Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, ψάχνω για φακούς επαφής και διάβασα και για τους rgp φακούς κάποια πράγματα που δεν ήξερα.

Καλύτερη όραση αλλά δεν είναι τόσο άνετοι αρχικά τουλάχιστον, δε βρίσκω που πουλάνε όμως ούτε απόψεις από χρήστες.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί ή ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, derr είπε

Γεια σας παιδιά, ψάχνω για φακούς επαφής και διάβασα και για τους rgp φακούς κάποια πράγματα που δεν ήξερα.

Καλύτερη όραση αλλά δεν είναι τόσο άνετοι αρχικά τουλάχιστον, δε βρίσκω που πουλάνε όμως ούτε απόψεις από χρήστες.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί ή ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει

Γιατί δέν συμβουλεύσαι κάποιον εφαρμοστή φακών επαφής  , να σου πεί τι είναι καλύτερο για τη περίπτωση σου .

Γιατί θές να  χρησιμοποιήσεις ημισκληρικούς ;

Ξέρω ημισκληρικούς φοράνε άνθρωποι με κερατόκωνο  ή με υψηλο αστυγμάτισμό. 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Όχι απλά δεν τους ήξερα, αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντυπωση είναι ότι παντού γράφουν ότι είναι πιο αποτελεσματικοί στη βελτίωση της όρασης από τους μαλακούς

Δημοσ.
4 ώρες πριν, derr είπε

Όχι απλά δεν τους ήξερα, αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντυπωση είναι ότι παντού γράφουν ότι είναι πιο αποτελεσματικοί στη βελτίωση της όρασης από τους μαλακούς

Σου το λέω επειδή ρώτησα εφαρμοστή.

Πλέον φοράω φακούς επαφής.

Μπορεί να σου δίνουν.μεγαλη οπτική οξύτητα αλλά μου είπε έχουν περιορισμό στη χρήσ μετά από 5-6 ώρες  Οπότε δεν τους πρότεινε για τη δική μου περίπτωση .Συμβουλεψου και εσύ κάποιον εφαρμοστή φακών επαφής

Δημοσ.

ρωτα καλυτερα τον οφθαλμιατρο σου.. μην κανεις πειραματα γιατι πολλες ιστοριες εχουν ακουστει με προβληματα απο φακους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...