red1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, loukas599 είπε Το ίδιο και εγώ Μετά από επικοινωνία με public δεν είχε περαστεί στο σύστημα. Ευτυχώς ή κοπέλα που μίλησα με πήρε πίσω μετά από μία ώρα και μου έδωσε αριθμό αποστολής και κούριερ Easy mail κούριερ Έβαλα τόν αριθμό αποστολής και μου έδειξε speedex Απλά οι παπάρες της easy mail δεν την έχουν παραδώσει ακόμα στην speedex Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και τί μου είπαν; Να περιμένετε κύριε έχουμε πολύ δουλειά Κοίτα κάτι παπάρες της easy mail Άντε δω πότε θα παραλάβω Eυχαριστώ Λουκά. Το προβλημα με τα Public ειναι πως κάθε φορά που λένε "θα σας καλέσουμε εμεις σε λίγη ώρα/αύριο να σας ενημερώσουμε" δεν το κάνουν ποτέ , εκεί είναι και η ένστασή μου - και δεν ειναι μονο τωρα με τα covid και τις καραντίνες οπου άντε να το καταλάβω, πάντα έτσι ειναι στα Public δυστυχώς. Αυτοι τωρα απο την easy mail που σου μίλησαν έτσι...πες'τους πως οι παχιές αγελάδες τελείωσαν. Ρίξε τους μια κριτική στο google. ΥΓ: Που βρίσκεσαι φίλε αν επιτρέπεται ? Αθήνα ?
loukas599 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, red1 είπε Eυχαριστώ Λουκά. Το προβλημα με τα Public ειναι πως κάθε φορά που λένε "θα σας καλέσουμε εμεις σε λίγη ώρα/αύριο να σας ενημερώσουμε" δεν το κάνουν ποτέ , εκεί είναι και η ένστασή μου - και δεν ειναι μονο τωρα με τα covid και τις καραντίνες οπου άντε να το καταλάβω, πάντα έτσι ειναι στα Public δυστυχώς. Αυτοι τωρα απο την easy mail που σου μίλησαν έτσι...πες'τους πως οι παχιές αγελάδες τελείωσαν. Ρίξε τους μια κριτική στο google. ΥΓ: Που βρίσκεσαι φίλε αν επιτρέπεται ? Αθήνα ? 12 ώρες πριν, loukas599 είπε Κρήτη Θα τα άκουγαν αλλά έχε χάρη Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από loukas599
panosno1com Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, red1 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα Public, αναμενόμενη παραλαβή ηταν σήμερα και...το μονο που γράφει στο status ειναι "απεστάλη" , ουτε με ποιον κούριερ/μεταφορική, ουτέ αριθμό φορτωτικής, τίποτα... Τους κάλεσα σήμερα να μου πουν εστω με ποια εταιρία την έστειλαν και τον αριθμό φορτωτικής και μου είπαν πως δεν έχει ακόμα περαστεί στο σύστημά τους...δλδ, ηταν σήμερα να παραλάβω και οι τύποι δεν ξέρουν καν με ποιους έφυγε, πιάσ'το αυγό και κούρευ'' το... παραγγελία έγινε την Δευτέρα 23 του μήνα παρεμπιπτόντως, κάτι μου λέει πως έπρεπε να την πάρω απο Κώτσο - ο κολλητός πήρε απο 'κείνους και παρέλαβε μετά απο 2-3 μέρες μόλις. Σε ποια περιοχη?
red1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, panosno1com είπε Σε ποια περιοχη? Θεσσαλονίκη φίλε
Skia11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά ενημερωτικά για το thread, παραγγελια απο Κότσο σε 2 μέρες συνεπέστατοι στο σαλόνι μου η tv. Η τηλεόραση είναι τοπ σε όλα της. Έχω ρίξει πάνω Ps4, PC (4.4.4 chroma 4k 60Hz κομπλέ) Εικόνα μετά απο τις ρυθμισούλες που κυκλοφορούν, άψογη. 1
aslpxn13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Skia11 είπε Παιδιά ενημερωτικά για το thread, παραγγελια απο Κότσο σε 2 μέρες συνεπέστατοι στο σαλόνι μου η tv. Η τηλεόραση είναι τοπ σε όλα της. Έχω ρίξει πάνω Ps4, PC (4.4.4 chroma 4k 60Hz κομπλέ) Εικόνα μετά απο τις ρυθμισούλες που κυκλοφορούν, άψογη. Καλησπέρα φίλε. Από περιέργεια, πότε την παράγγειλες; Ήταν η 9077 (ασημί) ή η 9096 (μαύρη); Καλορίζικη επίσης Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από aslpxn13
Skia11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Ασημί, και είχα ενδοιασμούς άλλα τελικά το όλο ειναι πολύ premium σε σχέση με το μαύρο και στο viewing το bezel δε το βλέπεις. 5
ababa641 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με sony center που μίλησα γιατί με ενδιαφέρει και μένα η τηλεόραση μου είπαν οτι αναμένουν παραλαβή σε κανα 2 εβδομάδες... επίσης η τιμή μου είπαν οτι θα πάει προς τα πάνω (λογικό) αλλά Ιανουάριο θα έχουμε εκπτώσεις οπότε πιστεύω οτι θα πέσει πάλι η τιμή. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από ababa641
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/12/2020 στις 10:22 ΜΜ, loukas599 είπε Το ίδιο και εγώ Μετά από επικοινωνία με public δεν είχε περαστεί στο σύστημα. Ευτυχώς ή κοπέλα που μίλησα με πήρε πίσω μετά από μία ώρα και μου έδωσε αριθμό αποστολής και κούριερ Easy mail κούριερ Έβαλα τόν αριθμό αποστολής και μου έδειξε speedex Απλά οι παπάρες της easy mail δεν την έχουν παραδώσει ακόμα στην speedex Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και τί μου είπαν; Να περιμένετε κύριε έχουμε πολύ δουλειά Κοίτα κάτι παπάρες της easy mail Άντε δω πότε θα παραλάβω Φίλε μην κάθεσαι και ακούς τον κάθε καραγκιόζη της μεταφορικής, κράτα screenshot τις ενημερώσεις με τον κωδικό φορτωτικής και πέρνα από ΕΕΤΤ να βγάλεις χαρτζιλίκι ως αποζημίωση για καθυστέρηση παράδοσης. 1
loukas599 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Φίλε μην κάθεσαι και ακούς τον κάθε καραγκιόζη της μεταφορικής, κράτα screenshot τις ενημερώσεις με τον κωδικό φορτωτικής και πέρνα από ΕΕΤΤ να βγάλεις χαρτζιλίκι ως αποζημίωση για καθυστέρηση παράδοσης. Αυτό πρέπει να κάνω αλλά δεν πιστεύω να βγάλω άκρη Και ακόμα να την δώσουν στην speedex Red1 η δικιά σου ήρθε; Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο πάλι την easy mail και έχουν κατεβάσει τα τηλέφωνα.Να πάρω το public η τσάμπα θα το κάνω; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2020 από loukas599
kostakiss Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 τριτη κατεθεσα τα χρηματα στη σονι γλυφαδας , σημερα 12 η ωρα ηταν θεσσαλονικη στο χωρο μου. ΑΨΟΓΟΙ. για την ιστορια πηρα την αναφερομενη τηλεοραση σε 65 ιντσες. 1
biovaggoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλά μην τρελένεστε γενικότερα. Αν σας πω εγώ ιστορία θα φρίξετε. Έκανα το λάθος να παραγγείλω από κώτσο με το πρόγραμμα δόσεων μιας και δεν έχω πιστωτική και δεν ψηνόμουν να δώσω μπαμ τα 1200. Την παρήγγειλα πριν 2 Σάββατα. εγκρίθηκε και όλα κομπλέ, και για να στείλουν την TV έπρεπε να υπογραφεί η σύμαβση. Ε και την έστειλαν με κούριερ. Ε μην τα πολυλογώ. Δεν ήρθε ΠΟΤΕ η κούριερ κι ο κώτσος προχθές ακύρωσε παραγγελία. Ευτυχως που πήρα τηλ. Τώρα την ξανάβαλ την παραγγελία και με διαβεβαίωσαν ότι όλα θα γίνουν γρηγορότερα. Άντε να δούμε..... 1
mixomoras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 εγώ έχω παραγγείλει την 75αρα από 27.11 και κατάθεση την επόμενη 28 από SONY Γλυφάδας. Στη σημερινή επικοινωνία μ είπαν ότι λογικά Δευτέρα Τρίτη θα την στείλουν Ιωάννινα. Είναι στην αποθήκη στη Μαγούλα και γενικά υπάρχουν καθυστερήσεις. Να πω ότι με έιχαν ενημερώσει εξ αρχής γι αυτούς τους χρόνους οπότε όλα καλά. Στα συν ότι έχει δωρεάν σετάρισμα και επίδεξη στα Γιάννενα που μ έκανε εντύπωση!
demian83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 σημερα εμφανιστηκε παλι σε αποθεμα η 55αρα στο sony center για λιγα λεπτα. εγω την εχω πληρωσει ηδη και μου την κραταει το sony center μεχρι να γυρισω αθηνα οποτε δεν εκανα κινηση, αλλα καποιοι πρεει να την τσιμπησαν λογικα
kva21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/12/2020 στις 11:21 ΠΜ, Skia11 είπε Παιδιά ενημερωτικά για το thread, παραγγελια απο Κότσο σε 2 μέρες συνεπέστατοι στο σαλόνι μου η tv. Η τηλεόραση είναι τοπ σε όλα της. Έχω ρίξει πάνω Ps4, PC (4.4.4 chroma 4k 60Hz κομπλέ) Εικόνα μετά απο τις ρυθμισούλες που κυκλοφορούν, άψογη. Παραδόξως ο Κωτσόβολος φέτος στην bf ήταν άψογα συνεπέστατος στην επάρκεια και στις παραδόσεις. τουλάχιστον αυτές που παρέδωσε με ιδία μέσα ή με μεταφορική εταιρία (όχι κούριερ) σε 1μιση ημέρα παράδοση στο σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις