Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/11/2020 στις 1:44 ΜΜ, li@m είπε

Νιώθω φοβερά εξαπατημένος. Μόλις έβαλα βενζίνη στη μηχανή δυστυχώς σε ένα στο δρόμο μου (ανάθεμα την καραντίνα). 15 λίτρα έγραψε ο μετρητής. Το περίεργο είναι πως το ντέποζιτο είναι χωρητικότητας 15 λίτρων. Όχι δεν είχα μείνει. Είχα σίγουρα 1.5 λίτρα μέσα. Μπορώ να κάνω κάτι;  

Εντελώς φυσιολογικο είναι,και πάλι καλά να λες.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2020 στις 8:18 ΜΜ, dtzgr είπε

8 λίτρα είναι 5 μπουκάλια κοκακολα του 1.5 λίτρου. Επίσης 8 λίτρα είναι περίπου 12 ευρώ.

Άλλο να βάλει λίγο ακόμα για να στρογγυλοποιήσει στο επόμενο ευρώ ή δυευρο, που είναι πάνω κάτω μισό λίτρο παραπάνω. Εδώ μιλάμε για 5 μπουκάλια κοκακολας και 12 ευρώ απόκλιση.

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μπει τόσο παραπάνω μέσα στο ρεζερβουάρ, όσο και να σπρώξει.

Και ναι, έβγαλε όσα χιλιόμετρα βγάζει πάντα. Καμία μαγεία, καμία διαφορά.

Σε VW group ,αυτά που έχουν στο λαιμό του ρεζερβουαρ εκεί που βιδωνει η τάπα μια βαλβίδα ,χαλαρά χωράει 5 λίτρα αν την κρατάς πατημένη  όσο βάζεις καυσιμο.Βγάζει ότι αέρα έχει στο ρεζερβουάρ.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εκπλησσετε ορισμενοι. Λες και πέφτετε από τα σύννεφα και θίξαμε επάγγελμα αγίων. 

Λοιπον: Δεν το κράτησε πατημένο. Τα λίτρα αυτά δεν μπήκαν στο αυτοκίνητο σε καμία περίπτωση. Με ανεφοδιασε όπως ανεφοδιάζομαι κάθε άλλη φορά: ζήτησα γέμισμα, έβαλε μάνικα και πάτησε τον αυτόματο. Μολις γέμισε, ο αυτοματος το πέταξε και η αντλία σταμάτησε. Μόνο που αυτή τη φορά στον απατεώνα έγραψε 47 λίτρα  αντί για 39-40 λίτρα που γράφει πάντα. Τόσο απλό. Κάθε φορά στον ανεφοδιασμό με φουλαρισμα μηδενίζω τα χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο έβγαλε όσα χιλιόμετρα βγάζει πάντα, περίπου 480 μέχρι να ανάψει πάλι το λαμπάκι. Ούτε 10 παραπάνω. Οδηγώ αυτοκίνητο 25 χρόνια και έχω ανεφοδιαστεί εκατονταδες φορές. 

Τέλος πάντων, δεν έχει αξία η συνέχεια της κουβέντας. Δεν είμαι άσχετος. Ξέρω πότε με κλέβουν. Δεν ζητάω τίποτα ούτε ρωτάω κάτι. Απλά ενημερώνω για τους υπόλοιπους.

Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν, λοιπόν, και ελπίζω να προσέχουν. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Οι δε κλέφτες θα το βρουν μπροστά τους, όπως γίνεται πάντα.

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...