Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Abudi είπε

Να υποθέσω οτι έχεις κάτι ελαττωματικό, διότι τώρα κοίταξα τα δικά μου με άλλα 2 κινητά στο σπίτι και δεν είναι discoverable

Έτσι ήταν από την αρχή είχα ψάξει και σε ξένο blog που τα έκανε review και επιβεβαιωνε το πρόβλημα άρα είναι παλιό revision. Τα έχω 3+ χρονια και λογικά θα το διόρθωσαν. Firmware update δεν ξερω αν γίνεται μέσω Bluetooth αλλα θα το κοιτάξω καλη ιδεα. Μια χαρα ηχεία πάντως 

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Abudi είπε

Στο δεξί ηχείο έχει 3, πώς λέγονται, αυτά τα ρυθμιστικά. Οι κύλινδροι.

Ποτενσιόμετρα

• Like 3
Δημοσ.

Παίδες άλλη μια ερώτηση γιατί στον οδηγό ηχείων για υπολογιστή φαίνεται να υπάρχουν άλλες προτεραιότητες..

Σε σχέση με αυτά πως στέκονται αυτά του θέματος;

Edifier C2XD - Skroutz.gr

Edifier XM6BT - Skroutz.gr

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα Z333 και η χρήση είναι μουσική/ταινίες/σειρές/gaming.

Δημοσ.

BTW μάγκες, ξέρει κανείς αυτό το καλώδιο που έχουν μαζί τα ηχεία τί πρότυπο είναι κι αν μπορώ να το βρω (ή έστω τα βύσματα για να μου το φτιάξουν) σε μικρότερο μήκος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Αν συνδυαστούν όμως με woofer είναι αρκετά καλύτερα από τα περισσότερα PC speakers.

Επειδη τα εχω και μερικες φορες οντως το woofer δεν ειναι αισθητο, πως τα συνδευουμε με woofer? Αναφορικα εχω και τα edifier c2xd τα οποια ειναι παρα πολυ καλο woofer

53 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Παίδες άλλη μια ερώτηση γιατί στον οδηγό ηχείων για υπολογιστή φαίνεται να υπάρχουν άλλες προτεραιότητες..

Σε σχέση με αυτά πως στέκονται αυτά του θέματος;

Edifier C2XD - Skroutz.gr

Edifier XM6BT - Skroutz.gr

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα Z333 και η χρήση είναι μουσική/ταινίες/σειρές/gaming.

Εχω και τα c2xd. Του θεματος overall πολυ καλυτερα σε υψηλες εντασεις, με καλυτερη ποιοτητα. Τα c2xd εχουν καλυτερο μπασο (και λογικο). Αυτο το καταλαβαινω πιο πολυ σε ταινιες, που θα ηθελα λιγο παραπανω μπασο. Το + στα c2xd η μοναδα που την εχεις πιο κεντρικα για ελεγχο της εντασης. 

@Diinekis21 Αν ηταν να επιλεξω μεταξυ των 2 ξανα, r1700bt θα επαιρνα παλι

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχω και τα c2xd. Του θεματος overall πολυ καλυτερα σε υψηλες εντασεις, με καλυτερη ποιοτητα. Τα c2xd εχουν καλυτερο μπασο (και λογικο). Αυτο το καταλαβαινω πιο πολυ σε ταινιες, που θα ηθελα λιγο παραπανω μπασο. Το + στα c2xd η μοναδα που την εχεις πιο κεντρικα για ελεγχο της εντασης. 

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Αυτό ακριβώς που λες υποψιαζόμουν και δεν έδωσες τέλος στο δίλημμα! 😅 

Ένα από τα 2 θα φορτώσω, αλλά δε ξέρω ποιο! 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xoldboyx είπε

Παρελαβα και γω πρωι πρωι- τρεχουν και δεν φτανουν τα μαγαζια...-

Ποσες ωρες θεωρειτε εσεις οτι θελουν "στρωσιμο";

Παντως δεν δηλωνω εντυπωσιασμενος so far -ειχα ηδη πολυ αξιοπρεπεστατο σετ οπως φαινεται- απλως παραηταν καλο deal για να το προσπερασω.

Θυμάμαι και εγώ όταν τα είχα πρωτοπορεί ήθελαν αρκετουτσικο στρώσιμο(πάνω από 20 ώρες).

Τα έχεις συνδέσει με rca η bluetooth?

Υ.γ Τι είχες πριν?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, @topos είπε

Θυμάμαι και εγώ όταν τα είχα πρωτοπορεί ήθελαν αρκετουτσικο στρώσιμο(πάνω από 20 ώρες).

Τα έχεις συνδέσει με rca η bluetooth?

Υ.γ Τι είχες πριν?

Ειχα ενα αρκετα καλο σετ ηχειων 2.1 πανω - δεν εχω δυστυχως τα tech specs ευκαιρα-

Συνηθως εκει στο 20ωρο αρχιζει και στρωνει η φαση οποτε εχουμε ακομα χρονο....

Εχουν συνδεθει με RCA- μπλεδοντι δεν δοκιμαστηκε καν- 
α επισης σημαντικο ΕΑΝ το χρειαστει καποιος -I DID- μιας και ειναι "κλειδωμενα" το positioning τους σε master slave/ L- R

Spoiler

Δημοσ.

παιδες αξιζει η αγορα τους εναντι soundbar; τα θελω για ταινιες και για μουσικουλα χαλαρα στο σπιτι οταν δουλευω. 

Ο χωρος ειναι στα 45τμ και δε ειναι οτι θελω ενταση αλλα να παιζουν καθαρα μεσα απο bt μουσικη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MrWhite είπε

παιδες αξιζει η αγορα τους εναντι soundbar; τα θελω για ταινιες και για μουσικουλα χαλαρα στο σπιτι οταν δουλευω. 

Ο χωρος ειναι στα 45τμ και δε ειναι οτι θελω ενταση αλλα να παιζουν καθαρα μεσα απο bt μουσικη. 

Για μουσική ναι, αλλά για ταινίες όχι τόσο.

Για ταινίες εγώ προτιμώ ηχόμπαρα με dolby digital, dts κλπ.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, PrimoStore είπε

Για home studio αξιζουν ; Ειμαι αναμεσα σ αυτα και τα presonus eris 3.5. 

οχι και στα 2. Επειδη η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη, κοιταξε κατι σε m-audio/ yamaha/ KRK η καποιο MONITOR που σε καλυπτει.

Τα pre sonus ειναι τελειως basic...εαν παιρνεις τη παραγωγη λιγο πιο σοβαρα θα σε "κρεμασει" συντομα. 

Δημοσ.

Τα εχει καποιος σε ασπρα να στειλει καμια φωτογραφια καθως δεν υπαρχει πουθενα κανονικη φωτογραφια ?

21 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

οχι και στα 2. Επειδη η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη, κοιταξε κατι σε m-audio/ yamaha/ KRK η καποιο MONITOR που σε καλυπτει.

Τα pre sonus ειναι τελειως basic...εαν παιρνεις τη παραγωγη λιγο πιο σοβαρα θα σε "κρεμασει" συντομα. 

Ανεβαινει καπως αρκετα το budget για τα αλλα απ οτι ειδα. Σκεφτομαι να παω στα edifier τα οποια δυσκολα θα βρω σε ιδια τιμη παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...