Προς το περιεχόμενο

[Smart TV] Sony KD55XH9077 55'' 799€ @Kotsovolos [ΤΕΛΟΣ]

petran91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρέλαβα από πλαίσιο την 85 '' 9096    με δωρο 5 χρόνια εγγύηση

αλλα θελω να την κρεμασω στον τοίχο και δεν βρισκω βάση για 85

ούτε από το κουτι την έβγαλα ακόμα

Επεξ/σία από sharke
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 584
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, loukas599 είπε

Ακόμα περιμένω από public παραγγελία Κυριακή.

Και με κάρτα

Μάλλον τον ήπιαμε

Αν ακυρωθεί και μείνω χωρίς τβ θα τους πάρει ο .....

Από την προηγούμενη black Friday μου έχουν ακυρώσει 2 παραγγελίες

Λουκά, τι κατάστση δείχνει η παραγγελία στο Public ?  "υπο επεξεργασία?" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με παρεξενευει αυτο που λετε για φωτεινοτητα . 

Σε τι περιεχομενο ? Καναλια sdr πχ ? βραδυ ? μερα ?HDR ? Gaming ?

Επεξ/σία από apri

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, red1 είπε

Λουκά, τι κατάστση δείχνει η παραγγελία στο Public ?  "υπο επεξεργασία?" 

παραγγελία από Public με αριθμό 
Υπό επεξεργασία
εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Τετάρτη 25/11 έως Τετάρτη 02/12
  • ΠΡΟΪΟΝ
    Τηλεόραση Sony 65" Smart Android TV LED 4K UHD KD65XH9096BAEP
    ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    1
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    Σε εκτεταμένη αναζήτηση
    ΣΥΝΟΛΟ
    1.19901€
  • ΠΡΟΪΟΝ
    Επέκταση εγγύησης Safety Net
    ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    1
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    -
    ΣΥΝΟΛΟ
    001€
Μεταφορικά:Δωρεάν
Συνολικό ποσό:1.19902€
ΦΠΑ:23207
Επεξ/σία από loukas599

3 λεπτά πριν, loukas599 είπε
παραγγελία από Public με αριθμό 
Υπό επεξεργασία
εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Τετάρτη 25/11 έως Τετάρτη 02/12
  • ΠΡΟΪΟΝ
    Τηλεόραση Sony 65" Smart Android TV LED 4K UHD KD65XH9096BAEP
    ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    1
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    Σε εκτεταμένη αναζήτηση
    ΣΥΝΟΛΟ
    1.19901€
  • ΠΡΟΪΟΝ
    Επέκταση εγγύησης Safety Net
    ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    1
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    -
    ΣΥΝΟΛΟ
    001€
Μεταφορικά:Δωρεάν
Συνολικό ποσό:1.19902€
ΦΠΑ:23207

Mαλιστα φιλαράκι μου...Εμένα την αλλάξανε σήμερα σε "προς διεκπεραίωση" - και την παρήγγειλα τη Δευτέρα (απόγευμα) που μας πέρασε...
Αυριο πάρε τους ενα τηλ. και δες τι γίνεται γιατί τα Public, απ'οτι έχω καταλάβει κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου - και δεν φταίνε οι καραντίνες/covid κτλπ καθώς ολες οι άλλες αλυσίδες/μαγαζία παρέδωσαν μέσα σε 2-3 μέρες...

Αυτή είναι η 2η μου παραγγελία απο αυτούς (προηγούμενη ηταν ενα Xbox series x) και η τελευταία, δεν μπορώ τη μηδενική ενημέρωση απο πλευράς τους, είναι απλά αντιεπαγγελματικό, απορώ που έχεις φάει ήδη 2 ακυρώσεις και επέλεξες να πάρεις πάλι απο αυτούς, δες τη θετική πλευρά όμως, τουλάχιστον πήραμε δωρεάν την 5ετη επέκταση :D:D 

Περαστικά μας φίλος

• Like 1

39 λεπτά πριν, apri είπε

Με παρεξενευει αυτο που λετε για φωτεινοτητα . 

Σε τι περιεχομενο ? Καναλια sdr πχ ? βραδυ ? μερα ?HDR ? Gaming ?

θα εχω λογικα τη δευτερα την 75αρα θα μαθουμε 

6 ώρες πριν, sharke είπε

παρέλαβα από πλαίσιο την 85 '' 9096    με δωρο 5 χρόνια εγγύηση

αλλα θελω να την κρεμασω στον τοίχο και δεν βρισκω βάση για 85

ούτε από το κουτι την έβγαλα ακόμα

Εδώ είσαι φίλε μου η συγκρινόμενη σειρά ειχε βγει για plasma έχει αντοχή μέχρι 70 kg , εγώ εχω την αμέσως μικρότερη 8345 είναι στο τοίχο 11 χρόνια ( εχω κρεμάσει την 75ρα τώρα )

αν την πάρεις τελικά  ( ουπα fisher και στριφωνια μεγάλου μήκους ), αν δεν το έχεις να βάλεις κάποιον άλλον να κάνει την εγκατάσταση .

https://www.skroutz.gr/s/442362/Vogel-s-Επιτοίχια-έως-60-και-70kg.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, red1 είπε

Mαλιστα φιλαράκι μου...Εμένα την αλλάξανε σήμερα σε "προς διεκπεραίωση" - και την παρήγγειλα τη Δευτέρα (απόγευμα) που μας πέρασε...
Αυριο πάρε τους ενα τηλ. και δες τι γίνεται γιατί τα Public, απ'οτι έχω καταλάβει κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου - και δεν φταίνε οι καραντίνες/covid κτλπ καθώς ολες οι άλλες αλυσίδες/μαγαζία παρέδωσαν μέσα σε 2-3 μέρες...

Αυτή είναι η 2η μου παραγγελία απο αυτούς (προηγούμενη ηταν ενα Xbox series x) και η τελευταία, δεν μπορώ τη μηδενική ενημέρωση απο πλευράς τους, είναι απλά αντιεπαγγελματικό, απορώ που έχεις φάει ήδη 2 ακυρώσεις και επέλεξες να πάρεις πάλι απο αυτούς, δες τη θετική πλευρά όμως, τουλάχιστον πήραμε δωρεάν την 5ετη επέκταση :D:D 

Περαστικά μας φίλος

Μίλησα και εγώ μαζί τους για άλλη μια φορά χθες το απόγευμα. Μου επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και είναι εξαντλημένη, χωρίς να έχουν ακόμα καμία ενημέρωση απο τον προμηθευτή αν και πότε θα παραλάβουν.
Είχα παραγγείλει την 65'' και είναι σε status "σε εκτεταμένη αναζήτηση" απο την προηγούμενη Δευτέρα.
Το φοβερό είναι μέχρι και εχθές στο site τους την έδειχναν διαθέσιμη και μπορούσε κάποιος να την παραγγείλει κανονικά.

Ακόμα θυμάμαι κάτι άρθρα πριν 1-2 χρόνια ότι τα Public σκοπεύουν να γίνουν η Amazon της Ελλάδας. 😄

Επεξ/σία από tomvou

10 ώρες πριν, lefteris4 είπε

Για την φωτεινότητα εγώ πήρα τα πιο φωτεινά αποτελέσματα απενεργοποιώντας τον αισθητήρα φωτεινότητας. Γενικά πάντως δεν είναι και η πιο φωτεινή τηλεόραση και αυτό έχει ειπωθεί από πολλούς.

Δυστυχώς δεν έχω ps αλλά έχω Xbox. Στο οποίο Xbox βλέπω πολύ αργή απόκριση όταν παιζω 4κ 60fps και είναι ενεργοποιημένο το motion blur. Όταν απενεργοποιείται μόνο τότε είναι σωστή η απόκριση του Xbox.

Επίσης κάτι άλλο για όσους έχουν συνδέσει στην tv ηχοσύστημα μέσω του hdmi arc.

Συγκεκριμένα η ηχομπαρα LG sj4 κάνει έναν ήχο σαν παράσιτα όταν βγάζει ήχο. Όταν είμαι στο μενού πχ και δεν ακούγεται τίποτα,όταν πατήσω ένα πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ και κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο του πλήκτρου η τηλεόραση ταυτόχρονα ακούω και από την ηχομπαρα έναν σιγανό ήχο σαν παράσιτο για περίπου 2 δευτερόλεπτα. Αν μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος να μου πει αν του κάνει το ίδιο.

Αυτο ακριβως απενεργοποιηστε την αυτοματη φωτεινοτητα, αλλιως παιρνετε λαθος εντυπωση. Επισης εμενα με ενοχλει το motion flow σε σκηνες δρασης. Επισης να ξερετε οτι για καθε πηγη και καθε εφαρμογη π.χ. youtube σωζει τις ρυθμισεις σας, οποτε καθε καινουρια εφαρμογη ή πηγη που χρησιμοποιειτε τσεκαρετε τις ρυθμισεις εικονας αν θελουν αλλαγη. 

• Like 2

Παιδιά έχω την τηλεόραση σε 65αρα. Πραγματικά απορώ με όσους δηλώνουν δυσαρεστημένοι. Μάλλον έχουν συνηθίσει τα ψεύτικα υπερτονισμένα και μη φυσικά αποτελέσματα των Samsung panel. Διαβάστε λίγο , ψάξτε το calibration , η τηλεόραση είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή !!!!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Trusted είπε

Εδώ είσαι φίλε μου η συγκρινόμενη σειρά ειχε βγει για plasma έχει αντοχή μέχρι 70 kg , εγώ εχω την αμέσως μικρότερη 8345 είναι στο τοίχο 11 χρόνια ( εχω κρεμάσει την 75ρα τώρα )

αν την πάρεις τελικά  ( ουπα fisher και στριφωνια μεγάλου μήκους ), αν δεν το έχεις να βάλεις κάποιον άλλον να κάνει την εγκατάσταση .

https://www.skroutz.gr/s/442362/Vogel-s-Επιτοίχια-έως-60-και-70kg.html

Δεν εχει παραγγελια 10 μερες + θα φταση του χρονου. Ασε που και το vesa 300x300 δεν εχει

Επεξ/σία από sharke

Μόλις παρρήγγειλα την 75αρα απο Sony Center.  Μετά την παραγγελια μου τη δειχνει εκτος αποθεματος. Αλλα μιλησα σμρ μαζι τους και μου ειπαν οτι θα εξυπηρετηθω σιγουρα καθως παρολο που τελειωσε το στοκ απο τις αποθηκες θα φερουν κ αλλες. Απλα θα έχω μια καθυστερηση 2 εβδομαδων γιατι έχουν άπειρες παραγγελιες.

Παραγγελία την 55αρα του θέματος από public 24/11 βράδυ....σήμερα 28/11 άλλαξε το status "προς αποστολή"...είχα ψιλοαγχωθει αλλά νομίζω όλα βαίνουν καλώς...α!σήμερα την ξαναεβγαλε και διαθέσιμη!!!

19 ώρες πριν, red1 είπε

ACS ? Πόσα άτομα στη κουβάλησαν ? 1 ή 2 ? 
Να φανταστώ πως δεν στέλνουν τεχνικό για το στήσιμο (ιδίως λόγω covid)

Εμενα σήμερα πρωϊ έγραφε στο status "προςδιεκπεραίωση" (Public), πάω απο 'βδομάδα δυστυχως :D 

Easy Mail, 2 άτομα: εγώ και ο κουριερ 😂

Νομίζω πως έτσι κ αλλιώς δεν στέλνουν τεχνικό, άσχετα από covid. Ίσως το Sony Center να το κάνει...

Τελικά μετά από έναν πανικό που επικράτησε με τον Κωτσοβολο που σε μία ώρα πήγε από διαθέσιμη, σε εξαντλημένη (νεύρα) και ξανά διαθέσιμη, κατάφερα και την παρήγγειλα με 100 ευρώ (από 150) την full εγγύηση (που σύμφωνα με αυτούς καλύπτει μέχρι και καμμένο pixel) και δωρεάν μεταφορικά (από 25 ευρώ που είχε για την περιοχή μου). Περιμένω την έγκριση και να έρθει με το καλό και σε εμένα. Καλοθέατη σε όσους την πήρατε ή την περιμένετε παιδιά. Από αυτά που βλέπω κάναμε καλή επιλογή.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...