ggelhsva Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 @DJTaurus την συγκρίνουν γιατί λανθασμένα πιστεύουν πως το Αμερικάνικο μοντέλο Q80T που κάνουν review οι rtings και που μπορεί να είναι εφάμιλλο σε επιδώσεις με αυτό της XH90, είναι το ίδιο με το Ευρωπαϊκό. Αμ δε! Το λένε κιόλας και οι ίδιοι οι rtings στο τέλος του review. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Την πηρα και εγώ τελικά μαζί με τα 5 χρονια εγγύηση από Public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosiraklio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την πήρα απο Sony Centre τελικά, δεν ήθελα να μπλέξω με public, plaisio κλπ με αυτα που εχω διαβάσει εδώ μεσα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από giorgosiraklio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemonide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tollisth είπε Την πηρα και εγώ τελικά μαζί με τα 5 χρονια εγγύηση από Public Δεν τη βρίσκω στα public. Έχεις link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc01319 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, lemonide είπε Δεν τη βρίσκω στα public. Έχεις link? https://www.public.gr/product/tileorasi-sony-55-smart-led-4k-uhd-kd55xh9096baep/prod10772267pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemonide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mc01319 είπε https://www.public.gr/product/tileorasi-sony-55-smart-led-4k-uhd-kd55xh9096baep/prod10772267pp/ Η ίδια είναι; Αυτή λέει 9096 ενώ η άλλη είναι 9077 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc01319 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lemonide είπε Η ίδια είναι; Αυτή λέει 9096 ενώ η άλλη είναι 9077 Η 9077 είναι ασημί ενώ η 9096 είναι μαύρη. Κατά τα άλλα ίδιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, DJTaurus είπε Η τιμή είναι χώμα. Δεν έχω δει άλλη χρονια τη Sony να δίνει τις αντίστοιχες 900e και 900f σε BF κάτω από το 1000ρικο. Aυτό συμβαίνει γιατί η X900H είναι άλλη κατηγορία, στο ίδιο level με 900E, 900F, θεωρείται η 950Η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, lemonide είπε Η ίδια είναι; Αυτή λέει 9096 ενώ η άλλη είναι 9077 Οι ιδιες είναι απλα η 9077 το μπροστά περιμετρικο πλαίσιο είναι ασημί προσωπικά το φοβήθηκα μην το ματι πάει πάνω εκεί όταν βλέπω τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PIXEL76 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, DJTaurus είπε Η τιμή είναι χώμα. Δεν έχω δει άλλη χρονια τη Sony να δίνει τις αντίστοιχες 900e και 900f σε BF κάτω από το 1000ρικο. 3ις τηλεοράσεις αξίζουν φέτος για τους gamers. CX για τους φραγκάτους και Χ90/Q90T για τους pleb 😜.... όσο το ψειρίζετε θα την χάσετε τη προσφορά. Μάλιστα ο Vincent συνιστά τη Sony έναντι της Q90T.... μου αρέσει που στα σχόλια μερικοί τη συγκρίνουν με κατώτερο μοντέλο (Q80T). 😱 Η τηλεόραση έχει απίστευτο μαύρο που σχεδόν συγκρίνεται με oled. Και αυτό μου το διαβεβαιώνει και φίλος μου κάτοχος lgcx που ήρθε σπίτι μου και την είδε να παίζει ταινία και game σε ps4pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κάποιος που να παρηγγειλε απο χτες το βράδυ και να εχει κατι νεοτερο για την εξελιξη της παραγγελιας του? Ρωτάω μιας και δεν ειχα ξαναπαραγγειλει κατι απο εκει και δε γνωριζω ποσο περιπου θα περιμενω για να εχω μια ενημερωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 για την κούραση των ματιών, πάιζει ρόλο περισσότερο το response time ή τα hz; για την κούραση των ματιών, πάιζει ρόλο περισσότερο το response time ή τα hz; για την κούραση των ματιών, πάιζει ρόλο περισσότερο το response time ή τα hz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannakas είπε για την κούραση των ματιών, πάιζει ρόλο περισσότερο το response time ή τα hz; για την κούραση των ματιών, πάιζει ρόλο περισσότερο το response time ή τα hz; για την κούραση των ματιών, πάιζει ρόλο περισσότερο το response time ή τα hz; Η βελονα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tollisth είπε Το ιδιο πράγμα είναι στα δυο πρώτα χρονια μετα τι σου δίνουν στα υπόλοιπαπα τρία Ακριβως ότι σου δίνουν και τα δύο πρώτα. Στην εγγύηση την κλασσική στέλνεις το αντικείμενο στην αντιπροσωπεία, μετά από εκεί αν έχεις επέκταση από μαγαζί πρέπει το μαγαζί να βρει λύση στο πρόβλημα (λογικά να το φτιάξει). Στο sony center παίρνεις την εγγύηση του κατασκευαστή, οπότε πάει στην αντιπροσωπεία όπως και με τα δύο πρώτα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά σε αυτά τα λεφτά η TV είναι τρελό VFM. Οσοι είστε σε αναζήτηση σε αυτές τις διαστάσεις σπεύσατε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις