Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Deco m4 γνώμες????

Βλεπω οτι εχει το 2 pack 80 ευρω το Public.

Αξιζει για μεσα στο σπιτι?

Να περιμενω για πιο καινουργιο μοντελο , μπας και βλεπω οτι εχει πολλα η tplink στο σιτε της με αποτελεσμα δεν τα εχει φερει.

Τωρα εχω βαλει στο υπολοιπο μισο σπιτι ενα αλλο ΑΡ.

Στο parental control πως τα παει? Για παιδια

Εκτος απο το κινητο (apple ,android) δεν σεταρονται αλλιως αυτα?

Δημοσ.

Μονο με κινητο σεταρονται εκτος εαν τα ρυθμισεις ως απλα access points που τοτε μπαινεις μεσω webinterface στην IP τους.

Μια χαρα δουλευουν, ειχα παρει το Deco M4 v2 (3 pack) και το εγκατεστησα σε απαιτητικο πελατη και εμεινε ευχαριστημενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολλά μοντέλο από Tp-Link, Linksys, Asus τέτοιου είδους μηχανήματα. Καλύτερη σύνδεση για τέτοια μηχανήματα είναι backhaul. Υπάρχουν και λύσεις mesh router. 

Επεξ/σία από timos81
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lambros είπε

backhaul?????

mesh router ποιο;;;

mesh modem router για vdsl 100 cosmote???

Το backhaul είναι ο τρόπος σύνδεσης με καλώδιο κάτι σαν το daisy chain για οθόνες. 
Πρώτα πρέπει να δεις αν το προϊόν που διαλέγεις δίνει τέτοια δυνατότητα. Υπάρχει και διαφορετική δυνατότητα σύνδεσης. Παρακάτω θα δεις μερικές εικόνες για να καταλάβεις πιο εύκολα. 
FD254B78-316E-40ED-9865-D95CE283DD2F.png.69e029cd561da79a371f9d066ae855c5.png
05D89BB1-DE13-4CCC-91EB-F76B1562D995.png.8f3332b5440de8b83a634d1766ef0259.png

31E0AC32-8F84-4EA5-8EDB-527E983CD9B7.png.92918c526a4a0cfc1603d23a751c79b3.png

Mesh router Huawei AX3 Pro μπορείς να δεις αναλυτικά στο θέμα 

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορά του deco m4 από το deco m5??

Βρίσκω το deco m5  από Γερμανία το 3 pack στα 129 ευρώ

Θα μου το στείλει ο πεθερός με ΕΛΤΑ αλλά φοβάμαι αν βγάζει μόνο γερμανικό μενού αν και δεν το νομίζω.

Screenshot_20201123_222049_com.android.chrome.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Το η τα Deco πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο ρεύμα όπως τα powerline ?
Θέλω να τα βάλω σε δύο διαμερίσματα που είναι κολλητά (ένας τοίχος τα χωρίζει) αλλά έχουν διαφοτερικη  παροχή ρεύματος..
Μέχρι τώρα είχα powerline tp-link av500 που χρειάζονται να είναι στην ίδια παροχή και κουτσοδουλεύανε. Με τα deco λέτε να κάνω δουλειά?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Δεν χρειάζεται ίδια παροχή ρεύματος.

Αρκεί να έχεις κάλυψη wifi στο διαμέρισμα για να "ενισχύσει" το 2 deco

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα.

Δεν χρειάζεται ίδια παροχή ρεύματος.

Αρκεί να έχεις κάλυψη wifi στο διαμέρισμα για να "ενισχύσει" το 2 deco

στο δεύτερο διαμέρισμα που είναι το πρόβλημα οριακά πιάνει το σήμα από το δικό μου ρούτερ... Ουσιαστικά ένας τοίχος με πολύ καλή μόνωση τα χωρίζει.. με τα Powerline γινόταν η δουλειά αλλά θέλανε συνέχεια συγχρονισμό ίσως και λόγω διαφορετικού  πίνακα ρεύματος στα δύο διαμερίσματα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostas421 είπε

στο δεύτερο διαμέρισμα που είναι το πρόβλημα οριακά πιάνει το σήμα από το δικό μου ρούτερ... Ουσιαστικά ένας τοίχος με πολύ καλή μόνωση τα χωρίζει.. με τα Powerline γινόταν η δουλειά αλλά θέλανε συνέχεια συγχρονισμό ίσως και λόγω διαφορετικού  πίνακα ρεύματος στα δύο διαμερίσματα.

Αν το ρούτερ είναι μακριά από τον τοίχο που χωρίζει τα διαμερίσματα μπορεί να μην κάνεις δουλειά με δύο deco ,αφού το πρώτο θα συνδεθεί δίπλα στο ρούτερ. 

Ίσως χρειαστείς τρία deco. 

Το πρώτο δίπλα στο ρούτερ,  το δεύτερο κοντά στον τοίχο που χωρίζει τα διαμερίσματα και το τρίτο μέσα στο άλλο διαμέρισμα. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nik187 είπε

Αν το ρούτερ είναι μακριά από τον τοίχο που χωρίζει τα διαμερίσματα μπορεί να μην κάνεις δουλειά με δύο deco ,αφού το πρώτο θα συνδεθεί δίπλα στο ρούτερ. 

Ίσως χρειαστείς τρία deco. 

Το πρώτο δίπλα στο ρούτερ,  το δεύτερο κοντά στον τοίχο που χωρίζει τα διαμερίσματα και το τρίτο μέσα στο άλλο διαμέρισμα. 

Η απόσταση από το ρούτερ μέχρι το τέρμα του άλλου διαμερίσματος είναι δεν είναι 10 μέτρα σε ευθεία και χωρίζει ένας τοίχος... και μέχρι τα μισά φτάνει το σήμα το ρούτερ... αν θέλω 3 Deco άστο να πάει στο διάολο... που είναι τα 260 τετραγωνικά που υπόσχεται..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostas421 είπε

Η απόσταση από το ρούτερ μέχρι το τέρμα του άλλου διαμερίσματος είναι δεν είναι 10 μέτρα σε ευθεία και χωρίζει ένας τοίχος... και μέχρι τα μισά φτάνει το σήμα το ρούτερ... αν θέλω 3 Deco άστο να πάει στο διάολο... που είναι τα 260 τετραγωνικά που υπόσχεται..

Φίλε μου εσύ γνωρίζεις καλύτερα τον χώρο σου.

Απλά λέγοντας για διαμέρισμα το μυαλό πάει συνήθως σε 100 + τετραγωνικά. 

Θεωρητικά αν βάλεις το ρούτερ στον τοίχο που χωρίζει τα διαμερίσματα στο άλλο διαμέρισμα πιάνεις φουλ σήμα;

Αν ναι τότε με τα δύο deco θα κάνεις δουλειά.  Το δεύτερο είτε στο τέρμα από την δική σου πλευρά η στην αρχή από το άλλο διαμέρισμα. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παίδες τα φώτα σας, στο χωριό έχω ένα mobile router (αντί για σταθερή γραμμή). Ωστόσο το μηχανάκι αυτό πιάνει καλές ταχύτητες σε πολύ συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού οπότε στο υπόλοιπο δεν έχω καθόλου κάλυψη. Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω τα deco με κάποιο τρόπο πάνω του ώστε να καλύψω το υπόλοιπο σπίτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...