li@m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Νιώθω φοβερά εξαπατημένος. Μόλις έβαλα βενζίνη στη μηχανή δυστυχώς σε ένα στο δρόμο μου (ανάθεμα την καραντίνα). 15 λίτρα έγραψε ο μετρητής. Το περίεργο είναι πως το ντέποζιτο είναι χωρητικότητας 15 λίτρων. Όχι δεν είχα μείνει. Είχα σίγουρα 1.5 λίτρα μέσα. Μπορώ να κάνω κάτι;
SB_1957 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, li@m είπε Νιώθω φοβερά εξαπατημένος. Μόλις έβαλα βενζίνη στη μηχανή δυστυχώς σε ένα στο δρόμο μου (ανάθεμα την καραντίνα). 15 λίτρα έγραψε ο μετρητής. Το περίεργο είναι πως το ντέποζιτο είναι χωρητικότητας 15 λίτρων. Όχι δεν είχα μείνει. Είχα σίγουρα 1.5 λίτρα μέσα. Μπορώ να κάνω κάτι; Σε παρόμοια περίπτωση όπου συστηματικά διαπιστώσαμε ότι μας έκλεβαν σε συγκεκριμένο πρατήριο, επικοινωνήσαμε και με την εταιρία που τους προμήθευε τα καύσιμα και με την εφορία του νομού για καταγγελία. Υποτίθεται ότι θα μας ειδοποιούσαν για τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με την καταγγελία. Έχουν περάσει 3 χρόνια και ακόμα περιμένουμε. Υπόψη ότι η εταιρία στην οποία ανήκουν τα πρατήρια είχε τιμωρηθεί με πρόστιμα πριν χρόνια για πειραγμένες αντλίες και νόθευση καυσίμων και επειδή τους έπιασαν δεύτερη φορά τους έκλεισαν τα πρατήρια. Αλλά δεν πτοήθηκαν. Έφυγαν από Αττική και ήρθαν επαρχία και άνοιξαν νέα πρατήρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι χωρίς να τους ενοχλεί κανείς! 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, li@m είπε Νιώθω φοβερά εξαπατημένος. Μόλις έβαλα βενζίνη στη μηχανή δυστυχώς σε ένα στο δρόμο μου (ανάθεμα την καραντίνα). 15 λίτρα έγραψε ο μετρητής. Το περίεργο είναι πως το ντέποζιτο είναι χωρητικότητας 15 λίτρων. Όχι δεν είχα μείνει. Είχα σίγουρα 1.5 λίτρα μέσα. Μπορώ να κάνω κάτι; Απο το είχα σίγουρα 1,5 λίτρο μέχρι το πόσο ακριβώς είχες υπάρχει μια διαφορά.Στο ξεχείλισε; 3
li@m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο το είχα σίγουρα 1,5 λίτρο μέχρι το πόσο ακριβώς είχες υπάρχει μια διαφορά.Στο ξεχείλισε; Επειδή δεν υπάρχει δείκτης στη μηχανή, παρά μόνο λαμπάκι που ανάβει στα τελευταία 5 λίτρα και το γεγονός πως τη μηχανή την έχω 4 χρόνια και ξέρω πως με λαμπάκι έχω σίγουρα 60km αυτονομία ενώ πριν γεμίσω είχα κάνει 32km συμπεραίνω πως ναι είχα σίγουρα 1,5 λιτρο μέσα. 40 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Σε παρόμοια περίπτωση όπου συστηματικά διαπιστώσαμε ότι μας έκλεβαν σε συγκεκριμένο πρατήριο, επικοινωνήσαμε και με την εταιρία που τους προμήθευε τα καύσιμα και με την εφορία του νομού για καταγγελία. Υποτίθεται ότι θα μας ειδοποιούσαν για τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με την καταγγελία. Έχουν περάσει 3 χρόνια και ακόμα περιμένουμε. Υπόψη ότι η εταιρία στην οποία ανήκουν τα πρατήρια είχε τιμωρηθεί με πρόστιμα πριν χρόνια για πειραγμένες αντλίες και νόθευση καυσίμων και επειδή τους έπιασαν δεύτερη φορά τους έκλεισαν τα πρατήρια. Αλλά δεν πτοήθηκαν. Έφυγαν από Αττική και ήρθαν επαρχία και άνοιξαν νέα πρατήρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι χωρίς να τους ενοχλεί κανείς! Εξαιρετικά μπορώ να πω. Τι να πω. Η ασυδοσία που υπάρχει στην αγορά καυσίμων δεν μπορεί να περιοριστεί με τίποτα ρε συ;
DimosthenisG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Στην Αμερική τα βενζινάδικα βγάζουν 0 κέρδος από τη βενζίνη. Το κέρδος έρχεται από τα τρόφιμα και τους καφέδες που πουλάνε στο μαγαζάκι του βενζινάδικου
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, li@m είπε Νιώθω φοβερά εξαπατημένος. Μόλις έβαλα βενζίνη στη μηχανή δυστυχώς σε ένα στο δρόμο μου (ανάθεμα την καραντίνα). 15 λίτρα έγραψε ο μετρητής. Το περίεργο είναι πως το ντέποζιτο είναι χωρητικότητας 15 λίτρων. Όχι δεν είχα μείνει. Είχα σίγουρα 1.5 λίτρα μέσα. Μπορώ να κάνω κάτι; Αμα ησουν τοσο σιγουρος ας μην τον πληρωνες! Εγω ετσι εκανα και του λεω το παμε νομικα περιμενω την αστυνομια..! Το αποτελεσμα ηταν με τον τροπο του να με αφησει να φυγω!!! 1
li@m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Αμα ησουν τοσο σιγουρος ας μην τον πληρωνες! Εγω ετσι εκανα και του λεω το παμε νομικα περιμενω την αστυνομια..! Το αποτελεσμα ηταν με τον τροπο του να με αφησει να φυγω!!! Ρε συ ίσως και να έχεις δίκιο αλλά δεν το έκανα. Το μόνο που του είπα είναι μα καλά το ντεπόζιτο είναι 15 λίτρα πως γίνεται για να μου πει εε τόσο έγραψε.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, li@m είπε Νιώθω φοβερά εξαπατημένος. Μόλις έβαλα βενζίνη στη μηχανή δυστυχώς σε ένα στο δρόμο μου (ανάθεμα την καραντίνα). 15 λίτρα έγραψε ο μετρητής. Το περίεργο είναι πως το ντέποζιτο είναι χωρητικότητας 15 λίτρων. Όχι δεν είχα μείνει. Είχα σίγουρα 1.5 λίτρα μέσα. Μπορώ να κάνω κάτι; Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ της μοτοσυκλετας σου ειναι 15 λίτρα αλλα αν το γεμίσεις μέχρι εκει που λεει ο κατασκευαστής, αν το ξεχειλίσεις ειναι και κατι παραπάνω, δες το σηματάκι πλήρωσης που ειναι δίπλα στην τάπα.
li@m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ της μοτοσυκλετας σου ειναι 15 λίτρα αλλα αν το γεμίσεις μέχρι εκει που λεει ο κατασκευαστής, αν το ξεχειλίσεις ειναι και κατι παραπάνω, δες το σηματάκι πλήρωσης που ειναι δίπλα στην τάπα. Ρε συ Νίκο κάθε φόρα το γεμίζω το ντεπόζιτο, δεν έχει τύχει ποτέ να μου βάλουν πάνω απο 14 λίτρα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που λες ούτε δίπλα ούτε πάνω στην τάπα.
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάει το κλέψιμο σύννεφο. Εγώ στο crypton 135 που που ποτέ δεν έχει πάρει πάνω από 4 ευρώ και να το κουνάω πέρα δώθε μάλιστα στην Αθήνα σε ένα πρατήριο στο πουθενά (κάπου κοντά στο Γαλάτσι λάθος Λιοσίων) που σταμάτησα να βάλω μου χώρεσε ένας τύπος 6,5 ευρώ και χωρίς κούνημα 😁🤪. Δεν είχα όρεξη για καυγά γιατί βιαζόμουν ξηλώθηκαν σαν πο@@στης και έφυγα. Νόμος αποφεύγουμε βενζινάδικα στη τύχη όπου και αν ανήκουν εταιρικά ί ιδιωτικά. Μόνο σε έκτακτη ανάγκη. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από papoys1 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, li@m είπε Ρε συ Νίκο κάθε φόρα το γεμίζω το ντεπόζιτο, δεν έχει τύχει ποτέ να μου βάλουν πάνω απο 14 λίτρα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που λες ούτε δίπλα ούτε πάνω στην τάπα. Δεν ειπα οτι μπορει να μην σε εκλεψε απλα υπαρχει αυτη η διαφορα και την επισήμανα. Μπορει αυτη την φορα να ειχες πχ μισο λίτρο μεσα
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Πρεπει να εισαι 100% σιγουρος πως σε εκλεψε για να κινησεις τετοιες διαδικασιες μανουριασματος. Δηλαδη να πας με ντεποζιτο με διαγραμμιση ογκου, και να του πεις βαλε τοσο. 1
Bitbit Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 προτείνω μην ασχοληθείς. Αν τώρα έχεις φάει κόλλημα με αυτό. Οκ δικαιολογημένα, πήγαινε και μια 2η φορά να δεις τι θα γίνει. Αν και τότε υπάρχει θέμα, πιθανόν να έχεις δίκιο. Υπο την παρούσα κατάσταση δε νομίζω να το κάνεις. Οπότε άστο.... Όπως λέει και ο ντινάρας πρέπει να είσαι σίγουρος 100% για να το προχωρήσεις. Αν είναι να παίζουμε στο λίτρο ή στα γραμμάρια δε βγαίνει άκρη. Αν σου έβαζε πχ 18 λίτρα εκεί του λες να πάει να ......
tsioulak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Τα περισσότερα βενζινάδικα κλέβουν ένα 2 με 5%, από ότι φαίνεται αυτό που έβαλες εσύ κλέβει αρκετά παραπάνω. 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλα εδω εχουμε δει να βαζουν 5,5 λιτρα σε μπιτονι για 5 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από StamTheMan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα