Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

50€ κάτω από τον επόμενο στο Σκρουτζ.  Δεν το έχω ξανά δει σε αυτήν τιμή οπότε είπα να το δημοσιεύσω παρόλα που δεν είναι στο 10% η διαφορά. 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/ilektrika-patinia-podilata/scooters/212019-segway-ninebot-kickscooter-max-g30?cmicc=skroutz

Σκρουτζ: https://www.skroutz.gr/s/21372740/Segway-Ninebot-MAX-G30-40-30-0000-00.html?from=account_notifications_price_drop

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Καλύτερο πατίνι είναι αυτό από το xiaomi?

Σίγουρα. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά ουσιαστικά είναι το (αισθητά) ανώτερο μοντέλου του ιδίου ομίλου. Απ'ολα αυτά που έχω διαβάσει καταλήγω στο ότι πρέπει να είναι το καλύτερο πατίνι σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Μοναδικό ίσως ουσιαστικό μειονέκτημα η έλλειψη ανάρτησης. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, drade είπε

Σίγουρα. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά ουσιαστικά είναι το (αισθητά) ανώτερο μοντέλου του ιδίου ομίλου. Απ'ολα αυτά που έχω διαβάσει καταλήγω στο ότι πρέπει να είναι το καλύτερο πατίνι σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Μοναδικό ίσως ουσιαστικό μειονέκτημα η έλλειψη ανάρτησης. 

Η xiaomi ήταν η πρώτη που έβγαλε τα πατίνια και 8 μήνες τώρα που το χρησιμοποιώ δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα αλλά και αυτό φαίνεται ωραίο πατίνι λίγο ακριβό βέβαια 

Δημοσ.

Είναι πράγματι ίσως η πληρέστερη πρόταση, πολύ πιο δυνατό και μεγαλύτερο σε βάρος/ όγκο στην πράξη από τα φθηνότερα Xiaomi. Συστήνεται ειδικότερα σε άτομα βάρους >85kg και όταν έχουμε ανηφόρες στον δρόμο μας!

Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα μιας και εδώ μιλάμε για 65χλμ αυτονομια. Το μόνο αρνητικό το βάρος στα 18 κιλά αλλά δεν γίνεται και αλλιώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είναι αυτά που χρησιμοποιεί η lime.

Edit.

Η lime χρησιμοποιεί ίδια εταιρεία με το θέμα απλά άλλο μοντέλο.

Lime-SEdit

Four different electric scooter models are currently in use:

• Lime-S Ninebot ES4, made by Segway with extra battery attached on to the Main Pole.
Επεξ/σία από CaMp3on
Δημοσ.

Το καλύτερο πατίνι όντως από πλευράς αυτονομίας, build quality και γενικότερου quality. Είναι built to last.

Απλά δεν έχει αναρτήσεις, που είναι must για τους ελληνικούς δρόμους. Υπάρχουν after-market αναρτήσεις, με τις πιο γνωστές να είναι της Monorim. Αλλά θα κοστίσει περίπου 100 η μπροστινή (που βαζουν οι περισσότεροι) και 120 περίπου η πίσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamer73 είπε

Η xiaomi ήταν η πρώτη που έβγαλε τα πατίνια και 8 μήνες τώρα που το χρησιμοποιώ δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα αλλά και αυτό φαίνεται ωραίο πατίνι λίγο ακριβό βέβαια 

H Segway ασχολείται με την ατομική μετακίνηση από το 2001 (με το PT).

Το 2015 η Segway εξαγοράστηκε από τη Ninebot (με χρηματοδότηση της Xiaomi στην δεύτερη).

Το πιθανότερο είναι και τα Xiaomi (όπως και τα Segway πλέον) να τα φτιάχνει η ίδια εταιρεία (Ninebot).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...