Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_680.jpg.43333a7a63a3194a3bc0ebe2b7a53acb.jpgΤρομερη ποντικάρα 

Σκρουτζ απο 60€ χωρίς διαθεσιμότητα  https://www.skroutz.gr/s/21798615/Logitech-MX-Anywhere-2S-Flounder.html εκει και το Ιστορικό χαμηλό.

Περίπου στην χαμηλότερη τιμή που παίζει συχνά απο Ευρώπη χωρίς τη μεταφορά όμως. https://www.idealo.co.uk/compare/5638762/logitech-mx-anywhere-2s.html (ειδατε μαθαίνω) 

https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/mouse/180116-logitech-mx-anywhere-2s

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Απο 47-50ευρω ξεκινα  εξω. Αρα δεν λεει τιποτα. Μην βγαζουμε ο,τι... να μην πω, ανεβαζουν τα μαγαζια με διπλη αρχικη τιμη. Φιλτραρετε και ανεβαστε μονο οτι αξιζει. ;)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Απο 47-50ευρω ξεκινα  εξω. Αρα δεν λεει τιποτα.

εχει και μεταφορικα ο Κοτσοβολος σε παραγγελιες κατω τον 85,δουλευομαστε?

Επεξ/σία από greengr21
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greengr21 είπε

εχει και μεταφορικα ο Κοτσοβολος σε παραγγελιες κατω τον 85,δουλευομαστε?

Γιατι quote-αρεις εμενα και τι εννοεις δεν καταλαβα.

7 λεπτά πριν, Antretng είπε

Το πονδικιον τι είναι; Ο σεβασμιος ξάδερφος του ποντικιου;

Παππους ειναι, καθαρεβουαζει. 😛 Αστον να εκφραστει. Ειναι ασορτι το tag με την προσφορα ετσι και αλλιως, "με στυλ".

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Γιατι quote-αρεις εμενα και τι εννοεις δεν καταλαβα.

εκανα το μηνυμα edit για αυτο δε βγαζει νοημα,βασικα εγραψα αυτο που εγραψες στο edit που εκανες στο πρωτη απαντηση σου και εκανα και εγω edit και τωρα δε βγαζει νοημα το μηνυμα μου ουτε νοημα η απαντηση μου

Δημοσ.

Μην βγάλουμε μια(δεύτερη) μουφα προσφορά, αμεσως, να δημιουργήσετε κλιμα κατά των καταπιεσμένων πονδικιων. 

Έχετε χάρη που έχετε δίκιο και δε σας σέρνω στα δικαστήρια

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή αξίζει φουλ, ασχετα με το ότι δεν είναι προσφορά.

Στην ίδια τιμή το πηρα εγώ στην BF 2018, από το Πλαίσιο, αλλά με 3 χρόνια εγγύηση (ο Κωτσόβολος έχει 2). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Super ποντίκι σε πολύ καλή τιμή είναι, τόσο το είχα αγοράσει πέρυσι τα Χριστούγεννα από το Mediaworld (Mediamarkt) Italia, αξίζει full το 50άρικο, παρακάτω -τουλάχιστον σύντομα- δεν πρόκειται να βρεθεί πουθενα!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το έχω και εγώ, θα ήθελα να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους οτι στο μόνο που με απογοήτευσε είναι οτι δεν έχει λειτουργία μεσαίου κλίκ με το ροδάκι που για κάποιες δουλειές χρειαζόταν. Το πάτημα του ροδακίου αλλάζει τον τρόπο που ρολάρει και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό.

Επεξ/σία από Hnepes
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Hnepes είπε

Επειδή το έχω και εγώ, θα ήθελα να ενημερώσω του ενδιαφερόμενους οτι στο μόνο που με απογοήτευσε είναι οτι δεν έχει λειτουργία μεσαίου κλίκ με το ροδάκι που για κάποιες δουλειές χρειαζόταν. Το πάτημα του ροδακίου αλλάζει τον τρόπο που ρολάρει και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό.

Δεν κάνει κλίκ η ροδέλα?!!!! Δεν γίνεται!!!! Ειναι βασική λειτουργία!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν κάνει κλίκ η ροδέλα?!!!! Δεν γίνεται!!!! Ειναι βασική λειτουργία!!!

Ναι, είναι ένα γεγονός που έχει απογοητεύσει πολλούς γιατί σε πολλά προγράμματα κάνεις paning έτσι. Μπορείς βέβαια να αντιστοιχίσεις το μεσαίο κλικ στο κουμπάκι που έχει πίσω από το ροδάκι, αλλά το δάχτυλό σου πρέπει να πηγαινοέρχεται και θα ξενίσει αν έχεις μάθει με το ροδάκι.
Στο νεότερο MX Anywhere 3 το διορθώσαν αυτό.

Επεξ/σία από Hnepes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...