Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 8 Pro ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο μια εξαιρετική συμβίωση με το Redmi 4 pro έχει έρθει η ώρα αντικατάστασης του.

Προσανατολίζομαι προς το Note 8 Pro αν και είναι τεράστιο σε σχέση με το τρέχον που έχω μιας που δεν βλέπω να υπάρχει 8-άρι Pro (όχι Note).

• Είναι καλή επιλογή στα < 200 Ευρώ?
  • Υπάρχει εναλλακτική με παρόμοια χαρακτηριστικά/επιδόσεις/vfm κλπ αλλά λίγο μικρότερο μέγεθος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από hoakin1981
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, hoakin1981 είπε

Μετά απο μια εξαιρετική συμβίωση με το Redmi 4 pro έχει έρθει η ώρα αντικατάστασης του.

Προσανατολίζομαι προς το Note 8 Pro αν και είναι τεράστιο σε σχέση με το τρέχον που έχω μιας που δεν βλέπω να υπάρχει 8-άρι Pro (όχι Note).

• Είναι καλή επιλογή στα < 200 Ευρώ?
  • Υπάρχει εναλλακτική με παρόμοια χαρακτηριστικά/επιδόσεις/vfm κλπ αλλά λίγο μικρότερο μέγεθος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

To έχω εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει κιχ  είμαι απίστευτα ικανοποιημένος δουλεύει όπως την πρώτη ημέρα , κρατάει η μπαταρία του , κανένα κόλλημα πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vargas είπε

Ως τα 200 για μένα είναι μονόδρομος..από κει και πέρα υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις και πιο φρέσκες

Αν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις κοντά στα χρήματα αυτά ευχαρίστως να τις ακούσω.

Δημοσ.

Σχετικα με το μεγεθος,επειδή κι εγω αλλαξα προσφατα κινητο...οταν μπεις σε αυτα τα μεγεθη δεν ενοχλει πολύ το μεγεθος + -.Οτι δεν μπορεις να κανεις με το μεγαλύτερο δεν θα μπορείς να κανεις και με το μικρότερο.Εκτος κι αν πεις οτι αντι για 6,5 παω σε 5,0"...οκ τοτε.Η βαθμολογια του 8 PRO στο antutu  ειναι οκ για τις περισσοτερες χρησεις (η γυναικα μου εχει το απλο 8 και απο το λιγο που το χρησιμοποιησα ειναι ΟΚ αν και υποδεεστερο).Εκτος και αν εισαι παιχνιδας οποτε ισως πρεπει να δεις κάποιο αλλο. Main camera εχει τον σενσορα της samsung S5KGW1 που φοραει και το 9 pro και για τα λεφτα του βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hoakin1981 είπε

Αν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις κοντά στα χρήματα αυτά ευχαρίστως να τις ακούσω.

Ε μετά ένα 50 Ρίκο πάνω έχει mi 10 lite που για μένα είναι κορυφαίο

Δημοσ.

Μην το συζητατε....το redmi note 8 pro ειναι το δευτερο πιο καλοπουλημενο smartphone στον κοσμο και φυσικα το νουμερο 1 xiaomi.....τα υπολοιπα περιτευουν......

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotia είπε

Οι πωλησεις παντως δεν κανουν ενα κινητο ναναι καλυτερο .

Οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια.....και εκτος αυτου υπαρχουν reviews και αξιολογησεις που λενε την πραγματικοτητα.....και στην Ελλαδσ και εξω.....Αν δεν ηταν καλο δεν θα το αγοραζε ο κοσμος...

Δημοσ.

Δεν αγοραζουν οι περισσοτεροι απο review .Αγοραζουν απο διαφημιση ,το εχει γνωστος ,μου ειπαν ,το δινει ο παροχος κλπ

• Like 1
Δημοσ.

επειδή και εγω ψάχνομαι μετά το redmi note 4 και σκέφτομαι σοβαρά αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/23223296/Realme-6-8GB-128GB-Comet-White.html

δε ξέρω βέβαια με τον mediatek τι γινεται..

το χει κανεις να πει καμμια γνώμη, συγκριτικά με το note 8 pro? απο οτι διαβάζω σε software επίπεδο ειναι καλύτερα τα realme

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silenzio είπε

επειδή και εγω ψάχνομαι μετά το redmi note 4 και σκέφτομαι σοβαρά αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/23223296/Realme-6-8GB-128GB-Comet-White.html

δε ξέρω βέβαια με τον mediatek τι γινεται..

το χει κανεις να πει καμμια γνώμη, συγκριτικά με το note 8 pro? απο οτι διαβάζω σε software επίπεδο ειναι καλύτερα τα realme

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική.

Στα + θα έλεγα είναι τα 8GB RAM, 90hz οθόνη, splashproof και τα 30w φόρτιση, για το OS δεν γνωρίζω

Στα - θα έβαζα την υποδεέστερη gorilla glass 3 προστασία, την λίγο μικρότερη μπαταρία, υποδεέστερες κάμερες σε απόδοση.

Ο επεξεργαστής είναι κοινός και δεν με απασχολεί γιατί παντού τον βγάζουν σούπερ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...