silve Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Γεια χαρά παιδιά! Ένα περίεργο πρόβλημα έχει ο αδερφός μου στο laptop του. Όταν μετακόμισε δε μπορεί να μπει στη σελίδα στο facebook. Του βγάζει error στο SSL πρωτόκολλο (δείτε και τη φωτο πιο κάτω). Του είπα να πληκτρολογήσει www.facebook.com και όχι el.gr.facebook.com και μου είπε ότι του εμφανίζει μια λευκή σελίδα. Με safe mode πάλι τα ίδια. Του είπα να δοκιμάσει να μπει με άλλον browser τίποτα. Του είπα να διαγράψει coocies και να απενεργοποιήσει για λίγο την προστασία από τον chrome και τίποτα απολύτως. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Στο σπίτι που πήγε έβαλαν πριν λίγες ημέρες internet, δεν είχαν προηγουμένως.
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι εγώ θα πόνταρα στην λάθος ημερομηνία/ώρα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από micos000
silve Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, micos000 είπε Κι εγώ θα πόνταρα στην λάθος ημερομηνία/ώρα. Η ημερομηνία και η ώρα παιδιά είναι σωστή. Για το Cloudflare DNS δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω...
snbblp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Αν η ώρα είναι σωστή, τότε είναι το πειραματικό QUIC.
silve Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά πήγε ο αδερφός μου να μπει πάλι σήμερα και διορθώθηκε μόνο του το πρόβλημα. Δε ξέρω πραγματικά τι μπορεί να συνέβη... Ανεξήγητο. UPDATE: Ξαφνικά άρχισε να μην μπαίνει πάλι στη σελίδα... Μας κοροϊδεύει μάλλον... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από silve
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα