nikopoup Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχει ένας φίλος μου ένα laptop turbo x (έχει βγει σκυλί) και θέλει να πάρει καινούργια μπαταρία γιατί άρχισε να μην κάνει καλή επαφή ο φορτιστής ή κάτι έπαθε το βύσμα και σβήνει. Όπως θα δείτε στην μπαταρία λέει 15V άλλα όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάποια ίδια. Οι περισσότερες είναι 14,4V αν και ο κωδικός μπαταρίας είναι ο ίδιος. Η μητρική είναι η c15b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Η μπαταρία που βρίσκετε είναι για τρία μοντέλα σε μία. Αυτή μάλλον εξ αιτίας κάποιου άλλου μοντέλου βγήκε 14,4 γιατί με 15 υπήρχε κίνδυνος υπέρτασης. Αφού υπάρχει κι αυτή πάλι καλά να λέτε. Σε smatphone γνωστής μου δεν αναφέρει καν μοντέλο. 13 λεπτά πριν, nikopoup είπε άρχισε να μην κάνει καλή επαφή ο φορτιστής ή κάτι έπαθε το βύσμα και σβήνει. Μ' αυτό όμως τι θα κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Αρχικά θα χρησιμοποιήσει την μπαταρία σαν ups. Μετά φαντάζομαι θα δοκιμάσει άλλον φορτιστή, μετά σειρά έχει το βύσμα, μετά στην ανακύκλωση. Μπορεί η σειρά να μην είναι και αυτή Άρα θεωρείς οτί η 14.4V θα κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nikopoup είπε Άρα θεωρείς οτί η 14.4V θα κάνει? Υποθέτω πως ναι. Μπορεί βέβαια επειδή είναι ήδη κατεβασμένη η τάση να σβήνει στο 30%. 5 λεπτά πριν, nikopoup είπε μετά σειρά έχει το βύσμα Εγώ θα έλεγα πρώτα το βίσμα του λάπτοπ και μετά μπαταρία. Τώρα με την τηλεκπαίδευση οι τιμές έχουν πάει... Το πιο απλό ξεκινά από 430+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikopoup Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Απ ότι έχω δει και με την μπαταρία κάνει δουλειά. Χάνει λίγο επαφή το βλέπεις στην γραμμή ότι εχει βγει ο φορτιστής το κουνάς λίγο και ξαναφορτιζει. Και 30" να κραταει η μπαταρία λογικά θα φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα