papayios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Το αλλαξα σε 9αρι να ανεβει λιγο και βλεπουμε . Μπορει να το αφησω εκει ωστε να μην ρισκαρω τυχον αποσυνδεσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, έχω σχεδόν δύο μήνες τώρα αλλάξει σε Annex M (ή όπως λένε αυτοί στη Vodafone προφίλ 24/2) λόγω ότι ανεβάζω αρχεία CAD Γενικά αν δεν έχετε πολλά CRC errors στη γραμμή σας θα σας πρότεινα να δοκιμάζατε και noise margin 6, το έβαλα πριν λίγες μέρες κερδίζοντας λίγο ακόμα.. αν φυσικά πάλι αυτό που κάνετε είναι επιρρεπές στις αποσυνδέσεις / μαζεύετε πολλά σφάλματα, κρατήστε το 9, μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.., σε εμένα καταγράφει περίπου 2/100 Up/Down CRC τη μέρα Παρακάτω στατιστικά της γραμμής μου, ύστερα από τις πολλές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που για κάποιο λόγο "κέρδισα" άλλο 1 Mpbs Down Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα στην παρέα, έχω σχεδόν δύο μήνες τώρα αλλάξει σε Annex M (ή όπως λένε αυτοί στη Vodafone προφίλ 24/2) λόγω ότι ανεβάζω αρχεία CAD Γενικά αν δεν έχετε πολλά CRC errors στη γραμμή σας θα σας πρότεινα να δοκιμάζατε και noise margin 6, το έβαλα πριν λίγες μέρες κερδίζοντας λίγο ακόμα.. αν φυσικά πάλι αυτό που κάνετε είναι επιρρεπές στις αποσυνδέσεις / μαζεύετε πολλά σφάλματα, κρατήστε το 9, μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.., σε εμένα καταγράφει περίπου 2/100 Up/Down CRC τη μέρα Παρακάτω στατιστικά της γραμμής μου, ύστερα από τις πολλές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που για κάποιο λόγο "κέρδισα" άλλο 1.5 Mpbs Down Άριστη η γραμμή σου...εγώ ζήτησα να κατεβάσουν το snr στο Upload και κάτω από 12 δεν γίνεται. Είναι και φορτωμένη η περιοχή βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα στην παρέα, έχω σχεδόν δύο μήνες τώρα αλλάξει σε Annex M (ή όπως λένε αυτοί στη Vodafone προφίλ 24/2) λόγω ότι ανεβάζω αρχεία CAD Γενικά αν δεν έχετε πολλά CRC errors στη γραμμή σας θα σας πρότεινα να δοκιμάζατε και noise margin 6, το έβαλα πριν λίγες μέρες κερδίζοντας λίγο ακόμα.. αν φυσικά πάλι αυτό που κάνετε είναι επιρρεπές στις αποσυνδέσεις / μαζεύετε πολλά σφάλματα, κρατήστε το 9, μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει.., σε εμένα καταγράφει περίπου 2/100 Up/Down CRC τη μέρα Παρακάτω στατιστικά της γραμμής μου, ύστερα από τις πολλές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που για κάποιο λόγο "κέρδισα" άλλο 1.5 Mpbs Down Εξαιρετικα νουμερα . Αλλαζοντας προφιλ απο 9αρι σε 6αρι ποση διαφορα ειδες στο download ; Λεω να βαλω και το παλιο ρουτερ , το adb να δω που κλειδωνει αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @papayios Βρήκα παλαιότερα στιγμιότυπα που είχα ώστε να έχεις μια γενικότερη εικόνα Πάντως για όσους έχουμε αρκετά χαμηλή εξασθένηση, αυτό που χάνεις στο κατέβασμα είναι ελάχιστο, βέβαια σε εμένα σχεδόν εκμηδενίζονται τα CRC (5-6 τη μέρα) Επίσης αν δε σου χρειάζεται ζήτα αλλαγή από Fastpath σε Interleaved και στο Upload, διότι το Interleave Depth 1 δείχνει πως είναι fastpath, λογικά θα ανέβει περισσότερο ο συγχρονισμός σου (ζήτα να στο βάλουν 8 όπως εμένα?) @NikolasKon14 κάνε μια δοκιμή με AnnexM και noise margin 6, να δεις πως παει η γραμμή σου, ίσως ξεπεράσεις τα 20/2 (στο 13840 πες προφίλ 24/2 και noise margin 6) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Επεσα σε εναν νεαρο και ηταν καπως διστακτικος στο να πειραξει πραγματα οποτε πηγαμε πιο συντηρητικα . Καταβασαμε μονο το Noise Margin στο 9 αλλα απο οτι βλεπω στα στατιστικα σου με 6αρι μπορει να δωσει 2mbps ακομα . Θα το αφησω για μερικες μερες να δω σταθεροτητα και μπορει να το παω κι αλλο να δω που φτανει . Το ADB που δοκιμασα κλειδωνει καλυτερα αλλα δεν θα εχω τηλεφωνια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε @papayios Βρήκα παλαιότερα στιγμιότυπα που είχα ώστε να έχεις μια γενικότερη εικόνα Πάντως για όσους έχουμε αρκετά χαμηλή εξασθένηση, αυτό που χάνεις στο κατέβασμα είναι ελάχιστο, βέβαια σε εμένα σχεδόν εκμηδενίζονται τα CRC (5-6 τη μέρα) Επίσης αν δε σου χρειάζεται ζήτα αλλαγή από Fastpath σε Interleaved και στο Upload, διότι το Interleave Depth 1 δείχνει πως είναι fastpath, λογικά θα ανέβει περισσότερο ο συγχρονισμός σου (ζήτα να στο βάλουν 8 όπως εμένα?) @NikolasKon14 κάνε μια δοκιμή με AnnexM και noise margin 6, να δεις πως παει η γραμμή σου, ίσως ξεπεράσεις τα 20/2 (στο 13840 πες προφίλ 24/2 και noise margin 6) Θα το κοιτάξω γιατί έχω 0,65 Upload...και αρκετά λάθη αν κατέβω στο 6. Edit: Έχω βγάλει το καλωδιο dsl από το ρούτερ κατευθείαν και έβαλα μαζι τηλέφωνο στην κεντρική μπρίζα όπως ηταν.Χωρίς αυτό είχα καλύτερα αποτελέσματα αλλά δεν γίνεται να μην έχω σταθερό. Από τα 17 που κλειδώνει με 4 συσκευες WiFi βλέπω 13/0,8 στο Speedtest. Ευχαριστημένος είμαι έως τώρα αλλά πρέπει να βάλω ένα lan switch για το 2ο pc,εκτυπωτή και ps4. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από NikolasKon14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @papayios Για αρχή ζήτα να κάνουν ένα reset τη πόρτα στο dslam, ρυθμίζοντας πριν Ιnterleaved σε Up και Down Ειδικά αν έχεις VoIP (εγώ προσωπικά δεν έχω) ίσως καλύτερα να κρατούσατε το 9αρι για παν ενδεχόμενο Επίσης φρόντισε το ρούτερ να είναι στην κεντρική τηλεφωνική πρίζα Φαντάσου πως έχοντας το σταθερό σε διαφορετική πρίζα/δευτερεύουσα (POTS τηλεφωνία), το έφερα στην κεντρική βάζοντας ένα DSL to MODEM/PHONE splitter και από 2500-3000 crc τη μέρα (όπου το ρούτερ έκανε επανεκκίνηση κάθε μέρα μόνο του από τα σφάλματα) έπεσα σε κάτω από 10 το 24ωρο (με noise margin 9), τρελή διαφορά Πειραματιστείτε γενικά, εγώ τυχαία έφαγα φλασιά και να το αποτέλεσμα.. 😁 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 το reset στην καρτα σε τι βοηθαει καθαριζει την γραμμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Το reset γίνεται στην πόρτα και όχι στην κάρτα, αλλιώς θα έμενε η μισή γειτονιά χωρίς internet κάθε φορά που κάποιος ήθελε reset. Τυπικά είναι απλά μια επανεκκίνηση, όπως κάνουμε και στο router μας, διαρκεί το πολύ 10 δευτερόλεπτα και γίνεται προληπτικά, σπάνια λύνει κάποιο πρόβλημα μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα