pirmen56 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, xoldboyx είπε Παρελαβα και γω πρωι πρωι- τρεχουν και δεν φτανουν τα μαγαζια...- Ποσες ωρες θεωρειτε εσεις οτι θελουν "στρωσιμο"; Παντως δεν δηλωνω εντυπωσιασμενος so far -ειχα ηδη πολυ αξιοπρεπεστατο σετ οπως φαινεται- απλως παραηταν καλο deal για να το προσπερασω. Σε μαγαζί που τ' άκουσα δεν είναι κάτι εξαιρετικό. Δεν έχουν reference ήχο. Αν συνδυαστούν όμως με woofer είναι αρκετά καλύτερα από τα περισσότερα PC speakers. 1
Stavmitsos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 έχω στο ράφι και κάθονται εδώ και χρόνια τα 1800BT γιατί έχασα το καλώδιο που τα συνδέει μεταξύ τους, και δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει κανείς. Το σέρβις τους είναι ανύπαρκτο δυστυχώς.
argosixna Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε έχω στο ράφι και κάθονται εδώ και χρόνια τα 1800BT γιατί έχασα το καλώδιο που τα συνδέει μεταξύ τους, και δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει κανείς. Το σέρβις τους είναι ανύπαρκτο δυστυχώς. 4 Pin Speaker Cable For Edifier R1800BT Γι αυτο υπαρχει το ινσομνια! Οριστε!
Diinekis21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Σε σχέση με κάτι σαν αυτό που τοποθετούνται τα ηχεία του θέματος; Presonus Eris E3.5 Black - Skroutz.gr
jmirko15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Σε σχέση με κάτι σαν αυτό που τοποθετούνται τα ηχεία του θέματος; Presonus Eris E3.5 Black - Skroutz.gr 1
Abudi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Έχω παραλάβει κι εγώ από την Πέμπτη, τα επέλεξα πιο πολύ βάσει των αντιδράσεων εδώ (και των καλών κριτικών) οτι ήταν πολύ καλή προσφορά. Δεν είμαι audiophile, άσχετος είμαι, μεγάλη αναβάθμιση από τα Logitech Z130 που είχα, αλλά δε θα έλεγα οτι έμεινα άφωνος. Με 90 ευρώ δε θα γινόταν άλλωστε, οπότε δεν είμαι δυσαρεστημένος. Ευχαριστώ και τον TS αλλά εγώ προσωπικά και τον φίλο που επεσήμανε την επαναφορά αποθέματος. 2
nek4d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, xoldboyx είπε ...Ποσες ωρες θεωρειτε εσεις οτι θελουν "στρωσιμο"; ... Οπως με ολα τα μηχανακια, συνηθως στρωνουν στα πρωτα 1000 χιλιομετρα. 😛 Αντε 2000 km αν θελεις μαξιμουμ φροντιδα. Αντικατεστησε τα χιλιομετρα με λεπτα ωρας και εισαι αρχοντας Και τα τακακια φρενων μην ξεχνας στρωσιμο, στα πρωτα 20-30 χιλιομετρα, οχι ξαφνικα mute 😛
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 3 χρόνια τα έχω εξαιρετικά πραγματικά ειδικά σε αυτη την τιμή . Ενα μείον που το γνωρίζουν όλοι οι κάτοιχοι είναι οτι δεν απενεργοποιείτε το bluetooth και μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε.Μου συνέβη μερικές φορές και δεν είναι οτι καλύτερο.
Abudi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε 3 χρόνια τα έχω εξαιρετικά πραγματικά ειδικά σε αυτη την τιμή . Ενα μείον που το γνωρίζουν όλοι οι κάτοιχοι είναι οτι δεν απενεργοποιείτε το bluetooth και μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε.Μου συνέβη μερικές φορές και δεν είναι οτι καλύτερο. Σε ποιά αναφέρεσαι; Διότι στα Edifier νομιζω μια χαρά απενεργοποιείται
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Abudi είπε Σε ποιά αναφέρεσαι; Διότι στα Edifier νομιζω μια χαρά απενεργοποιείται Για τα 1700BT δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω .
Abudi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Για τα 1700BT δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω . Στο δεξί ηχείο έχει 3, πώς λέγονται, αυτά τα ρυθμιστικά. Οι κύλινδροι. Ο τελευταίος κάτω-κάτω είναι το volume. Και κάτω από αυτόν έχει ένα φωτάκι που ανάβει μπλε (όταν έχεις ενεργοποιημένο bluetooth) ή πράσινο (όταν είναι ενεργοποιημένα μεν τα ηχεία, αλλά όχι το bluetooth). Αν πατήσεις το volume knob μέσα, αν το πιέσεις δηλαδή σαν να πατάς ένα κουμπί, το μπλε led θα γίνει πράσινο και πλέον το BT θα ειναι απενεργοποιημένο
DownUNDERground Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Prof_Chaos σε τέτοιο mode;;; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από DownUNDERground
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Abudi είπε Στο δεξί ηχείο έχει 3, πώς λέγονται, αυτά τα ρυθμιστικά. Οι κύλινδροι. Ο τελευταίος κάτω-κάτω είναι το volume. Και κάτω από αυτόν έχει ένα φωτάκι που ανάβει μπλε (όταν έχεις ενεργοποιημένο bluetooth) ή πράσινο (όταν είναι ενεργοποιημένα μεν τα ηχεία, αλλά όχι το bluetooth). Αν πατήσεις το volume knob μέσα, αν το πιέσεις δηλαδή σαν να πατάς ένα κουμπί, το μπλε led θα γίνει πράσινο και πλέον το BT θα ειναι απενεργοποιημένο Σε ευχαριστώ το είχα δοκιμάσει αυτό και το ξαναδοκίμασα μήπως και . Ναι μεν γίνεται απο μπλε πράσινο αλλά εξακολουθεί να είναι discoverable. Αυτο ήθελα να αποκλείσω εγώ αλλα δεν το καταφέρνω τουλάχιστον στο δικό μου pair ηχείων . 1
Abudi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Σε ευχαριστώ το είχα δοκιμάσει αυτό και το ξαναδοκίμασα μήπως και . Ναι μεν γίνεται απο μπλε πράσινο αλλά εξακολουθεί να είναι discoverable. Αυτο ήθελα να αποκλείσω εγώ αλλα δεν το καταφέρνω τουλάχιστον στο δικό μου pair ηχείων . Να υποθέσω οτι έχεις κάτι ελαττωματικό, διότι τώρα κοίταξα τα δικά μου με άλλα 2 κινητά στο σπίτι και δεν είναι discoverable 1
alfaeffe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, Abudi said: Να υποθέσω οτι έχεις κάτι ελαττωματικό, διότι τώρα κοίταξα τα δικά μου με άλλα 2 κινητά στο σπίτι και δεν είναι discoverable Ή εχει παλιο revision με παλαιοτερο firmware. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα