ViciousCommander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Todoras είπε Εγώ σας έχω ένα semi off topic δύσκολο..... Gal Gadot? ή Morena Baccarin? Morena με τα χίλια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Aντε μακάρι να γίνει mainstream αυτο να βγαινουν οι ταινιες ταυτοχρονα σε stream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 hours ago, Todoras said: Εγώ σας έχω ένα semi off topic δύσκολο..... Gal Gadot? ή Morena Baccarin? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Thresh είπε πλεονασμός..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Aντε μακάρι να γίνει mainstream αυτο να βγαινουν οι ταινιες ταυτοχρονα σε stream ναι και μετά θα λέμε γιατι τα στούντιο βγάζουν μονο φόλες. με 5,99ε το μήνα θα κάθονται να γυρίζουν avatar ξερω γω για παρτυ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε ναι και μετά θα λέμε γιατι τα στούντιο βγάζουν μονο φόλες. με 5,99ε το μήνα θα κάθονται να γυρίζουν avatar ξερω γω για παρτυ σου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το ένα αναιρεί το άλλο... οι πωλήσεις μέσω του cinema θα συνεχίσουν και οι θεάσεις μέσω steam θα είναι σαν εξτραδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ραντεβου στις 25 Δεκεμβριου μην το ξεχασετε ετσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Gal μετά χίλια!!! Αν είναι ανοιχτοί οι κινηματογράφοι ( κατά 99,9% δεν θα είναι ) , θα πάω να το δω, αν όχι θα περιμένουμε τον θείο να το φέρει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1984 ? Ποιος είναι ο Orwell ? Τι αλητεία είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Τόσα χρόνια πήγαινα και σκαγα στους κινηματογράφους για να βλέπω τις ταινίες άμεσα... Τώρα πια όχι, να νε καλά το TPB Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 5 hours ago, Todoras said: πλεονασμός..... Ναι ενώ το να έχεις τις 2 αυτές επιλογές είναι ρεαλιστικό. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Gabot δαγκωτό. Άσε που παίζει όλο Ελληνίδες (wonder woman = κόρη του Δία) και θα παίξει και τη Κλεοπάτρα (Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου). Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gordonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Στις 20/11/2020 στις 12:22 ΜΜ, Todoras είπε Εγώ σας έχω ένα semi off topic δύσκολο..... Gal Gadot? ή Morena Baccarin? Δυνατή η Morena αλλά η εβραία δεν παίζεται...Απίστευτη γυναίκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosspitie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Θαρρω πως το καστινγκ της Gal Gadot μαζι με του Jason Mamoa ηταν οτι πιο επιτυχημενο εκανε η DC σ αυτη την σειρα ταινιων ! Στις 20/11/2020 στις 1:09 ΜΜ, ViciousCommander είπε Morena με τα χίλια!! Gadot και τα μυαλα στα καγκελα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Στις 20/11/2020 στις 9:15 ΜΜ, Thresh είπε Ναι ενώ το να έχεις τις 2 αυτές επιλογές είναι ρεαλιστικό. 😛 δεν είναι....??? Όχι ρε &^%&*^.... Φτου...... κάτσε τώρα να ακυρώσω τα ραντεβού, την πτήση με το learjet και το τεστ covid...... Μου το χάλασες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα