DownUNDERground Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά δε μαζεύεστε εδώ; Καλύτερα θα οργανωθείτε σιγά-σιγά με τόσους που θα την πάρουν. Και θα συγκεντρωθούν όλα κάπου μαζί χωρίς να χαθούν. 2
keeent Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, DjAde είπε ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ GSYNC ME ME ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ADAPTIVE SYNC και απο ποσα μεχρι ποσα hz υποστηριζει. οπως το freeasync 2. αυτη που εχω τωρα πχ. το freesync δουλευει απο 40fps μεχρι 75. αν εισαι ψυλοτερα η χαμηλοτερα δεν δουλευει το freesync 48-144 via DisplayPort 48-121 via HDMI 1
Deadlift Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος άλλαξε γνώμη για τη παραγγελία του, ας μου στείλει μήνυμα. Θα δώσω και κάτι παραπάνω. ❤️ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από Deadlift
ma3stros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 και έμενα θα με ενδιέφερε.. αν καποιος το μετάνιωσε ενα πμ
tsakalos. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε επικοινωνία που είχα με το Πλαίσιο, εγώ κάλεσα, η κοπελιά μου το πήγαινε για ακύρωση, με το επιχείρημα ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, αν και πότε θα ξαναφέρουν οπότε η παραγγελία μου θα έπρεπε να ακυρωθεί. Ωστόσο, με τα πολλά και αφού έκανα ξεκάθαρο ότι είμαι διατεθειμένος να περιμένω, μετά από επικοινωνία της (ή και όχι) με κάποιον, μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν έχει καθόλου ημερομηνία παραλαβής. Καταφέραμε να κρατήσουμε την τιμή, για να δούμε, θα έρθει ποτέ; (Η παραγγελία έγινε με κάρτα) Edit: Πολύ άμεσα ήρθε και mail Αναφορά σε κείμενο Αγαπητέ κε .... ,Σχετικά με την παραγγελία σας:Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναμένουμε την παραλαβήτου προίόντος στις κεντρικές μας αποθήκες.Αμέσως μόλις το προϊόν γίνει διαθέσιμο, θα σας καλέσουμε ώστε να διευθετήσουμε τηναποστολή της.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας Δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους προσφορές (του δίλεπτου). Αλλά μάλλον σε όποιον έστειλαν το μειλ με το "θέμα διαθεσιμότητας" θα πρότεινα να επικοινωνήσει μαζί τους Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από tsakalos.
WoodSell3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tsakalos. είπε Σε επικοινωνία που είχα με το Πλαίσιο, εγώ κάλεσα, η κοπελιά μου το πήγαινε για ακύρωση, με το επιχείρημα ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, αν και πότε θα ξαναφέρουν οπότε η παραγγελία μου θα έπρεπε να ακυρωθεί. Ωστόσο, με τα πολλά και αφού έκανα ξεκάθαρο ότι είμαι διατεθειμένος να περιμένω, μετά από επικοινωνία της (ή και όχι) με κάποιον, μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν έχει καθόλου ημερομηνία παραλαβής. Καταφέραμε να κρατήσουμε την τιμή, για να δούμε, θα έρθει ποτέ; (Η παραγγελία έγινε με κάρτα) Edit: Πολύ άμεσα ήρθε και mail Δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους προσφορές (του δίλεπτου). Αλλά μάλλον σε όποιον έστειλαν το μειλ με το "θέμα διαθεσιμότητας" θα πρότεινα να επικοινωνήσει μαζί τους Πριν παρεις τηλεφωνο τσεκαρες μηπως την κατασταση της παραγγελιας; Μου ηρθε και εμενα το μαιλ με την διαθεσιμοτητα, προσπαθησα να επικοινωνησω 2 φορες αλλα απο την μεγαλη αναμονη τελικα εκλεισα την γραμμη. Ωστοσο, στην εξελιξη της παραγγελιας αναφερεται: "Αναμονή για Παραλαβή Προϊόντος" Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από WoodSell3r
ReaperX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eγώ μόλις έλαβα e-mail ότι παραλαμβάνω μέχρι τις 23/11. email επιβεβαίωσης παραγγελίας 11:50 και εξόφληση με κάρτα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από ReaperX
TheOneGandalf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Να κάνω και εγώ ένα update σχετικά με την παραγγελία. Μαιλ καταχώρησης 11:48. Στην κατάσταση παραγγελίας λέει 'Aναμονή για παραλαβή προιόντος'. Δεν μου ήρθε κάποιο άλλο μαιλ. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε η παραγγελία έχει δρομολογηθεί για παραλαβή αύριο.. Τώρα να τους πιστέψω;;
TSINE Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, TheOneGandalf είπε Να κάνω και εγώ ένα update σχετικά με την παραγγελία. Μαιλ καταχώρησης 11:48. Στην κατάσταση παραγγελίας λέει 'Aναμονή για παραλαβή προιόντος'. Δεν μου ήρθε κάποιο άλλο μαιλ. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε η παραγγελία έχει δρομολογηθεί για παραλαβή αύριο.. Τώρα να τους πιστέψω;; ναι γιαί άλλα 11¨48 και άλλο πχ 12¨10 που είναι το δικό μου
keeent Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σειρά προτεραιότητας δεν βλέπω να τηρείται πάντως... Εκτός και αν το email timestamp δε συμβαδίζει με τον αύξον αριθμό παραγγελίας λόγω ίσως κάποιας καθυστέρησης στο mailing system. Εγώ έχω λάβει μόνο ένα email επιβεβαίωσης στις 11:48 και στην επισκόπηση δείχνει ακόμα "Σε επεξεργασία". Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από keeent
takss Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, WoodSell3r είπε Στο status στο ιστορικο της παραγγελιας τι κατασταση εχεις; "Αναμονή για παραλαβή πραγγελίας" λεει.....
majnun Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 11.52 εδώ. Μονο ένα email αλλά δε με αγχώνει. Οτι γίνει.
mindnever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Κι εγώ μόλις τώρα κάλεσα και μου είπαν ότι θα στοκαρουν στις 27. Μετά την κλήση ήρθε καπάκι και το email με το κείμενο που έβαλαν τα παιδιά παραπάνω...
tsakalos. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, WoodSell3r είπε Πριν παρεις τηλεφωνο τσεκαρες μηπως την κατασταση της παραγγελιας; Μου ηρθε και εμενα το μαιλ με την διαθεσιμοτητα, προσπαθησα να επικοινωνησω 2 φορες αλλα απο την μεγαλη αναμονη τελικα εκλεισα την γραμμη. Ωστοσο, στην εξελιξη της παραγγελιας αναφερεται: "Αναμονή για Παραλαβή Προϊόντος" Ναι φίλε μου, ακριβώς στην ίδια "φάση" ήταν η παραγγελία μου και είναι ακόμα δηλαδή παρά το νέο mail. Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχει και λογική. Στο τηλεφωνικό κέντρο γύρω στα 10 λεπτά περίμενα
Arkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, vader290 είπε Παιδιά, αξιζει η αγορά της για χρήση σε ps5 - series X? Οχι οι κονσολες ειναι 16:9 δεν υποστηριζουν 21:9 τα παιχνιδια τους ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις