AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πείς στον αστυνομικό πως κάνεις μαραθώνιο αυτοκινήτου 20+20 χμ.Βάλε και 1 νούμερο στο στήθος και είσαι OK. 😄 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από AntiCambeR 1
Μάκαρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Utopia13 είπε Μάλλον αυτό θα κάνω για καλό και για κακό, γιατί ο φίλος έχει ένα πόιντ, καθώς 300€ δεν περισσεύουν Και νομιζεις οτι ο αστυνομικος θα πιστεψει οτι το κοντινοτερο ΣΜ ειναι σε ακτινα 20 χιλιομετρων ? Εκτος απο τα εξοδα του ΣΜ, βαλε και εξτρα 300 ευρω στην τσεπη
Salvation81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ολοι μας θελουμε να παμε βολτουλα, καποιοι μενουμε και μακρια με τα αμορε μας, αλλα ζουμε σε παραξενες εποχες οποτε δεν ειναι κακο για 1 μηνα να μειωσουμε τα περα δωθε. Τωρα αυτο το παιρνω το αμαξι και παω να αθληθω στην πολη δεν το καταλαβα, να αθληθεις πας, οχι να κανεις βολτα. Αυτο το κανεις και γυρω απο το τετραγωνο του σπιτιου σου. Εγω στην θεση σου θα ετοιμαζα το 300αρι πριν βγω απο το σπιτι γιατι κανεις δεν θα σε πιστεψει οτι και να πεις. Τωρα για οσους λενε οτι δεν εχουμε κρουσματα τους προσκαλω να πανε μια βολτουλα απο το Γεννηματας και τους θαλαμους που εχουν τους διασωληνομενους, μαλλον θα αλλαξουν γνωμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Και νομιζεις οτι ο αστυνομικος θα πιστεψει οτι το κοντινοτερο ΣΜ ειναι σε ακτινα 20 χιλιομετρων ? Εκτος απο τα εξοδα του ΣΜ, βαλε και εξτρα 300 ευρω στην τσεπη Το κοντινότερο «κανονικό» σουπερμάρκετ είναι στα 14 χλμ. 55 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ολοι μας θελουμε να παμε βολτουλα, καποιοι μενουμε και μακρια με τα αμορε μας, αλλα ζουμε σε παραξενες εποχες οποτε δεν ειναι κακο για 1 μηνα να μειωσουμε τα περα δωθε. Τωρα αυτο το παιρνω το αμαξι και παω να αθληθω στην πολη δεν το καταλαβα, να αθληθεις πας, οχι να κανεις βολτα. Αυτο το κανεις και γυρω απο το τετραγωνο του σπιτιου σου. Εγω στην θεση σου θα ετοιμαζα το 300αρι πριν βγω απο το σπιτι γιατι κανεις δεν θα σε πιστεψει οτι και να πεις. Τωρα για οσους λενε οτι δεν εχουμε κρουσματα τους προσκαλω να πανε μια βολτουλα απο το Γεννηματας και τους θαλαμους που εχουν τους διασωληνομενους, μαλλον θα αλλαξουν γνωμη. Ναι κι εγώ για το αμόρε θέλω να πάω στην πόλη, ούτε να με ήξερες! Οσο για τα κρούσματα, αν και αναγνωρίζω ότι η κατάσταση πανελλαδικά είναι πολύ χειρότερη από ότι ένα μήνα πριν, πρέπει να κοιτάμε και σε τοπικό επίπεδο τι γίνεται. Πχ η πόλη μου, η οποία πριν ένα μήνα είχε μπει επίπεδο 4, τώρα δίνει 10-15 κρούσματα ημερησίως.
Dante80 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Utopia13 είπε Οσο για τα κρούσματα, αν και αναγνωρίζω ότι η κατάσταση πανελλαδικά είναι πολύ χειρότερη από ότι ένα μήνα πριν, πρέπει να κοιτάμε και σε τοπικό επίπεδο τι γίνεται. Πχ η πόλη μου, η οποία πριν ένα μήνα είχε μπει επίπεδο 4, τώρα δίνει 10-15 κρούσματα ημερησίως. Δεκτό, αλλά δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τον νόμο. Βόλτες γενικά και αόριστα απαγορεύονται, για προφανείς λόγους. Η λογική της καραντίνας είναι να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις, και η βόλτα είναι επί της αρχής άσκοπη μετακίνηση ακόμα και ετυμολογικά. Ατομική σωματική άσκηση (περπάτημα - τρέξιμο - ποδήλατο κλπ.) κοντά στο σπίτι μας επιτρέπεται, αλλά 20 χιλιόμετρα μακριά όχι. Δεν παίζει ρόλο το αν είμαστε σε χωριό ή σε ερημιά και η κοντινότερη πόλη είναι μακριά. Δεν χρειάζεται να πας στην πόλη για να αθληθείς. Το αυτό για σουπερμάρκετ. Ο νόμος προβλέπει μετάβαση για αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης, αν αυτά δεν μπορούν να σου αποσταλούν. Αν σε πιάσουν 20 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου θα πρέπει να τους πείσεις πως βγήκες για να πάρεις αγαθό πρώτης ανάγκης το οποίο δεν υπάρχει στο χωριό σου (σε μίνι μάρκετ για παράδειγμα), και ταυτόχρονα χρειαζόσουν οπωσδήποτε. Χλωμό να γλυτώσεις το πρόστιμο και σε αυτή την περίπτωση. Υπομονή παιδιά, είναι δύσκολα (και σπαστικά) τα πράγματα σίγουρα, αλλά δεν έχουμε επιλογή. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από Dante80
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 6 hours ago, j_karigiannis said: Δεν βλέπω τηλεόραση και τα υπονοούμενα σας είναι προσβλητικά. Βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου όταν πηγαίνω στο ψιλικατσιδικο και μπορώ να καταλάβω ποια νοοτροπία μας έφτασε εδώ. Το "έλα μωρέ δεν έγινε τίποτα" τη στιγμή που εγώ δεν πηγαίνω ούτε για περπάτημα στη πλατεία. η νοοτροπια οτι συνεχεια μαζευονται ατομα μπουλουκια.εκτος αν κολλας με το που περασεις την ακτινα των χ χιλιομετρων απο το σπιτι .απλα επειδη δεν γινεται να τσεκαρουν τα παντα για αυτο και αυτα τα μετρα.κοινως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.οποτε μην το παμε στα αλλα ακρα που βγαινουν τα μμε να λενε ο αλλος πηγε στην κοπελα του 20 km μακρυα.το θεμα δεν ειναι η χιλιομετρικη αποσταση ουτε η ωρα.δηλαδη αν εγω παρω το αμαξι παω απο χαλανδρι παρνηθα να κανω τζοκινγκ μονος μου ειναι πιο πιθανο να κολλησω απο τον αλλον που εκατσε σπιτι με 5 φιλους παρεα; η νοοτροπια που μας εφερε εδω ειναι που πηγαινες πλατεια αγιας παρασκευης και σε 150 τετραγωνικα ηταν 200 ατομα και οχι αυτος που πηγε supermarker στα 20 km.μεχρι και πριν λιγες μερες πλατεια χαλανδριου απειρα ατομα χωρις μασκες αλλα καμια αστυνομια δεν πηγαινε να κανει ελεγχο σε ολους τους πιτιρικαδες.αντιθετα εψαχναν μεσα στα στενα να δουν ποιος ειναι μονος χωρις μασκα 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 24 minutes ago, poulinos said: η νοοτροπια οτι συνεχεια μαζευονται ατομα μπουλουκια.εκτος αν κολλας με το που περασεις την ακτινα των χ χιλιομετρων απο το σπιτι .απλα επειδη δεν γινεται να τσεκαρουν τα παντα για αυτο και αυτα τα μετρα.κοινως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.οποτε μην το παμε στα αλλα ακρα που βγαινουν τα μμε να λενε ο αλλος πηγε στην κοπελα του 20 km μακρυα.το θεμα δεν ειναι η χιλιομετρικη αποσταση ουτε η ωρα.δηλαδη αν εγω παρω το αμαξι παω απο χαλανδρι παρνηθα να κανω τζοκινγκ μονος μου ειναι πιο πιθανο να κολλησω απο τον αλλον που εκατσε σπιτι με 5 φιλους παρεα; η νοοτροπια που μας εφερε εδω ειναι που πηγαινες πλατεια αγιας παρασκευης και σε 150 τετραγωνικα ηταν 200 ατομα και οχι αυτος που πηγε supermarker στα 20 km.μεχρι και πριν λιγες μερες πλατεια χαλανδριου απειρα ατομα χωρις μασκες αλλα καμια αστυνομια δεν πηγαινε να κανει ελεγχο σε ολους τους πιτιρικαδες.αντιθετα εψαχναν μεσα στα στενα να δουν ποιος ειναι μονος χωρις μασκα Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, με μία παρατήρηση μόνο: δεν μπορεί να ξέρει ο μπάτσος τι κάνεις 20 χλμ μακριά από το σπίτι σου και σίγουρα δεν δικαιολογείται η βολτούλα εν μέσω πανδημίας. Αν θες να πας για περπάτημα, πήγαινε στα 2 χλμ από το σπίτι σου, όχι στα 20, δηλαδή κάπου πρέπει να μπαίνει και μία γραμμή στο μυαλό του καθενός μας. Κατά τ' άλλα, προσωπικά αναγκάζομαι και βάζω τεσσάρων και έξι χρονών παιδιά να κάθονται 3-4 ώρες μπροστά σε οθόνες (λες και έτσι πρόκειται να μάθουν γραφή και ανάγνωση) και έχω ένα κάρο γνωστούς που φέρνουν γυναίκες στο σπίτι για baby-sitting, μαζεύονται με φίλους και πίνουν μπύρες ή πάνε για φαγητό στα πεθερικά τους. Τα μέτρα δεν τηρούνται σε καμία των περιπτώσεων και απόδειξη αποτελεί η Θεσσαλονική που δύο εβδομάδες μετά, κρούσματα και διασωληνωμένοι εξακολουθούν να αυξάνονται. Θέλω να πω, το πρόβλημα είναι σε πολύ πιο basic επίπεδο, στο κομμάτι της νοοτροπίας και στην βολή του καθενός μας. Είτε θες να βγεις 20 χλμ μακριά για να πας για τρέξιμο, είτε για να φας στην μάνα σου. Ίσως να είχα κάνει λάθος πιο παλιά που κατηγορούσα τις χώρες που δεν έπαιρναν μέτρα, ίσως τελικά αυτό να ήταν το σωστό και όποιον έπαιρνε ο χάρος.
Silok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, poulinos είπε η νοοτροπια οτι συνεχεια μαζευονται ατομα μπουλουκια.εκτος αν κολλας με το που περασεις την ακτινα των χ χιλιομετρων απο το σπιτι .απλα επειδη δεν γινεται να τσεκαρουν τα παντα για αυτο και αυτα τα μετρα.κοινως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.οποτε μην το παμε στα αλλα ακρα που βγαινουν τα μμε να λενε ο αλλος πηγε στην κοπελα του 20 km μακρυα.το θεμα δεν ειναι η χιλιομετρικη αποσταση ουτε η ωρα.δηλαδη αν εγω παρω το αμαξι παω απο χαλανδρι παρνηθα να κανω τζοκινγκ μονος μου ειναι πιο πιθανο να κολλησω απο τον αλλον που εκατσε σπιτι με 5 φιλους παρεα; η νοοτροπια που μας εφερε εδω ειναι που πηγαινες πλατεια αγιας παρασκευης και σε 150 τετραγωνικα ηταν 200 ατομα και οχι αυτος που πηγε supermarker στα 20 km.μεχρι και πριν λιγες μερες πλατεια χαλανδριου απειρα ατομα χωρις μασκες αλλα καμια αστυνομια δεν πηγαινε να κανει ελεγχο σε ολους τους πιτιρικαδες.αντιθετα εψαχναν μεσα στα στενα να δουν ποιος ειναι μονος χωρις μασκα Συμφωνώ σε όλα αλλά και η νοοτροπία ακόμη και του τόπικ στάρτερ μας έφεραν εδώ,θέλει να κάνει 20 χλμ με την όποια δικαιολογιά αλλά όχι για να αθληθεί ή να πάρω κωλόχαρτα,να δει "το αμόρε" που έτσι και το αμόρε έχει κολλήσει και είναι ασυμπτωματικό θα κολλήσει και αυτός και όταν γυρίσει πίσω θα τον έχει μεταφέρει στην τοπική κοινωνία οπότε να πως καίγονται τα χλωρά και αναγκάζονται να βγάλουν οριζόντιες διατάξεις,για κάτι τέτοιους "ξύπνιους" Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από Silok 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις