Konsim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους, Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ. Θέλω να προσθέσω έναν Μ2 (ή έναν απλό ssd αν δεν υπάρχει Μ2 συμβατός) στο Acer Aspire V5-591G-77DF laptop μου. Σκεφτόμουν τον Α2000 της Kingston αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω αν είναι συμβατός. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ή κάποιον δίσκο που να είναι σίγουρα συμβατός; Ευχαριστώ!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 διαβαζεις 🤓 https://community.acer.com/en/discussion/494853/acer-aspire-v5-591g-ssd-m-2-upgrade-choices
Konsim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε διαβαζεις 🤓 https://community.acer.com/en/discussion/494853/acer-aspire-v5-591g-ssd-m-2-upgrade-choices Το έχω διαβάσει ήδη το συγκεκριμένο απλά επειδή δεν είδα το ίδιο μοντέλο και οι απαντήσεις που υπάρχουν δεν είναι απόλυτες ήθελα μια επιβεβαίωση.
jgeorgiou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Konsim είπε Το έχω διαβάσει ήδη το συγκεκριμένο απλά επειδή δεν είδα το ίδιο μοντέλο και οι απαντήσεις που υπάρχουν δεν είναι απόλυτες ήθελα μια επιβεβαίωση. Intel Core i7-6700HQ Τα motherboards με INTEL λειτουργούν με το 99,99999% της αγοράς προσοχή , M.2 SATA drive will work but NVMe hasn't worked according 2 ώρες πριν, Konsim είπε Α2000 της Kingston αυτό ΔΕΝ είναι M2 SATA , είναι A2000 NVMe PCIe SSD Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Τρεχεις και βλεπεις τα δικα σου Ενδεχομενως να παιζει σε μιση - 1/2 ταχυτητα (και στο δικο μου το ιδιο) αλλα και παλι ετσι θα ειναι ταχυτερος απο <απλο>(!) SSD, απλως δεν θα χρειαζεται να παρεις τον....γρηγοροτερο [& ακριβοτερο!] που υπαρχει 😀
Konsim Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Τελικά (Ναι μετά από 9 μήνες μετά) αγόρασα τον συγκεκριμένο και μάλλον στάθηκα όσο πιο γκαντέμης γίνεται και μου πετάει bsod Watchdog error. Έχω κάνει αλλεπάλληλα φορμάτ, έχω δοκιμάσει να βάλω τα windows στον προϋπάρχων hdd, firmware updates, αλλαγές στα bios κλπ, λύση δεν έχω βρει. Έχω δοκιμάσει γενικά ότι υπάρχει σε προτεινόμενη λύση στις πρωτες 10 σελίδες του γούγλη αλλά τίποτα. Υπάρχει καμιά πιθανή λύση η απλά το πετάω και παίρνω άλλο;
jgeorgiou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Konsim είπε και μάλλον στάθηκα όσο πιο γκαντέμης γίνεται Στις 20/11/2020 στις 1:19 ΜΜ, jgeorgiou είπε προσοχή , M.2 SATA drive will work but NVMe hasn't worked according Δεν ήσουν γκαντέμης , απλά έκανες του κεφαλιού σου αγνοόντας τις συστάσεις. Απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη , προς γνώση και συμόρφωση. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από jgeorgiou 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα