Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζω ότι το SMS με αριθμό 6 καλύπτει το περπάτημα.

Εγω όμως μένω 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Αν λοιπόν πάρω αμάξι/μηχανάκι, με σταματήσει η αστυνομία και τους δείξω το σμς με αριθμό 6 είμαι καλυμμένος;

Μπορω δηλαδή ενώ μένω σε χωριό να επιλέξω να κάνω τη σωματική άσκηση στην πόλη; 

Δημοσ.

Εγώ για σε ότι είχα ενδοιασμούς πήρα μια μέρα το 100 και μου τα έλυσαν όλα ,τι προβλέπεται και τι όχι ,οποτε κάνε ένα κόπο αύριο και πάρε ένα τηλεφωνο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Utopia13 είπε

Καλησπέρα,

Γνωρίζω ότι το SMS με αριθμό 6 καλύπτει το περπάτημα.

Εγω όμως μένω 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Αν λοιπόν πάρω αμάξι/μηχανάκι, με σταματήσει η αστυνομία και τους δείξω το σμς με αριθμό 6 είμαι καλυμμένος;

Οχι,περπάτημα με αμάξι;Και τόσο μακρυά;

Δημοσ.

Όχι δεν καλύπτεσαι. Άλλωστε έχει ειπωθεί πως τέτοιες μετακινήσεις δικαιολογούνται μόνο κοντά στο σπίτι.

Έτσι και αλλιώς κανένα όργανο δεν θα χάψει ότι πήρες το αμάξι για να πας για περπάτημα 20 χμ μακριά, και μεταξύ μας θα έχει και δίκιο

53 λεπτά πριν, j_karigiannis είπε

Φτάνουμε τα 4000 κρούσματα και ο κόσμος δε βάζει μυαλό.

Κόψε το πολύ Σκάι και Μέγκα

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Όχι δεν καλύπτεσαι. Άλλωστε έχει ειπωθεί πως τέτοιες μετακινήσεις δικαιολογούνται μόνο κοντά στο σπίτι.

Έτσι και αλλιώς κανένα όργανο δεν θα χάψει ότι πήρες το αμάξι για να πας για περπάτημα 20 χμ μακριά, και μεταξύ μας θα έχει και δίκιο

Ναι, το είδα αυτό με το «κοντά στο σπίτι» αλλά δε θα έπρεπε να το ορίζει κάπως αυτό, γιατί είναι λίγο σχετικό;

Η κατοικία μου είναι 20 χλμ έξω από την πλησιέστερη πόλη. Είναι κοντά ή μακριά αυτό; Σε σχέση με τι;

πχ αν λάβουμε ως σημείο αναφοράς την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη με τις Σέρρες είναι κοντά.

1 ώρα πριν, j_karigiannis είπε

Πώς το εννοείς αυτό; Δεν πάω να κάνω πάρτι στην πόλη, βόλτα με άλλο 1 άτομο θα κάνω.

Δημοσ.
1 hour ago, j_karigiannis said:

ναι τα 4000 κρουσματα ειναι απο αυτον που περπαταει μονος. η πολυ tv πειραζει.κυνηγανε ατομα στα στενα και οι πλατειες ηταν full

• Like 7
  • Thanks 5
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Utopia13 είπε

Ναι, το είδα αυτό με το «κοντά στο σπίτι» αλλά δε θα έπρεπε να το ορίζει κάπως αυτό, γιατί είναι λίγο σχετικό;

Η κατοικία μου είναι 20 χλμ έξω από την πλησιέστερη πόλη. Είναι κοντά ή μακριά αυτό; Σε σχέση με τι;

πχ αν λάβουμε ως σημείο αναφοράς την Αθήνα, η Θεσσαλονίκη με τις Σέρρες είναι κοντά.

Πώς το εννοείς αυτό; Δεν πάω να κάνω πάρτι στην πόλη, βόλτα με άλλο 1 άτομο θα κάνω.

Μηπως να μην κοροϊδευόμαστε; 

Βρες αλλη δικαιολογία για να πας.Πχ ΣΜ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα sms αφορουν να μεινεις εντος δημου αν δεν κανω λαθος. Η σωματικη ασκηση δεν δικαιολογειται εκτος τοπου κατοικιας. Πχ γιατρο/σουπερ μπορεις να πας αν δεν εχεις στην πολη σου

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Utopia13 είπε

Αν σου περισσεύουν 300€, φυσικά και μπορείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως να μην κοροϊδευόμαστε; 

Βρες αλλη δικαιολογία για να πας.Πχ ΣΜ.

14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν σου περισσεύουν 300€, φυσικά και μπορείς.

Μάλλον αυτό θα κάνω για καλό και για κακό, γιατί ο φίλος έχει ένα πόιντ, καθώς 300€ δεν περισσεύουν.

17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ολα τα sms αφορουν να μεινεις εντος δημου αν δεν κανω λαθος. Η σωματικη ασκηση δεν δικαιολογειται εκτος τοπου κατοικιας. Πχ γιατρο/σουπερ μπορεις να πας αν δεν εχεις στην πολη σου

Επειδη μπερδεύτηκα,

Μπορώ να αλλάξω δήμο μόνο εάν δεν μπορώ να καλύψω τις ανάγκες στον δικό μου;

Δημοσ.

Η άσκηση είναι για πολύ κοντά στο σπίτι. Δεν είναι για να παίρνει ο καθένας το αυτοκίνητο να πηγαίνει όπου θέλει με τη δικαιολογία ότι πάει να ασκηθεί. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

1 ώρα πριν, poulinos είπε

ναι τα 4000 κρουσματα ειναι απο αυτον που περπαταει μονος. η πολυ tv πειραζει.κυνηγανε ατομα στα στενα και οι πλατειες ηταν full

Δεν βλέπω τηλεόραση και τα υπονοούμενα σας είναι προσβλητικά. Βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου όταν πηγαίνω στο ψιλικατσιδικο και μπορώ να καταλάβω ποια νοοτροπία μας έφτασε εδώ. Το "έλα μωρέ δεν έγινε τίποτα" τη στιγμή που εγώ δεν πηγαίνω ούτε για περπάτημα στη πλατεία.

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...