LegitSupport Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σας,αντιμετωπιζω ενα θεμα που με βασανιζει αρκετους μηνες. Ο υπολογιστης μου (desktop) ειναι καινουριος σχετικα,και εδω και ενα διαστημα μηνων,παθαινω ολο αποσυνδεσεις απο το ιντερνετ σε σημειο να μην μπορω ουτε να μπω στο ιντερνετ,κανω troubleshooting και μου βγαζει τον λογο αυτο και οτι εγινε fixed. Απο δικια μου ερευνα εκανα οτι μπορουσα και διαβασα απο οδηγους σχετικα με το προβλημα αυτο,αλλα δεν εχω δει κανενα αποτελεσμα. Συνηθως μερικες φορες οποτε γινεται αυτο,πεφτει και το ιντερνετ σε ολες τις συσκευες as well. Δεν ξερω τι να κανω,η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Τσέκαρε στις ρυθμίσεις σου LAN, στο router, ότι ο DHCP server δίνει και default gateway(συνήθως την 192.168.1.1). Αν παρόλο που το έχεις δώσει εκεί δε μοιράζει τη default όπως θα έπρεπε, τότε δώσε σε όλα τα μηχανήματα που θες στατικές IPs έτσι ώστε να μην αποτελεί πρόβλημα. Αν πχ έχεις router παρόχου και η default gateway είναι η 192.168.1.1 (default gateway είναι η IP που δίνεις στο browser για να μπεις στο web interface του router), τότε πχ στο πρώτο pc που θες να δουλέψεις δώσε IP address 192.168.1.200, subnet mask : 255.255.255.0, default gateway 192.168.1.1 και DNS είτε του παρόχου είτε όποιους θες εσύ( εγώ πχ βάζω primary 1.1.1.1 και secondary 1.0.0.1). Σου προτείνω να βάλεις ψηλές IP addresses στατικά, και όχι πχ την 192.168.1.2 για να είσαι σίγουρος ότι δε θα έχεις conflict με κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα