμε με woofer? Αναφορικα εχω και τα edifier c2xd τα οποια ειναι παρα πολυ καλο woofer

Κάποια γούφερ έχουν έξοδο για RCA ή TRS για ηχεία. Όπως αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/21935382/Mackie-CR8S-XBT.html

Με τις πολυκάναλες κάρτες τραβάς ξεχωριστό καλώδιο από το κανάλι του μπάσου στο γούφερ. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τα C2XD. Θα παίζει μόνο το γούφερ τους. Η συνολική ένταση θα ελέγχεται ψηφιακά από την κάρτα.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση; Το Off του τηλεχειριστηρίου είναι διαφορετικό πράγμα από τον διακόπτη στο πίσω μέρος. Όταν δε τα χρησιμοποιώ με ποιά μέθοδο να τα κλείνω; Αν είναι πρώτο, γίνεται μόνο μέσω του remote;

Δημοσ.

Τα πήρα κι εγώ τα ηχεία αλλά το μετάνιωσα δυστυχώς. Το μπάσο τους δεν μου αρέσει καθόλου. Ειδικά σε ταινίες χάνει πολύ. 

Επίσης δεν μπορείς να χαμηλώσεις τον ήχο από το pc ή από το πληκτρολόγιο παρά μόνο από το ίδιο το ηχείο. Αυτό, στη σύνδεση με bluetooth. Από ότι διάβασα είναι θέμα drivers για το οποίο δεν υπάρχει λύση. 

Το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό ή είμαι ο μόνος? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...