Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Note 10 Lite (6GB/64GB) @ Amazon ES 252.39€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

amoled εχει το mi 10 lite κ μαλιστα καλυτερη του note ,πιο φωτεινη κλπ

Οντως κοιταζα αλλο μοντελο,amoled εχει.

Πιο φωτεινη οχι ιδιαιτερα.Μικρη διαφορα εχουν

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_10_lite-review-2122p3.php

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_10_lite_5g-review-2133p3.php

Οπως και να χει εχουν αρκετη διαφορα στο μεγεθος.

Πχ εγω δε θελω κινητο παντοφλα για αυτο εχω ξεμεινει και με το MI9SE

Το ενα εχει sd το αλλο οχι κτλ.

Ξεκαθαρα καποιο καλυτερο δεν ειναι οπως και να εχει.

Πχ αλλος μπορει να παρει το note μονο και μονο για τη κυρτη οθονη που ειναι πανεμορφη.

Δημοσ.

Αν αξίζει σε σχέση με το s7;

Σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς ένα πιο γρήγορο  s9 πάντως.

Τρια μειονεκτήματα, δεν παίρνει sd (λόγω ποικιλίας μοντέλων), δεν έχει ασύρματη φόρτιση και... το Miui (όπως το s7 είχε μειονέκτημα το touchwiz)

Δημοσ.

Το πήρα τελικά.
Αναμένεται παράδοση από 3 μέχρι 8 Δεκεμβρίου.
Στη σελίδα του προιόντος λέει Spanish version. Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό, έτσι δεν είναι? Αυτά όλα πρέπει να είναι global.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanosar13 είπε

Ωραίο τηλέφωνο και σε καλή τιμή, το έχω βάλει στο μάτι εδώ και μέρες! Πόσες μέρες περίπου κάνει η Amazon να το στείλει; 

Εγώ παραγγειλα χθες βράδυ, 27 Νοεμβρίου θα είναι εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

το πετυχα κ εγω στα 147 με το promotion των -80€

μπλε αν κ ηθελα ασπρο ,παραδοση μεχρι 3 Δεκεμβριου

τωρα μενει ενα χρωμολενιο gravel ποδηλατο σε καμια καλή προσφορα κ ειμαι κομπλε 

Εδώ δε σε παραδέχομαι. 

Είχα χτυπήσει πριν λίγα χρόνια από wiggle ένα Charge Tap ~650€ σε προσφορά με εξ ολοκλήρου Τange prestige double butted cr-mo frame και shimano nexus 8-speed. Μερικά χρόνια και μερικές χιλιάδες χλμ μετά εξακολουθεί να είναι το πιο άνετο ποδήλατο που έχω. Χρωμολένιο για πάντα ειδικά για city commuting.

:) 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα και εγώ παραγγελία στα 250 με μεταφορικά! Παράδοση 2-8/12, οπότε αναμένουμε! Ευχαριστούμε neosstoforum

4 λεπτά πριν, npassias είπε

έχω το nova 5t κλειστό στο κουτί του. το πουλάω και παίρνω αυτό ή κρατάω το nova? τι λέτε?

Κατά τη γνώμη μου, οθόνη (amoled), εμφάνιση και snapdragon είναι 3 σημαντικοί λόγοι που γέρνουν τη πλάστιγγα προς mi 10 note lite πλευρά.

3 ώρες πριν, Angelos19 είπε

Το πήρα τελικά.
Αναμένεται παράδοση από 3 μέχρι 8 Δεκεμβρίου.
Στη σελίδα του προιόντος λέει Spanish version. Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό, έτσι δεν είναι? Αυτά όλα πρέπει να είναι global.

Όχι φίλε δεν παίζει κάποιο ρόλο! Η global έκδοση είναι, οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thanosar13 είπε

Μόλις έκανα και εγώ παραγγελία στα 250 με μεταφορικά! Παράδοση 2-8/12, οπότε αναμένουμε! Ευχαριστούμε neosstoforum

Κατά τη γνώμη μου, οθόνη (amoled), εμφάνιση και snapdragon είναι 3 σημαντικοί λόγοι που γέρνουν τη πλάστιγγα προς mi 10 note lite πλευρά.

Για amoled συμφωνώ. Εμφάνιση προσωπικά δε με χαλάει κανένα από τα δύο. Ο kirin απ' ότι έχω δει είναι εξίσου δυνατός αλλά με προβληματίζει η υποστήρικη από δω και πέρα. Και δεν ξέρω τι παίζει και με την μπαταρία που για μένα είναι σημαντική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, npassias είπε

έχω το nova 5t κλειστό στο κουτί του. το πουλάω και παίρνω αυτό ή κρατάω το nova? τι λέτε?

το nova ειναι καλυτερο σε ολα πλην οθονης (που δεν ειναι καθολου κακη κ μπαταριας που λογω καλης διαχειρισης τα παει πολυ καλα)

το μεγαλο πλεονεκτημα του δε ειναι το rock solid emui που ειναι νυχτα μερα με το miui

στα γραφω αυτα ως προτινoς κατοχος που το εδωσε στην κορη του κ σημερα παραγγειλε mi 10 lite

αψογο το nova 

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

το nova ειναι καλυτερο σε ολα πλην οθονης (που δεν ειναι καθολου κακη κ μπαταριας που λογω καλης διαχειρισης τα παει πολυ καλα)

το μεγαλο πλεονεκτημα του δε ειναι το rock solid emui που ειναι νυχτα μερα με το miui

στα γραφω αυτα ως προτινoς κατοχος που το εδωσε στην κορη του κ σημερα παραγγειλε mi 10 lite

αψογο το nova 

πολύ χρήσιμη απάντηση! το mi 10 lite είναι η άλλη επιλογή που σκεφτόμουν. βασικά περισσότερο προς το mi 10 lite έκλινα αλλά είδα την προσφορά για το mi note 10 lite και ρώτησα. αν δεν είναι κόπος θα με βοηθούσε μια γνώμη και για το mi 10 lite..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει παραλάβει κανείς το κινητό; Εμένα σήμερα είχε ημερομηνία παράδοσης, αλλά εννοείται πως δεν το έχω παραλάβει! Delivery scheduled between December 11 and December 22, μου λέει η Amazon, ενώ το δέμα μου είναι σε κατάσταση "In transit" από τ 4 Δεκεμβρίου.
spacer.png

Επεξ/σία από Thanosar13
Δημοσ.

Καλησπέρα! Επειδή βλέπω ότι υπάρχει ακόμη σε προσφορά από το Amazon.es σκέφτομαι να το χτυπήσω και γω... Εσείς παραλάβετε όλα καλά? Η εγγύηση καλύπτει και για Ελλάδα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...