camel555 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 12/12/2020 στις 3:00 ΜΜ, tomvou είπε Εγώ παρέλαβα σήμερα. Όπως είχα γράψει πιο πάνω παραγγελία 23/11 παραλαβή απο easymail 30/11. Περιοχή Αθήνα. Στο site της easymail γράφει 2 στάδια, το 1ο "καταχώρηση αποστολής, Ελληνικό, 2-12" και στο 2ο στάδιο "το παρέλαβε ο διανομέας, Μεταμόρφωση, 10-12". Μένω εκτός Αθηνών. Υπάρχει φως στον ορίζοντα? Εννοείται ουδέποτε σήκωσαν τηλεφωνο στην easymail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas599 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, camel555 είπε Στο site της easymail γράφει 2 στάδια, το 1ο "καταχώρηση αποστολής, Ελληνικό, 2-12" και στο 2ο στάδιο "το παρέλαβε ο διανομέας, Μεταμόρφωση, 10-12". Μένω εκτός Αθηνών. Υπάρχει φως στον ορίζοντα? Εννοείται ουδέποτε σήκωσαν τηλεφωνο στην easymail... Σε εμένα είναι ακόμα στο καταχώρηση αποστολής από 28/11.Δεν υπάρχει δεύτερο στάδιο, ενώ μου είπαν από easymail ότι παρέδωσαν την τηλεόραση από 5/12 στην speedex. Λες να με δουλεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, loukas599 είπε Σε εμένα είναι ακόμα στο καταχώρηση αποστολής από 28/11.Δεν υπάρχει δεύτερο στάδιο, ενώ μου είπαν από easymail ότι παρέδωσαν την τηλεόραση από 5/12 στην speedex. Λες να με δουλεύουν; Το ίδιο και εμένα.. Το tracking number το δοκίμασες στην speedex? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas599 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Oakenfold_ είπε Το ίδιο και εμένα.. Το tracking number το δοκίμασες στην speedex? Ναι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα γράφει στην σελίδα της speedex Μίλησα με speedex και μου είπαν ότι ο αριθμός αποστολής είναι σωστός και μπορεί να μην το έχουν σκαναρι ακόμα Λογικά δεν έπρεπε να σκαναριστει μόλις την παρέλαβε η speedex από την easymail όπως τού camel555; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από loukas599 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, loukas599 είπε Ναι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα γράφει στην σελίδα της speedex Μίλησα με speedex και μου είπαν ότι ο αριθμός αποστολής είναι σωστός και μπορεί να μην το έχουν σκαναρι ακόμα Κάτι είναι και αυτό.. Είχα αρχίσει να φρικάρω είναι η αλήθεια, γιατί μου έχει έρθει μεταγενέστερη παραγγελία από Αγγλία σε μία μόνο εβδομάδα και το συγκεκριμένο είναι στάσιμο τόσο καιρό.. Ας ελπίσουμε για παράδοση μες στην εβδομάδα ή τουλάχιστο.. πριν αλλάξει η χρονιά.. lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, loukas599 είπε Ναι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα γράφει στην σελίδα της speedex Μίλησα με speedex και μου είπαν ότι ο αριθμός αποστολής είναι σωστός και μπορεί να μην το έχουν σκαναρι ακόμα Λογικά δεν έπρεπε να σκαναριστει μόλις την παρέλαβε η speedex από την easymail όπως τού camel555; Το δικό μου δεν το διαχειρίζεται η speedex αλλά η ερμής κούριερ, παρόλο που υπάρχουν καταστήματα της speedex.. Το ίδιο το public μου έδωσε το tracking number και τα περί ερμης κούριερ, τις λίγες φορές που αξιώθηκαν να σηκώσουν το τηλεφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Παραλαμβανω αυριο την 75 απο Sony Center. Εκτος απροοπτου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas599 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Noobios είπε Παραλαμβανω αυριο την 75 απο Sony Center. Εκτος απροοπτου. Τυχερός είσαι Εγώ την 65 από public από 28/11 τίποτα ακόμα, το τρακινκ στη speedex δεν δουλεύει. Θά περιμένω δύο τρεις μέρες και μάλλον θα ακυρώσω Άντε να δω μετά πότε θα πάρω πίσω τά χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, loukas599 είπε Τυχερός είσαι Εγώ την 65 από public από 28/11 τίποτα ακόμα, το τρακινκ στη speedex δεν δουλεύει. Θά περιμένω δύο τρεις μέρες και μάλλον θα ακυρώσω Άντε να δω μετά πότε θα πάρω πίσω τά χρήματα εμενα το παμπλικ τα επεστρεψε εντος 4 ημερων* ( ακυρωσα πεμπτη εμφανιστηκαν δευτερα) και η τραπεζα εκανε τη δουλεια της σε μια μερα, (ωριμανση δοσεων και χρεωση-πιστωση του ποσου) *ουσιαστικα πιστωσε την πρωτη δοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosno1com είπε εμενα το παμπλικ τα επεστρεψε εντος 4 ημερων* ( ακυρωσα πεμπτη εμφανιστηκαν δευτερα) και η τραπεζα εκανε τη δουλεια της σε μια μερα, (ωριμανση δοσεων και χρεωση-πιστωση του ποσου) *ουσιαστικα πιστωσε την πρωτη δοση Επειδή βλέπω να γίνεται μονόδρομος.. μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες, όπως, τι ακριβώς ζήτησες από τα Public, έγινε με τηλ. επικοινωνία; Την τράπεζα την κάλεσες εσύ ή συνεννοούνται μεταξύ τους; Μόλις είδαμε φώς.. Άιντε.. Αναφορά σε κείμενο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ Δ/Κ HUB ΑΘΗΝΩΝ, 16/12/2020 στις 19:58 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Oakenfold_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas599 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Oakenfold_ είπε Επειδή βλέπω να γίνεται μονόδρομος.. μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες, όπως, τι ακριβώς ζήτησες από τα Public, έγινε με τηλ. επικοινωνία; Την τράπεζα την κάλεσες εσύ ή συνεννοούνται μεταξύ τους; Μόλις είδαμε φώς.. Άιντε.. Speedex; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, loukas599 είπε Speedex; Ναι, με το tracking number της EasyMail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas599 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Oakenfold_ είπε Ναι, με το tracking number της EasyMail. Πότε στάλθηκε από public; Θα περιμένω μέχρι Παρασκευή και μετά ακύρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, loukas599 είπε Πότε στάλθηκε από public; Θα περιμένω μέχρι Παρασκευή και μετά ακύρωση Παραγγελία 28/11 και αποστολή 30/11. Βέβαια έστειλα ένα ωραιότατο email στα Public σήμερα, δεν ξέρω αν αυτό "βοήθησε" η απλά είναι σύμπτωση η όλη φάση.. (Αν και εγώ πιστεύω πως δεν το έχουν διαβάσει καν..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas599 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Oakenfold_ είπε Παραγγελία 28/11 και αποστολή 30/11. Βέβαια έστειλα ένα ωραιότατο email στα Public σήμερα, δεν ξέρω αν αυτό "βοήθησε" η απλά είναι σύμπτωση η όλη φάση.. (Αν και εγώ πιστεύω πως δεν το έχουν διαβάσει καν..) Ξέρεις πόσα email έχω στείλει στο public; Και πριν λίγο μίλαγα στο τηλέφωνο μαζί τους, δεν ξέρουν την τύφλα τους. Μας έχουν γραμμένους Εγώ έκανα παραγγελία 22/11 και την στείλανε 28/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις