zygorito Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, tsofras είπε no problem Απλά και εγώ τα έχω με το καλώδιο . γιατί καλό το bluetooth αλλά στο σταθερό δεν έχω , οπότε μπορεί και άλλοι να έχουν το ίδιο θέμα (ναι ξέρω παίρνεις με 5ε ένα bluetooth αλλά άλλη κουβέντα αυτή ) €5? Με $2 από aliexpress https://www.aliexpress.com/item/4000414075718.html
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει αυτο το βυσμα στο δευτερο ηχειο και δεν εχει απλα οπως τα δικα μου και βαζεις οτι καλωδιο θελεις οσα μετρα θελεις. Διπλοκαλωδιωση εκαναν;
Thatsall Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Απο ότι βλέπω "ξαναφόρτωσε" το Πλαίσιο... 1 1
Abudi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Thatsall είπε Απο ότι βλέπω "ξαναφόρτωσε" το Πλαίσιο... Ε ήταν γραφτό τελικά να τα πάρω. Thanks για την ενημέρωση 1
kanenas_allos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τα είχα καιρό στο μάτι και αφού δεν πρόλαβα την πρώτη φορά, τώρα τα χτύπησα!
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οσοι τα πάρετε τσεκάρετε και καμιά κάρτα ήχου αν δε τα προορίζετε για BT. Βλέπω διαθέσιμες και την G5 και την G6... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Themos3 1
Abudi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Themos3 είπε Οσοι τα πάρετε τσεκάρετε και καμιά κάρτα ήχου αν δε τα προορίζετε για BT. Για πες, γιατί αυτό; Για το μέγιστο της απόδοσης ή για το bare minimum;
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως έχω πει και στο τοπικ με τις κάρτες δεν είμαι καθόλου ειδικός στον ήχο αλλά η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή όταν τα κουμπώνεις πάνω και σε ένταση και σε "ποιότητα" ήχου. Πραγματικά αξίζουν με το παραπάνω τα 50-60€ της κάρτας όταν έχεις ηχεία/ακουστικά που μπορούν να απογειωθούν πάνω της. Υγ. Την G5 έχω πάρει. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Themos3 1
DownUNDERground Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Themos3 είπε Οσοι τα πάρετε τσεκάρετε και καμιά κάρτα ήχου αν δε τα προορίζετε για BT. Βλέπω διαθέσιμες και την G5 και την G6... Είχαν καιρό να βγουν σε διαθεσιμότητα η B-stock, αλλά για κάποιο λόγο δε μου βγάζει στις διευθύνσεις αποστολής την Ελλάδα στις διαθέσιμες χώρες. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα; Τελικά αν μπεις από το σωστό url για Ελλάδα https://gr.creative.com/ θα δεις ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από DownUNDERground 1
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Είχαν καιρό να βγουν σε διαθεσιμότητα η B-stock, αλλά για κάποιο λόγο δε μου βγάζει στις διευθύνσεις αποστολής την Ελλάδα στις διαθέσιμες χώρες. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα; Τελικά αν μπεις από το σωστό url για Ελλάδα https://gr.creative.com/ θα δεις ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Έχεις απόλυτο δίκιο, μας το κόψαν και αυτό... 1
Dimg19 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαλα διαμάντι τα ηχεία χωρίς ανταγωνισμό <100 euros. Για ραδιόφωνο μέσω κινητού είναι πάρα πολύ καλά. Thanks ts Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από Dimg19
DownUNDERground Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Dimg19 είπε Kαλα διαμάντι τα ηχεία χωρίς ανταγωνισμό <100 euros. Για ραδιόφωνο μέσω κινητού είναι πάρα πολύ καλά. Thanks ts Καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες είναι λίγο σα να λες ότι πήρες Mercedes με βασικό κριτήριο το μεγάλο της πορτ μπαγκάζ για να τη χρησιμοποιείς για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. 1
Dimg19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες είναι λίγο σα να λες ότι πήρες Mercedes με βασικό κριτήριο το μεγάλο της πορτ μπαγκάζ για να τη χρησιμοποιείς για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες δεν έχει καμία σχέση και ο παραληλισμος είναι ατοπος καθώς Mercedes είναι τα s3000pro της edifier. Εδώ μιλάμε για την entry level σειρά. Αν είναι με 90 ευρώ να γινόμαστε audiophile τι να πω... Kαμια σχέση απολύτως 😜 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Dimg19
xoldboyx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Παρελαβα και γω πρωι πρωι- τρεχουν και δεν φτανουν τα μαγαζια...- Ποσες ωρες θεωρειτε εσεις οτι θελουν "στρωσιμο"; Παντως δεν δηλωνω εντυπωσιασμενος so far -ειχα ηδη πολυ αξιοπρεπεστατο σετ οπως φαινεται- απλως παραηταν καλο deal για να το προσπερασω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα