Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα τωρα με τις προσφορες θελω να παρω μια τηλεοραση απο κωτσο η αλλο μαγαζι με 36 ατοκες. Ελεγα στα 600 ευρω κοντα. εχουμε καμμι προταση; Ευχαριστω πολυ. θα συνδεθει με playstation 5 μελλοντικα

Αυτην 

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210326-samsung-qled-qe55q60ta-55#homepage-#tab1

55 αξιζει; Η καλυτερα 65 αλλα οχι oled? Καποια αλλη προταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα τωρα με τις προσφορες θελω να παρω μια τηλεοραση απο κωτσο η αλλο μαγαζι με 36 ατοκες. Ελεγα στα 600 ευρω κοντα. εχουμε καμμι προταση; Ευχαριστω πολυ. θα συνδεθει με playstation 5 μελλοντικα

Αυτην 

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210326-samsung-qled-qe55q60ta-55#homepage-#tab1

55 αξιζει; Η καλυτερα 65 αλλα οχι oled? Καποια αλλη προταση;

Με 600 ευρωπουλα δεν περνεις 65 της προκοπης. Ισως ουτε 55αρα

Επεξ/σία από Alex1971
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

6 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Μπορω να ανεβω μεχρι 900 - 1000 ωστε να παρω σιγουρα 36 ατοκες δοσεις. εχεις καποια προταση; Αυτη στο λινκ πως ειναι; Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TRILOBYTER είπε

Μπορω να ανεβω μεχρι 900 - 1000 ωστε να παρω σιγουρα 36 ατοκες δοσεις. εχεις καποια προταση; Αυτη στο λινκ πως ειναι; Ευχαριστω

Αδιαφορη..για τα δικα μου ματια και γουστα παντα. Αλλο το 600 παντως, κι αλλο το 1000. Αν μπορεις να δωσεις 1000 περνεις την Sony 55' XH9096 me 800

https://digitalpassion.gr/eikona/tileoraseis/4k-ultra-hd-sony-bravia/sony-kd-55xh9096-55-full-array-led-4k-ultra-hd-hdr/

Κι αν κανεις την καρδια σου πετρα και δωσεις αλλα διακοσια(199 για την ακριβεια) περνεις την ιδια σε 65 ιντσες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex1971 είπε

Κι αν κανεις την καρδια σου πετρα και δωσεις αλλα διακοσια(199 για την ακριβεια) περνεις την ιδια σε 65 ιντσες.

Εννοείς άλλα 400

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arch77 είπε

Εννοείς άλλα 400

Βλεπω full array η διαφορα με την oled ποια ειναι; Αυτη παιζει και απο κωτσο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Δεν είμαι ειδικός για να σου πω τις διαφορές μεταξύ των δύο. Έχει να κάνει με τον τρόπο φωτισμού της τηλεόρασης. Σίγουρα οι OLED έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από τις full array. Πάντως αν είναι να πας σε απλές LED η full array είναι η καλύτερη επιλογή.

Η 65ΧΗ9096 παίζει και από και από Κώτσο στα 1199,00

1 ώρα πριν, Alex1971 είπε

Εννοούσες μάλλον από το budget των 1000 όποτε συγνώμη για την διόρθωση

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Arch77 είπε

Εννοείς άλλα 400

Ναι σορυ, σωστα

3 λεπτά πριν, Arch77 είπε

Δεν είμαι ειδικός για να σου πω τις διαφορές μεταξύ των δύο. Έχει να κάνει με τον τρόπο φωτισμού της τηλεόρασης. Σίγουρα οι OLED έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από τις full array. Πάντως αν είναι να πας σε απλές LED η full array είναι η καλύτερη επιλογή.

Ναι απο το μπατζετ των 1000. Δεν πειραζει, δεν εγινε και κατι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Arch77 είπε

Απο οτι ειδα μετα απο μια αναζητηση λενε οτι οι oles υπερτερουν απο τις full array. Εχουμε καμμια oled για προταση; Αυτη που λινκαρα στο πρωτο παρολο που ειναι oled ειπες οτι δεν ειναι καλη. Τι πρεπει να κοιταξω δηλαδη;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Στις OLED το καθε πιξελ φωτιζεται μεμονομενα!! Το FALD(Full Array Local Dimming)αποτελειται απο ζωνες φωτισμου του πανελ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Απο οτι ειδα μετα απο μια αναζητηση λενε οτι οι oles υπερτερουν απο τις full array. Εχουμε καμμια oled για προταση; Αυτη που λινκαρα στο πρωτο παρολο που ειναι oled ειπες οτι δεν ειναι καλη. Τι πρεπει να κοιταξω δηλαδη;

Αυτό σου έγραψα κι εγώ ότι η OLED είναι καλύτερες από τις full array. Αυτή που λίνκαρες δεν είναι OLED είναι QLED και ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλή. Οι QLED είναι κι αυτές full array. ΟΙ OLED ξεκινάνε στις 55 ίντες από 1500 οπότε ξεφεύγει το budget.

Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ με βάση πάντα και το budget σου είναι να πας στην Q80T ή στην ΧΗ9096 όπως είπε και ο φίλος @alex1971. Τις ίντσες τις αφήνω πάνω σου

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arch77 είπε

Αυτό σου έγραψα κι εγώ ότι η OLED είναι καλύτερες από τις full array. Αυτή που λίνκαρες δεν είναι OLED είναι QLED και ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλή. Οι QLED είναι κι αυτές full array. ΟΙ OLED ξεκινάνε στις 55 ίντες από 1500 οπότε ξεφεύγει το budget.

Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ με βάση πάντα και το budget σου είναι να πας στην Q80T ή στην ΧΗ9096 όπως είπε και ο φίλος @alex1971. Τις ίντσες τις αφήνω πάνω σου

Εισαι σιγουρος πως ολε οι QLED ειναι FALD?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alex1971 είπε

Εισαι σιγουρος πως ολε οι QLED ειναι FALD?

Από την σειρά Q80 και πάνω είμαι σίγουρος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...