Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Συγγνώμη για το ενδεχομένως προφανές του ζητήματος, βρε παιδιά, αλλά έχω μια απορία. Πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στους δύο παρακάτω υπολογιστές για τη δουλειά μου (office, browser, youtube, messenger, desktop viber, mail client, skype):

E. AMD PRO A10-9700 R7, 10 COMPUTE CORES 4C+6G, 4 GB RAM, AMD Radeon R7 Graphics (x64)

Z. AMD Athlon II X2 245 Processor, 2 GB RAM, ATI Radeon 2100 (x64)

Ο Ζ τρέχει τα 7άρια πολύ άνετα (10άρια δεν έχω δοκιμάσει σε αυτόν). Ο Ε δοκιμάστηκε  μόνο με 10άρια και σέρνεται από την πρώτη στιγμή που τα πήρε (7άρια δεν έχω δοκιμάσει σε αυτόν). Προφανώς, το λειτουργικό στο οποίο θα καταλήξω είναι τα 7άρια. Αξίζει, λοιπόν, να βάλω τα 7άρια στον Ε και να καταλήξω σε αυτόν τον υπολογιστή; Ποιο από τα δύο συστήματα γενικότερα είναι δυνατότερο για τις ανάγκες μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Kavamarou είπε

Ο Ε δοκιμάστηκε  μόνο με 10άρια και σέρνεται από την πρώτη στιγμή που τα πήρε

Με SSD;

56 λεπτά πριν, Kavamarou είπε

Προφανώς, το λειτουργικό στο οποίο θα καταλήξω είναι τα 7άρια

Αν έχετε εκτεταμένη υποστήριξη, ναι. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kavamarou είπε

Καλησπέρα σε όλους! Συγγνώμη για το ενδεχομένως προφανές του ζητήματος, βρε παιδιά, αλλά έχω μια απορία. Πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στους δύο παρακάτω υπολογιστές για τη δουλειά μου (office, browser, youtube, messenger, desktop viber, mail client, skype):

E. AMD PRO A10-9700 R7, 10 COMPUTE CORES 4C+6G, 4 GB RAM, AMD Radeon R7 Graphics (x64)

Z. AMD Athlon II X2 245 Processor, 2 GB RAM, ATI Radeon 2100 (x64)

Ο Ζ τρέχει τα 7άρια πολύ άνετα (10άρια δεν έχω δοκιμάσει σε αυτόν). Ο Ε δοκιμάστηκε  μόνο με 10άρια και σέρνεται από την πρώτη στιγμή που τα πήρε (7άρια δεν έχω δοκιμάσει σε αυτόν). Προφανώς, το λειτουργικό στο οποίο θα καταλήξω είναι τα 7άρια. Αξίζει, λοιπόν, να βάλω τα 7άρια στον Ε και να καταλήξω σε αυτόν τον υπολογιστή; Ποιο από τα δύο συστήματα γενικότερα είναι δυνατότερο για τις ανάγκες μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μιας και η αναφορά σου γίνεται για Windows 7, αν μπορούν να μπουν στο Ε επέλεξε το, εναλλακτικά στο Ζ θα χρειαστείς έξτρα μνήμη ram. (Τα 2gb δεν θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες σου).

Μφχ

7 ώρες πριν, Kavamarou είπε

Κανένας από τους δύο δεν έχει ssd.

Δεν είναι τόσο αναγκαίο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα διαλεγα τοπρωτο.Το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος εαν μπορει καν να παιξει youtube σε HD. Επίσης θα εβαζα λίγη μνημη παραπάνω και ssd.Αν υπαρχει οικονομικη "στενότης"  θα εβαζα μονο εαν φθηνο ssd 128gb (~18€) για το λειτουργικο και θα κρατουσα τον HDD για αποθηκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιηθούν windows 7,  best case scenario είναι 120gb ssd, ram 4 gb σε αυτό που είναι με 2 και windows 10 32bit, αν και έτσι δεν, τότε ανακύκλωση

Πάντως ο Α10 δεν μπορεί να είναι τόσο αργός όσο περιγράφεται για απή χρήση έχω σε χρηση ένα FM1 AMD 3870 και με μηχανικό δίσκο και 8 gb ram μια χαρά λειτουργεί

Επεξ/σία από Coppermine

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...