Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανας εξπερτ ψαγμένος στο forum...
Έχω ένα 29αρι MTB που πλέον έχω σκοπό να το πηγαίνω κυρίως σε ασφάλτινες διαδρομές... θα ήθελα να ξεφορτωθώ τα λάστιχα που έχω... έχουν παλιώσει κιόλας
Θα ήθελα κάτι με low resistance ώστε να έχω καλή ομαλή και λίγο πιο γρήγορη κύλιση

Διάσταση 29 X (2.20 κατα προτίμηση)

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε slick λάστιχα στην διάσταση που θες υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με τα λεφτά που δίνεις. Βαλε όσο μικρότερη διάσταση μπορείς ( θα φαίνεται άσχημα βέβαια ) .Εννοείται βέβαια ότι και να βάλεις σαν ποδήλατο δρόμου δεν θα γίνει ...

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Επειδή έχει 29άρι τροχό πίστεψέ με σε βήμα μπορεί να γίνει ότι πιο κοντινό σε δρόμου... αλλά ναι δεν είναι αυτός ο σκοπός μου το κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
Δεν θέλω κάτι απόλυτο απο slick καθώς θα μου απαγορεύσει κάποιες διαδρομές και γενικότερα θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός.

Σκεφτόμουν για το Continental Speed King II RaceSport τουλάχιστον για το πίσω και για μπροστά κάτι με λίγο καλύτερη πρόσφυση πχ X-KING II | PROTECTION
Απλά η διαθεσιμότητα δεν είναι πολύ καλύ και αυτά που βρίσκω ΑΜΕΣΑ είναι τα CROSS KING που είναι λίγο πιο all-around

Θα ήθελα πιο πολύ γνώμες και για τις άλλες εταιρίες πχ Swalbe / Maxxis / Kenda γιατί δεν έχω ψάξει καθόλου τι έχουν αντίστοιχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...