Προς το περιεχόμενο

sp 2

DarkOrion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia, me tin eggatastasi tou sp2 (estw kai tou beta pou uparxei) eggathistantai automata kai ola ta updates kai ta patches tis microsoft gia ta xp??

gia na to eggatastisw apaitei kai to sp1??

se sxesi me to sp1 vazei kainouria pragmata i apla to veltiwnei??

Δημοσ.

Η νεα μορφη του sp2 η rc1 δηλαδη, χρειαζεται το sp1 για να εγκατασταθει, εγκαθιστα ολα τα ,critical και μη, updates που εχουν βγει για ολο αυτο το διαστημα, και σε σχεση με το πρωτο εχουν γινει καποιες βελτιωτικες κινησεις. ΟΙ κινησεις αυτες αφορουν στην προσπαθεια της microsoft να παρει μετρα για την ασφαλεια του υπολογιστη, λανσαροντας με το sp2, το security center που περιεχει firewall και virus protection. Αναμενουμε και και την νεα version..

Δημοσ.

glyfada7,

Download the Network Install of SP2 RC1 (English and German)

This download of the release candidate is currently available in English' date=' German and Japanese. Note that this version requires an existing installation of Windows XP[/quote']

Δεν βλέπω πουθενά κάτι για sp1.

source: http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/sp2preview.mspx

download link: http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/sp2predl.mspx

(English version ~273MB) Published: March 19, 2004

sc

Δημοσ.
Δεν βλέπω πουθενά κάτι για sp1.

Αυτό λέω και εγώ. Το sp2 εγκαθιστά αυτόματα και το sp1 και όλα τα προηγούμενα updates-patches, ή πρέπει να τα βάλω από την αρχή.

Δημοσ.

Νομίζω ήμουνα σαφής στο προηγούμενο post.

Ότι SP έχει βγάλει μέχρι στιγμής η "μαμά" για Win (ΝΤ/2Κ/XP) μπαίνει κατευθείαν μετά την εγκατάσταση του OS, χωρίς να προϋποθέτει την ύπαρξη του προηγούμενου.

sc

Δημοσ.
Νομίζω ήμουνα σαφής στο προηγούμενο post.

Ότι SP έχει βγάλει μέχρι στιγμής η "μαμά" για Win (ΝΤ/2Κ/XP) μπαίνει κατευθείαν μετά την εγκατάσταση του OS, χωρίς να προϋποθέτει την ύπαρξη του προηγούμενου.

sc

ok me madsc. thanks for the info.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...