Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ερώτηση 1 Σήμερα καθάριζα τη τουαλέτα μου και παρατήρησα κάτι κολλημένα σαν άλατα κάτω από κει που βγαίνει το νερό τα οποία δε ξεκολάνε με ΤΙΠΟΤΑ, έριξα χλωρίνη, προσπάθησα με τη βούρτσα, με το σφουγγάρι για ώρα και απλά δε ξεκολάνε...Η τουαλέτα μου είχε γεμήσει με κάτι μαυράκια σαν σκόνη/χώματα τα οποία τα καθάρισα αλλά φοβάμαι μήπως προέρχονται από αυτά τα "'άλατα". Δεν έχω ξαναδεί τουαλέτα να γεμήζει με τέτια μαύρη βρωμιά και δε μου το είχε κάνει αυτό για αρκετούς μήνες που είμαι στο σπίτι. Εδώ τα "άλατα" Εδώ πως έμοιαζε η "μάυρη βρωμιά" Ερώτηση 2 Αυτό εδώ είναι μούχλα? Έχω την εντύπωση ότι το έχω αρκετό καιρό στο σπίτι και δεν επεκτείνεται.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Προσεχε μην βγει κανένας κροκόδειλος απο την λεκάνη.Πάρε υγρό για λεκάνες και άστο για ώρες. Στα χερούλια για υγρασία μου κάνει,πλύνε τα με χλωρίνη.
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για τα άλατα στην τουαλέτα θα πάρεις σκόνη calgon π.χ. για άλατα αφού πατήσεις το καζανάκι θα ρίξεις τη σκόνη θα την αφήσεις 5-10 λεπτά να ενεργήσει μετά γάντι σφουγγάρι τρίψιμο και θα φύγει. Στα αλουμίνια με τον καιρό τα χερούλια ειδικά μπορεί να πιάσουν αυτό το πράγμα σαν σκουριά.Αν δεν καθαρίζονται αλλαγή. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από papoys1
G.bar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Για τη μούχλα πάρε ένα spray Klinex κατά της μούχλας, ψεκαζεις καθαρίζεις και ξεμπερδευεις. Επίσης το μπάνιο σου χρειάζεται να παίρνει περισσότερο άερα.
SB_1957 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Για τα άλατα στην τουαλέτα θα πάρεις σκόνη calgon π.χ. για άλατα αφού πατήσεις το καζανάκι θα ρίξεις τη σκόνη θα την αφήσεις 5-10 λεπτά να ενεργήσει μετά γάντι σφουγγάρι τρίψιμο και θα φύγει. Στα αλουμίνια με τον καιρό τα χερούλια ειδικά μπορεί να πιάσουν αυτό το πράγμα σαν σκουριά.Αν δεν καθαρίζονται αλλαγή. Και γιατί να μπει σ' αυτή τη διαδικασία. Με 1-2 μπουκάλια υδροχλωρικό καθαρίζουν όλα χωρίς τρίψιμο! Το ζήτημα έχει ξανασυζητηθεί!
NobodyRankXV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, aizensama24 είπε Κλαίω με την τριχούλα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Κλαίω με την τριχούλα. Αυτο ειδα και γω και μου ανεβηκε η λιμπιντο!!!🤣🤣🤣 Κουτσομπολιά να περναει η ωρα σαν τις γριες!!! 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η μουχλα σε τοίχο και αλουμίνια, είναι γιατι δεν αερίζεις αρκετα + έλλειψη μόνωσης. Απλά αέριζε πιο συχνά να φέυγει η υγρασία Για τη χέστρα δεν ξέρω. Ρίξε παχύρευστη χλωρίνη και αστην κ μετά τρίψε Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα