Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Λάτρης του Big Bang Theory, που αναφέρουν συνέχεια το Star Wars, φαντάστηκα οτί ίσως μου αρέσει. Αποφάσισα λοιπόν να το δω. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι απο που να ξεκινήσω? Έχουν βγει πάρα πολλά Sequel αυτά τα χρόνια. Πρέπει να ξεκινήσω από τα παλιά, για να καταλάβω τι παίζει? Μπορώ να δω από τα καινούργια (εννοώ με σύγχρονα γραφικά και εφέ)? Δεν ξέρω ποια θα ήταν η κατάλληλη σειρά που πρέπει να ακολουθήσω.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που τα έχει δει....

Υ.Γ. Αν ας πούμε μιλάγαμε για τον Superman (που υπάρχουν και παλιές βέρσιον), από την μία μου αρέσουν οι σύγχρονες ταινίες με τα εφέ κλπ, ενώ έβαλα από περιέργεια μία ταινία από τα παλιά με τον Christopher Reeve και ξενέρωσα με τα εφέ. Όμως θα αισθανόμουν κάπως αν δεν τα είχα δει ποτέ. Φοβάμαι μην γίνει το ίδιο με τα Star Wars.

Επεξ/σία από L34x88iT
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η δες τα με την χρονολογικη σειρα που βγηκαν
4.5.6.1.2.3,7,8,9 και rogue one, solo, Mandalorian οποτε θες
η
δες τα με το timeline
1.2.3. solo.rogue one. 4.5.6.Mandalorian, 7.8.9

και αμα σε ενδιαφερουν και τα animation Clone Wars / Rebels
βλεπεις Clone Wars μετα το Ep.ΙΙ και μετα συνεχιζεις EP III
και Rebels μετα το EP III και μετα συνεχιζεις SOLO. Rogue one 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

και αμα σε ενδιαφερουν και τα animation Clone Wars / Rebels
βλεπεις Clone Wars μετα το Ep.ΙΙ και μετα συνεχιζεις EP III
και Rebels μετα το EP III και μετα συνεχιζεις SOLO. Rogue one 

Για να μην μπερδευτείς (επειδή το μετά πάει both ways) :
Ep. II -> Clone Wars -> Ep. III -> Solo -> Rebels -> Rogue One (timeline) ^_^

Το Rebels είναι μετά το Solo.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Για να μην μπερδευτείς (επειδή το μετά πάει both ways) :
Ep. II -> Clone Wars -> Ep. III -> Solo -> Rebels -> Rogue One (timeline) ^_^

Το Rebels είναι μετά το Solo.

Σωστός

Βάζω και μία εικόνα για ευκολία

image.png.fc7d6ede23acd0a50106c7b2042df422.png

• Like 1
Δημοσ.

έχω ξεκινήσει κ εγώ φίλε την φαση εδω κ μερικές εβδομάδες. τα πήρα όλα απο την αρχή(σύμφωνα με την εικόνα που έχει ανεβάσει ο φιλος απο πάνω μ) και αυτή την στιγμή είμαι στα μισά του rebels και γουστάρω τρελά! έχω δει απο παλιά την κλασσική τριλογία αλλά βλέποντας τα τώρα μαζί με τις animated σειρές γουστάρω ακόμα πιο πολύ. ΜΗΝ κάνεις το λάθος και δεν τις δεις,να ξες θα στερηθείς μεγάλο μέρος της μαγείας αυτού του συμπαντος και ας σου φαινεται λιγο παιδική η φάση σε κάποια σημεία...αξίζει με τα χίλια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν για κάποιο λόγο ήσουν σε σπηλιά τις τελευταίες δεκαετίες* και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από τις προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες του original trilogy  (4-5-6) σου προτείνω να δεις 4-5 πρώτα και μετά να πιάσεις την σειρά που δείχνει η εικόνα

*Αστειευόμενος το λέω γιατί έχει γίνει τόσο πολύ μέρος της καθημερινότητας που πραγματικά πρέπει να ήσουν σε ερημονήσι για να μήν έχεις ακούσει τίποτα. Ή να είσαι η γυναίκα μου 😛

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

χωρις καμια συζητηση, βλεπεις πρωτα τις παλιές (4-5-6) γιατι μονο ετσι περνεις τις βασεις σιγα σιγα. Καμία σχεση τα πενιχρα εφε του superman με αυτες, μια χαρα βλέπονται κ σημερα :)

στο καπακι, βλεπεις μετα την prequel trilogy. 1-2-3 και μετα τα Solo και Rogue One.

Και για το τελος, ΑΝ θες, βλέπεις και τις τραγ...εεε ταινίες της Disney για το κλείσιμο, 7-8-9.

Προσωπικα θα ελεγα οπωςσδήποτε να δει καποιος την σειρα Clone Wars (το καλυτερο ειναι να την δεις αναμεσα στα 2-3 ή αμεσως μετα το 3). Και θα μπορουσες να δεις και το Rebels, αυτό αμέσως μετά στο 3. Κ φυσικα υπαρχει κ το πολυ καλο Mandalorian. Αλλά δες καλύτερα πρώτα τις ταινίες που βλέπονται πιο γρηγορα να δεις αν σου αρεσουν κ αποφασιζεις αν θες να επενδυσεις και σε σειρες.

• Like 2
Δημοσ.

Οπως λενε και αλλοι, βλεπεις τις παλιες πρωτα δλδ 4, 5, 6. Μετα 1, 2, 3 και Rogue one. Τις αλλες τις πετας απλα στα σκουπιδια.

Αν σ'αρεσει η ιστορία γενικότερα, δες τις μινι σειρες clone wars, rebels και φυσικά κρατα για το τελος το Mandalorian. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην τα δεις με την χρονολογική σειρά που βγήκαν γιατί δεν θα καταλάβεις πολύ καλά την ιστορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...