chrisSerres Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η ίδια προσφορά τρέχει και σε παμπλικ και μιντιαμαρκτ στα 89€ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από chrisSerres
tearstain Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά καλύτερα αυτά ή t100 της Creative??
koystado Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για υπολογιστή είναι καλά; έχω ένα αρχαίο 2.1 σύστημα και σκέφτομαι αν αυτά είναι καλύτερα παρόλο που δεν έχουν subwoofer γτ σκεφτόμουν και τα creative stage 2.1 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από koystado
@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tearstain είπε Παιδιά καλύτερα αυτά ή t100 της Creative?? 53 λεπτά πριν, koystado είπε για υπολογιστή είναι καλά; έχω ένα αρχαίο 2.1 σύστημα και σκέφτομαι αν αυτά είναι καλύτερα παρόλο που δεν έχουν subwoofer γτ σκεφτόμουν και τα creative stage 2.1 Γενικα ειναι πολυ καλα, το μονο μειονεκτημα που ισως εχουν ειναι οτι "ισως" πεφτουν μεγαλωπα για να τα βαλεις διπλα απο οθονη σε μικρο γραφειο (για αυτο το λογο ισως προτιμουσα τα t100 στα ιδια χρηματα και ας εχουν λιγο μειωμενη αποδοση). Επιπλεων αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχουν χειροτερη αποδοση με το bluetooth σε σχεση με συνδεση με καλωδιο(οχι τραγικα πραγματα παντως).-Ισως να φταινε και οι συσκευες μου που στελνουν σημα-
Abudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Κάποιος μορτης κάτοχος να μετρήσει μήκος καλωδίου αν γίνεται; Το ρώτησε κι ένας πιο πριν. Ευχαριστώ
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Thatsall είπε Σε καφέ, ασπρο και μαύρο. https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-audio/active-speakers/edifier-edifier-ixeia-bluetooth-r1700bt-black_3587738 https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-audio/active-speakers/edifier-edifier-ixeia-bluetooth-r1700bt-white_3587746 https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-audio/active-speakers/edifier-ixeia-bluetooth-r1700bt-kafe_3339165 Καλύτερη τιμή Skroutz €115.9 Γραψε και ενα τελος στον τιτλο γιατι εξαφανιστηκανε.
xoldboyx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Abudi είπε Κάποιος μορτης κάτοχος να μετρήσει μήκος καλωδίου αν γίνεται; Το ρώτησε κι ένας πιο πριν. Ευχαριστώ Το μόνο fix καλωδιο είναι το ρεύμα. Όλα τα άλλα μπορεί να αλλαχτούν με ο,τι σας βολεύει 1
chrisSerres Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Εγώ προσωπικά τα φοβάμαι, έχουν αναφερθεί θέματα για την καθαρότητα των πρίμα, και για προσαρμοσμένη ακουστική των ηχείων, προβλήματα με ένταση κ.α. Θα προτιμούσα το επόμενο μοντέλο με bluetooth v5 που φερει και μεγαλυτερα ηχεία-όγκο-απόδοση. Είμαι μαθημένος στο Home Audio του σαλονιού και δεν μπορώ να ανεχτώ πολύ σάπιο ήχο 😕
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Πάντως αντέχουν στην φωτιά η οθόνη Dell 2518D πού ήταν ανάμεσα από τα ηχεια και το πληκτρολόγιο ποντίκι έλιωσαν. Τα ηχεία μόνο τα καπάκια χάλασαν και ότι φθορές βλέπετε που έγιναν και από τον σοβά που έπεσε από το ταβάνι. Δεν είναι τα ίδια αλλά ίδια καμπίνα σχεδόν έχουν. 2
xoldboyx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chrisSerres είπε Εγώ προσωπικά τα φοβάμαι, έχουν αναφερθεί θέματα για την καθαρότητα των πρίμα, και για προσαρμοσμένη ακουστική των ηχείων, προβλήματα με ένταση κ.α. Θα προτιμούσα το επόμενο μοντέλο με bluetooth v5 που φερει και μεγαλυτερα ηχεία-όγκο-απόδοση. Είμαι μαθημένος στο Home Audio του σαλονιού και δεν μπορώ να ανεχτώ πολύ σάπιο ήχο 😕 ΣΑΠΙΟΣ δεν ειναι. Αλλα δεν ειναι ουτε monitors ουτε καν HiFi. ειναι σαφεστατα καλυτερο απο ηχεια αυτου του μπατζετ. -τελευταια φορα που τσεκαρα υπηρχαν διαθεσιμα μονο σε παμπλικ σε χρωμα μαυρο- edit: τα αποπανω ειναι αλλο μοντελο ομως ναι; Κριμα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από xoldboyx
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Abudi είπε Κάποιος μορτης κάτοχος να μετρήσει μήκος καλωδίου αν γίνεται; Το ρώτησε κι ένας πιο πριν. Ευχαριστώ 21 ώρες πριν, umbrella co. είπε Εαν καποιος κατοχος μπορει και θελει να το μετρησει, ποσο μηκος εχει το 3.5mm καλωδιο που παει απο τα ηχεια στο πισω μερος του υπολογιστη? Περίπου 1.60 είναι Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από tsofras 2
@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Περίπου 1.60 είναι Αδιάφορο είναι γιατί -> Α)Τα συνδέεις με bluetooth(εάν δεν έχεις με 5ευρω βρίσκεις) Β)αγοράζεις άλλο καλωδιακι όσα μέτρα θέλεις παμφθηνα(εάν δεν έχεις ήδη κανένα βρίσκουμενο). Το ίδιο και για το καλωδιο του ρεύματος(βάζεις παλαντεζακι/πολυμπριζα ΚΟΚ) Το θέμα που ίσως αντιμετωπίσει κάποιος είναι η σύνδεση του δεξιού με το αριστερό που είναι proprietary καλώδιο με 5pin(εάν θυμάμαι καλά) και δεν υπάρχει στην αγορά. Βέβαια νομίζω ότι πρέπει να είναι σίγουρα πάνω από 2 μέτρα αυτό που έχουν στην συσκευασία.
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, @topos είπε Αδιάφορο είναι γιατί -> Α)Τα συνδέεις με bluetooth(εάν δεν έχεις με 5ευρω βρίσκεις) Β)αγοράζεις άλλο καλωδιακι όσα μέτρα θέλεις παμφθηνα(εάν δεν έχεις ήδη κανένα βρίσκουμενο). Το ίδιο και για το καλωδιο του ρεύματος(βάζεις παλαντεζακι/πολυμπριζα ΚΟΚ) Το θέμα που ίσως αντιμετωπίσει κάποιος είναι η σύνδεση του δεξιού με το αριστερό που είναι proprietary καλώδιο με 5pin(εάν θυμάμαι καλά) και δεν υπάρχει στην αγορά. Βέβαια νομίζω ότι πρέπει να είναι σίγουρα πάνω από 2 μέτρα αυτό που έχουν στην συσκευασία. Μπορεί να είναι αδιάφορο για εσένα φίλε μου , τα παιδιά ρώτησαν και είπα να τους βοηθήσω 2,00 μέτρα δεν είναι έβγαλα μέτρο και τα μέτρησα χωρίς τα βύσματα απο καλώδιο σε καλώδιο. Αρκετά μεγάλο είναι το καλώδιο που συνδέει όμως τα 2 ηχεία
@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μπορεί να είναι αδιάφορο για εσένα φίλε μου , τα παιδιά ρώτησαν και είπα να τους βοηθήσω 2,00 μέτρα δεν είναι έβγαλα μέτρο και τα μέτρησα χωρίς τα βύσματα απο καλώδιο σε καλώδιο. Αρκετά μεγάλο είναι το καλώδιο που συνδέει όμως τα 2 ηχεία -Sorry, ίσως ήμουν λιγάκι αποτομος- Εννοουσα πως υπάρχουν εύκολα fix για τα 2 πρώτα και θεωρώ ότι δεν αποτρέπουν την αγορά τους. Για τα +2m αναφέρομουν στο καλώδιο δεξί-αριστερο ηχείο που εκεί ναι, εάν κάποιος θέλει να τα βάλει π.χ 4μετρα(extreme σενάριο βέβαια) απόσταση μπορεί να αντιπωσει πρόβλημα. 1
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, @topos είπε -Sorry, ίσως ήμουν λιγάκι αποτομος- Εννοουσα πως υπάρχουν εύκολα fix για τα 2 πρώτα και θεωρώ ότι δεν αποτρέπουν την αγορά τους. Για τα +2m αναφέρομουν στο καλώδιο δεξί-αριστερο ηχείο που εκεί ναι, εάν κάποιος θέλει να τα βάλει π.χ 4μετρα(extreme σενάριο βέβαια) απόσταση μπορεί να αντιπωσει πρόβλημα. no problem Απλά και εγώ τα έχω με το καλώδιο . γιατί καλό το bluetooth αλλά στο σταθερό δεν έχω , οπότε μπορεί και άλλοι να έχουν το ίδιο θέμα (ναι ξέρω παίρνεις με 5ε ένα bluetooth αλλά άλλη κουβέντα αυτή )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα