Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 10T/10T Pro @ MiStore 399€ / 499€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από την οθόνη προσωπικά μου φαίνεται και αρκετά βαρύ... 

Πάντως η τιμή για όποιον ενδιαφέρεται είναι πολύ καλή! Αν το βγάλει στα ίδια λεφτά και ο Γερμανός που θα έχει και επιστροφή με κάρτες eurobank θα έρχεται τσάμπα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Στην αρχική τιμή με δώρο την σκούπα που κάνει τώρα από 249 -> 149 

image.png.8dc80acdc8d9b6e39fd7aca17ffa4701.png

Άρα είναι παρόμοιες προσφορές (σε αξία) με την μόνη διαφορά ότι τώρα κάποιος που δεν θέλει την σκούπα δεν χρειάζεται να πληρώσει παραπάνω.

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ.

καλα ειμαι και με το 9Τ pro..
πιο ελαφρυ..
και ολα τα λεφτα ειναι η οθονη που δεν εχει καμερα πανω της! ειναι ωραιο να κρυβεται η καμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τι διαφορές έχει το 10t με το 10t pro εκτός από 128 παραπάνω χώρο?

2 ώρες πριν, samsunglife είπε

Εκτός από την οθόνη προσωπικά μου φαίνεται και αρκετά βαρύ... 

Πάντως η τιμή για όποιον ενδιαφέρεται είναι πολύ καλή! Αν το βγάλει στα ίδια λεφτά και ο Γερμανός που θα έχει και επιστροφή με κάρτες eurobank θα έρχεται τσάμπα... 

Και εγώ αυτό περιμένω αλλά και να το βάλει δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κάνω ταυτόχρονα και παραγγελία με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ . Ο Γερμανός έχει ένα θέμα νομίζω με αυτό. Αν τα είχε καταφέρει κάποιος ας μας κατατοπίσει.

Επεξ/σία από samtwo
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, freelove είπε

Δεν βρήκα να έχει προσφορά eurobank επιστροφή..

Θα παίξει από τα μεσάνυχτα και μετά, το αναγράφει στο κεντρικό σάιτ πάνω αριστερά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 15% πού το έμαθες; το ανακοίνωσαν κάπου; 

42 λεπτά πριν, greekbusters είπε

15% θα είναι. Κρίμα κ περισυ τόσο είχε ενώ πρόπερσι είχε 25%. Τσιγκουνιες εφέτος παλι

Εγώ σκεφτομαι να το τσιμπήσω έμμεσα στα 340€ (αν ισχύει το 15% επιστροφή) αλλά με κλειστά τα μαγαζιά δεν μπορώ να το δω κάπου! Έχω την εντύπωση ότι θα είναι τούβλο (λόγω της μπαταρίας) ενώ έχω και επιφυλάξεις για την οθόνη. Τόσα χρόνια με amoled φαντάζομαι θα μου κακοφανει... 

Επεξ/σία από samsunglife
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

15% θα είναι. Κρίμα κ περισυ τόσο είχε ενώ πρόπερσι είχε 25%. Τσιγκουνιες εφέτος παλι

Αυτό το 15%, σου τα επιστρέφει ως cash στην κάρτα?

Συγγνώμη που ρωτάω, δεν το έχω ξανακάνει.

Δημοσ.

Ποντους σε ιδια αξια  .Γενικα αργουν οι επιστροφες της ευροβανκ .Επισης ο Γερμανος σε ορισμενα ειδη συνηθως δινει επιστροφη ,οχι σε ολα

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κάποιος αγορά με τιμολόγιο και χρήση επιστροφής? Στο site πάντως που έκανα μια δοκιμή για τιμολόγιο λέει να πάω σε κατάστημα άρα μπλέξαμε.. Την Δευτέρα αν υπάρχει σε κατάστημα κτλ... Δεν θα έχει μένει τίποτα.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...